Відповідь: Обручки Можна. Можна взагалі придбати інші, але нові варто посвятити(та й "старі" після переробки також) у церкві, а тоді носити.
Відповідь: Обручки У нас з чоловіком прості обручки з одним камінчиком, але що мені подобається, то можна носити її так, щоб камінчик було видно (так ношу обручку я), а можна повернути камінчиком до долоні і буде традиційна обручка (так носить мій чоловік часом). А щодо ще одного персня на тому ж пальці що й обручка, тут раніше це обговорювалось, то можу сказати що ношу перстень поверх обручки з однієї простої причини, обручка на мене завелика і мушу її притискати перснем меншого розміру, щоб не злетіла!
Відповідь: Обручки Стосовно обручки і персня разом на одному пальці мій чоловік завжди жартує так: " Що означає, коли жінка носить на безіменному пальці обручку, - те, що вона одружена, а що ж означає, коли вона носить на тому пальці просто перстень, - це не значить нічого, а що ж тоді означає, коли вона носить на цьому пальці і обручку і перстень, - що вона одружена, але це для неї нічого особливо не значить"
Відповідь: Обручки Можна!Якщо у вас проста класична обручка то її просто звузять,я так робила сліду немає абсолютно ніякого.А колечки яки були трохи велики на мене то обрізали,слід від того майже непомітний.
Відповідь: Обручки Я теж так вважаю.А ще, як тут вже описували випадки про згубу і віднайдення обручки,а особливо, якщо вони не просто куплені до-розписки , а були освячені в церкві при вінчанні подружжя ,то мають велику силу, як оберіг. Якраз читаю цю гілку,а вчора попалася до рук газета ,читаю: - "обручки негативно впливають на потенцію" - виявляється, золота обручка може вплинути на здоров"я.І що, найцікавіше, саме на чоловіче.Що ще цікавіше - конкретно на потенцію...:confused: І уявіть собі хіба після цього ,як чоловік прочитає статтю ,захоче носити обручку? Та багато чоловіків і так їх не носять . Може це підсвідомо, ГА ???
Відповідь: Обручки Хе-хе, це дослідження стовідсотково робили чоловіки, щоб мати відмазку не носити обручки
Відповідь: Обручки А я так не вважаю...Думаю, це дуже обмежено-консервативний погляд на такі речі.... Думаю, обручка не перстень, а ОБРУЧКА, насамперед, і така річ для мене не розмежовується - повсякденне, не повсякденне. Де таке написано? Хто таке сказав? Обручка обирається не по моді, а по вподобанню. От дивує мене ставлення людей до вибору обручки - то можна, то нє...Має бути гладонька, без ямочок....без камінчиків, бо ОБС сказала, що життя буде феее..А ще, не дай боже там якісь різьблення робити, юййй ,та то чоловік гуляти буде і тд., а ще во на потенцію впливає, взагалі караууууллл......Без образ, таку туфту пишете, а що головне вірите в те. Почуття, їх сила і вірність один одному, тим паче щастя в шлюбі НЕ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД ОБРУЧКИ! То все ваших рук діло, і Божої волі, а не магічної дії "гладенької класичної обручки". П.С. Вибирали свої обручки ТАКІ, бо ВЛАСНЕ ТАКІ нам подобались, так собі їх уявляли, але точно не з модних міркувань... і з різьбленням, і з камінцями, і з написами і дурниць собі до голови не беру.
Відповідь: Обручки Ми зараз в пошуках обручки і вже оприділились і вона якраз з камінчиками, то моя знайома так йойклась моляв щастя вам не буде, бо в неї такі були і вони розлучились. Але коли вона купляла то казала, що в таке не вірить і я їй це пригадала, то вона чуть не зірвалась. легше скинути вину на обручку, ніж признати свою вину в розлучені. Тому я думаю, що обручка має бути такою, яку обоє хочуть.
Відповідь: Обручки Погоджуюсь з Мучачою! І ще додам, що якщо ви вірите в забобони, типу, таке можна, а таке не можна, то вся святість тої обручки втрачається. Забобони то гріх, не треба обирати обручки за таким принципом. Треба купляти, чи робити таку, яка вам подобається, про яку ви мрієте...
