Відповідь: Обручки ми були на заводі таких як ми хотіли там не було, а у магазині від Вінницького заводу виходило 4500грн ---------- Додано в 15:18 ---------- Попередній допис був написаний в 15:15 ---------- ми купили такі лише без камінців
Відповідь: Обручки Зараз щось дуже ціни піднялись на обручки...... ми купували в липні 2007, то за наші 4,8 і 6 гр заплатили разом в районі 1600 грн, а недавно передивлялись золоті вироби мені не подарунок, то зауважили що такі як в нас вже нам би обійшлись трохи більше 3500. отакі маєм хто вибирає собі подібні, зауважте на оту частину під біле золото, бо це насправді червоне золото а білим виглядає би чимось воно покрите.... я обручку вдома не знімаю, то в мене від побутової хімії місцями ці білі колечка вже звичайні золоті, хоча обручка і так виглядає дуже гарно. А от в чоловіка вона так і лишилась як на картинці.
Відповідь: Обручки ми хотіли з білого золота, але ювелір нас відмовив, бо на широких обручках буде видно царапини((( тому обрали ось такі(в нареченого без діамантиків)
Відповідь: Обручки можу сказати із власного досвіду, бо у мене заручальне кольцо наполовину з білого, і жовтого золота, то біле вже таке в подряпинах таке страшненьке трохи, а жовте нормальне
Відповідь: Обручки дякую за відповідь, napoleona. дуже жаль, бо я жовтого не люблю. але я десь читала, що чим вища проба золота, тим воно м’якше і легше дряпається.
Відповідь: Обручки і в мене на обручці більше білого золота, ніж жовтого, ношу її майже рік і нічого - подряпинки мінімальні, навіть не помітні, хіба що дууууже треба придивлятися
Відповідь: Обручки начиталася трохи в неті про подряпинки. це залежить від того, який сплав. наприклад, щоб зробити біле золота, то до звичайного золота додають срібло, нікель, паладин, платину. і кожен з цих металів має різні властивості. навіть якщо проба 585, то який склад інших 41% сплаву - невідомо. я навіть не знаю, чи виробники надають таку інформацію. про властивості різних металів у сплавах з золотом можна почитати тут: http://yuvelir.my1.ru/publ/3-1-0-9 тому будемо сподіватися, що наші (усіх нас) обручки носитимуться гарно і вигляду не втрачатимуть (бо хочу носити обручку, не знімаючи) ---------- Додано в 14:21 ---------- Попередній допис був написаний в 14:05 ---------- начиталася трохи в неті про подряпинки. це залежить від того, який сплав. наприклад, щоб зробити біле золота, то до звичайного золота додають срібло, нікель, паладин, платину. і кожен з цих металів має різні властивості. навіть якщо проба 585, то який склад інших 41% сплаву - невідомо. я навіть не знаю, чи виробники надають таку інформацію. про властивості різних металів у сплавах з золотом можна почитати тут: http://yuvelir.my1.ru/publ/3-1-0-9 тому будемо сподіватися, що наші (усіх нас) обручки носитимуться гарно і вигляду не втрачатимуть (бо хочу носити обручку, не знімаючи)
Відповідь: Обручки Ну ви мене здивували з тим царапанням.... В мене пів жовтої, пів білої обручки. І поцарапані однаковісінько! Правда спочатку вони в нас були матові, то зараз (через 3 роки) вони майже зішліфувались. Чоловк пропонує їх гарно пошліфувати і будуть новенькі, блискучі. То ми, може на якусь річницю зробимо... Висновок - царапаються однаково!
Відповідь: Обручки в мене теж пів-на-пів,подряпані однаково. робили на львівському заводі. зовсім небагато часу пройшло,а вже не той вигляд... а де їх шліфують?
Відповідь: Обручки На початку Шевченка біля церкви Анни є дві ювелірні майстерні. Здається перша Рубін у них є каталог можна замовити вироби.
Відповідь: Обручки У мене з чоловіком обручки - верх із жовтого золота, внизу випукла обводка з білого золота і посередині три маленьких діаманта, а в середині вибито наші імена і дата весілля. Купляли на нашому львівському ювілірному заводі.
Відповідь: Обручки А я вважаю, що обручки мають бути гладенькими, без всяких камінчиків і узорів, литі з одного металу, вони ж є символом подружнього життя, яке ми теж хочемо, щоб було гладким, без перепон.
Відповідь: Обручки А можна поцікавитись, з чого ви це собі так придумали? Є підстави ТАК думати? Якщо обручка з камінцями то що? Гаплик "гладкому, без перепонів подружньому життю"?
Відповідь: Обручки знаєте, після того,як моя свекруха мене силою переконала у тому, що обручка має бути гладка і тоді життя таким буде, ми такі й купили....пройшло 2,5 роки і ми поміняли ті обручки, бо я засинала і прокидалася з думкою, що я тої обручки не хотіла(((( це було настільки нав"язливо! і все це неправда: чоловікова сестра виходила 3 рази заміж і завжди мала гладку обручку, моя сестра розвелася - мала гладку.... моя мама мала плетену і дай Боже прожили разом з татом 33 роки і далі разом))))) це все залежить від подружжя, а не від обручки, бо вона є ЛИШЕ СИМВОЛОМ КОХАННЯ І ОБІТНИЦЬ ШЛЮБУ, а не ковалем долі))))
Відповідь: Обручки оце точно забобони про гладенькі (раніше просто іншого вибору не було, то,мабуть, і придумали таке собі). в кожного свій смак. я тільки дуже не люблю такі обручки, що від звичайного перстня не відрізниш: купа камінчиків, узорів, переплетень. та вибирайте, які вам подобаються!!!!! і ще, (то лише моя думка) вважаю, що обручки в обох мають бути однаковими, бо ж ніби в одному шлюбі.