Відповідь: Обручки А в мене була історія з каблучкою, яку коханий подарував на заручини... можливо не в тему, але поділитись з вами хочеться Я була дружкою в троюрідної сестри, часу від заручин пройшло небагато, тому мала "звичку" милуватись перстеньком і ось наступив один з таких моментів - я дивлюсь, а діамантика немає :confused: Я була не то що в шоці, я була в істериці - не так камінчика було шкода, як тої неповторності каблучки, бо такої самої вже не буде. Звичайно почали шукати, але таке маленьке "зернятко" знайти в двоповерховому ресторані мені здавалось нереально. І тоді, коли надії вже не було: О, ДИВО - мама побачила діамантик десь під сходами в коридорі - він їй заблистів - я аж розплакалась від щастя, це помітили тільки музиканти, але вони були зі мною солідарні і не розголошували цього... Ось така історія...
Відповідь: Обручки Корисна інформація для тих хто собі ще не підібрав обручку у Львові 4 - 7 березня знов пройде ювелірна виставка ярмарок у Палаці Мистецтв. Там завжди приставлено багато виробників. Запрошення бачила в Космо)
Відповідь: Обручки Девушки, я вот тут читала что некоторых волнуют последствия воздействия бытовой химии на обручальное кольцо... А как насчет перчаток? Представьте, что если это негативно влияет на металл, то как оно влияет на ваши руки??? Я знаю что мыть посуду в перчатках или стирать дико неудобно, но руки скажут вам "спасибо" )))). Моя подруга так вообще Доместосом моет туалет и ванную без перчаток, так я таких шершавых рук никогда не видела. Вот на крем (оч нужное дело ))) ) советовала бы снимать. Все таки каким бы ни было ваше колечко, оно будет лучше смотреться на нежных пальчиках, чем на "рабочих" и шершавых. Не забывайте про ручки ))))
Відповідь: Обручки щодо хімії і кремів - то турбуватись нема чого. На то золото і "благородний" метал, що він не вступає в реакцію з цим всім. Інша справа, що засоби можуть не вимиватись з-під обручки. Обручку не знімаю ніколи. Бо не бачу потреби. (Я так само і без кульчиків ніколи не ходжу.) Але якби зняла, чи загубила, то нічого страшного. Так це пам"ятка, символ і все таке, але саме почуття, яке власне і означує обручка є найважливішим. KitiKet - вам швидше в "Чарівне люстерко"
Відповідь: Обручки Согласна, может и не совсем по теме... но тут часто пишут, кто и как носит или когда снимает обручальные кольца... так я это к тому что во многих случаях их можно не снимать )))). Кто-то писал что когда в огороде копается снимает и т.д. вот и напоминаю про перчаточки ))))).
Відповідь: Обручки Нам батьки наголошували тільки на одному - обручка повинна бути гладенька , якщо хочемо, щоб подальше спільне життя було таким гладким і простим, а не полосата, а тим більше з каменями. А вага і ширина, як кому подобається. А як на рахунок носити на одному пальці і обручку і інше колечко?
Відповідь: Обручки То що, якщо я хочу не стандартну обручку, то краще заміж не виходити??? Мені здається, що найважливішим є кохання і взаєморозуміння, бо якщо це почуття з часом зникає (а таке буває), то вже ніяка гладенька обручка не поможе... Хоча в кожного свої переконання, тому робіть так, як вам підказує серце
Відповідь: Обручки Обручка, це повсякденний перстень і нема чого там щось вигадувати!!!!! ---------- Додано в 11:52 ---------- Попередній допис був написаний в 11:51 ---------- Вона має бути класичною, бо мода щоразу інша, не вженешся.
Відповідь: Обручки Найкраща подруга носить на одному пальці колечко яке їй подарував чоловік коли робив їй пропозицію одружитися, а згодом до того колечка приєдналася й обручка
Відповідь: Обручки Я дуже вибачаюсь, але для мене це чиста дурня, із області забубонів. У нас з чоловіком обручки далеко не гладкі ,і з діамантиками, і живем душа в душу вже три роки.
Відповідь: Обручки Перший раз чую, що на обручки є якась мода Так, обручку ми носимо цілийчас, але вона має подобатись і ми повинні милуватись нею, а не мати просту, бо так має бути!!! Це не стосується, звичайно, тих, яким дійсно подобаються простенькі обручки
Відповідь: Обручки Це перевірено і доведено? А для чого? То, зичайно суто моя думка, але руки не вітрина, а кожна прикраса має бути особливою сама собою, а що забагато, то, як відомо, не здорово.
Відповідь: Обручки Як виявилось, я відношусь до таких. Спершу я хотіла якусь не просту обручку, почала міряти - нічого не подобається. А звичайні гладенькі та трохи опуклі, те що треба. В результаті наші обручки вже готові, залишилось зробити тільки гравірування з внутрішньої сторони.
Відповідь: Обручки Мені ніколи не подобалося, коли з обручкою носять ще одне колечко. Здавалося що це несмак. Але!!!!! Вийшла я заміж, і тепер ношу разом з обручкою скромне колечко, чоловік його подарував мені на заручини. От для мене в цьому є свій зміст, обручка і "заручене" колечко. Хоча інколи його знімаю і ношу класично гладку обручку.
Відповідь: Обручки ця ідея з гравіруванням мені теж дуже подобається, але я десь читала, що такі обручки потім не можна збільшувати або зменшувати - ну з руцями всяке може бути але то один випадок на тисячу...
Відповідь: Обручки Ні, то не правда, в мого чоловіка гравірування, ми вже раз зменшували і раз збільшували, на напис практично не вплинуло.чуть розтянувся.
Відповідь: Обручки вибачте мене, але вважаю це страшним рагулізмом! особливо якщо за тим колечком не видно самої обручки! ---------- Додано в 18:04 ---------- Попередній допис був написаний в 18:01 ---------- я завжди дотримуюсь саме такого принципу! хоч в мене прикрас і немало, але якщо одягаю - то одну прикрасу на праву руку, і одну на ліву! а повсякдень ношу лише саму обручку, особливо на роботу, хоча вона в мене і не проста...
Відповідь: Обручки Що то означає: обручка має бути така, і тільки така, і ніяка інша, бо інакше... і "понєслась маруся за кєфіром!"(с)? Кому що подобається. Повірте, зовнішній вигляд обручки на щасливе сімейне життя аж ніяк не впливає, і погодьтесь, що такий аргумент звучить смішно і пахне забобонами. Мода на ювелірні прикраси, звичайно, є, на обручки в тому числі, але то ніяка не проблема. Я вважаю, що головне при виборі обручки, щоб вона обом нареченим подобалась. Особисто я ще дивилась на практичну сторону експлуатації, бо обручок ми не знімаємо і хотілось, щоб вони не втратили свого вигляду.
Відповідь: Обручки В мене з обручками вийшла ціла епопея. Спочатку хотіли прості традиційні обручки, але під час примірок в магазині я побачила ЇХ і закохалася, та оскільки ціна була для нас захмарною, а в мого чоловіка були знайомі майстри - ми замовили такі ж. Майстер спеціально їздив на них дивитися і ....за 2 тижні до весілля мені приносять зовсім інші обручки, ідея залишилося, але виконання було зовсім іншим. Поміняти, переробити вже не було можливості. Зараз я обручки не ношу, бо схудла і вона з мене злітає, але мене мучає питання - Чи можна шлюбовану обручку трошки переробити(дещо обрізати)?