Відповідь: Обручки І я погоджуюся з Мучачою і Вірджінією. Все правильно говорять... Обручка при освячені в церкві, наділяється невидимою силою, яка оберігає подружжя.... І неважливо, яка вона є... То символ Вашого кохання.... І коли щось стається в сімї, то звичайно що найлегше перекласти вину на щось інше, аніж спробувати розібратися чому так сталося, і визнати, що хтось з подружжя зробив помилку... А забобони, то все видумки... Не налаштовуйте себе на негатив ще на початку подружнього життя... Купіть собі обручки саме такі, які вам подобаються... І буде вам щастя
Відповідь: Обручки Звичайно, що обручка то не перстень ,як прикраса ,тому і має бути обручкою від слова обруч, тобто коло і як я вже казала ,що освячується при вінчанні тому і має особливу силу оберегу сім"ї. А "повсякденна "тому ,що носимо її кожен день ,не як перстень який ми підбираємо до одягу чи до обстановки і торжества свята,а як знак замужества і вірності ... Обручки від коли вони існують не були прикрасами... Звичайно ,що вибір тої чи іншох речі то є річ індивідуальна на смак і уподобання і ніхто не може щось вказувати чи переконувати, а тим більше казати ,що щось має статися бо то не так, як всі люди роблять...
Відповідь: Обручки Додам від себе, що є такий забобон, в якому говориться про те, що обручка повинна бути без всяких там випуклостей, камінчиків, різблення, гладенькою, круглою, щоб було сімейне життя рівне та "гладке". Мабуть є співпадінням те, що пару знайомих сімей розлучилися, просто так сталося, не зійшлися характером, а не через те, що обручки в них були різблені . А взагалі то кожна людина робить так, як їй добре і як вважає за потрібне.
Відповідь: Обручки як на мене це не забобон, а практичність. Обручка це річ на щодень, тому має бути зручна і не чіпати за стороні предмети (мало хто куди руки пхає ;-) )Одного разу наслухався від клієнта, лікаря з лікарні швидкої допомоги, про випадки коли "наворочені" обручки позбавляли власників пальця, досить неприємні вам скажу історії ;-(
Відповідь: Обручки Мені коли я вибирала з чоловіком обручки теж подобалися різні зі вставками білого золота, з камінцями, релєфні, але зупинилися на звичайній класичній, бо вона практична і зручнаі і напевно мене ще стримала ця прекмета, що яка обручка таке і буде наше життя, це ще старі люди колись говорили, може в цьому і є якась доля правди!!!
Відповідь: Обручки а так і є: дуже люблю запхати руки в тісто (фарш і т.д.), і забути зняти обручку. А потім думаю як добре що вона в мене гладенька, бо як уявлю як би то тісто виколупувати з обручки з прибамбасами, то млосно стає
Відповідь: Обручки Маю обручку з камінцями, теж інколи забуваю знімати на кухні))) , але нічого не виколуплюю, все легко змивається!!!
Відповідь: Обручки А нас широкі класичні і не у практичності справа, просто сподобалися і купили. Потім почали мені подобатися всякі різні з камінчиками, рельєфні з різними вставочками, почала вмовляти чоловіка поміняти, доооовго вмовляла, нарешті погодився (ми плануємо брати шлюб) Пішли міряти, тягала його по магазинах, міряю, нічого не до душі не припадає, знову найгарнішими здаються широкі класичні, найгарніші і тут все Як чоловік стримався щоб мені нічого не сказати і сама не знаю Це я до того, що, напевно, у кожного є "своя" обручка, яка пасує тільки йому і це не залежить ні від практичності, ні від брюліків , ні від моди
Відповідь: Обручки А ми досі неможемо вибрати собі обручок і чим більше ходимо і роздивляємось які є в магазинах тим тяжче мені оприділитись. Спершу я хотіла якусь не традиційну, а мій коханий наполягав на традиційній тому що вона має бути проста, гладенька і т.д. Перечитавши всі думки на посиденьках я подумала що буде краще купити звичані обручки, однак мій хлопець вподобав собі нестандартну обручку (складається з двох колечок з цирконієвими камінчиками і які повязані хвильками), тепер не знаю що робити! Підскажіть будь-ласка чи не погана це прикмета якщо обручка складається з двох кілечок і що це означає?
Відповідь: Обручки думаю це не погана прикмета, обручка у вас кругла - нема початку, ні кінця, це головне обручки з різбленням були і колись, просто не всі їх мала, і мало хто знав про такі! знаю сімей, які і до тепер живуть щасливо з такими обручками!! і питання: а скільки пар розлучилося, маючи прості обручки??? безліч. так що це все від людей залежить, тому купуйте те що до душі і не майтеся моя обручка складається з 3 кілець
Відповідь: Обручки ой, почитала і не можу ніяк второпати, люди, наче й до церкви ходять, шлюб беруть, а вірять в забобони різні. Як на мене - церква і забобони - взаємовиключні речі. Обручка має подобатись парі. Вона - їх оберіг і є символом їх кохання цілком погоджуюсь, що все залежить від людей.