Обручки

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем viltis, 27 Серпень 2008.

1. RedApple

RedApple New Member

Відповідь: Обручки

в мене гладкі,але не тому що я вірю в забобони,а тому що мені такі більш подобаються,в кожного смій смак і не варто вірити в ті забобони.

2. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

А я вважаю, що обручки мають бути гладенькими, без всяких камінчиків і узорів, литі з одного металу, вони ж є символом подружнього життя, яке ми теж хочемо, щоб було гладким, без перепон.

а я вважаю,що забобони придумані людьми,то чому б і собі не спробувати?;) от і я собі придумала,що,раз в мене на обручці 5 камінчиків,то це,мабуть,до 5-ти діток?... :girl_claping: от тепр побачимо,чи справдиться! :))) :girl_crazy:
    правда,тут така штука,що в чоловіка обручка гладенька,проста(ну чомусь зовсім не по-чоловічому виглядали камінці на його руці...),то як то з тими дітьми буде?...

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

оце правда!І кожна ппара просто має вибирати обручки,які їм подобаються.Ми довго вибирали,міряли всякі, з камінчиками,з узорами ,але на моєму худому пальці воно просто не гарно дивилося,тільки тому взяли гладенькі.І хоч вона проста і така ,як у дууже багато кого,але для нас вона ітак буде особлива.

4. LadyBlond

LadyBlond New Member

В мене в багатьох друзів гладкі обручки, як і в нас з чоловіком. але на кожну дивлюсь і вони все-рівно трошки всі різні. в когось ширша, в когось, навпаки, тонша. і на різних пальцях дивиться по різному ))))))).
    А ще як в середині зробити гравірування, то взагалі такої самої ні в кого не буде)))))))).
    Ще вибирають повністю з білого золота, але тоді треба і інші прикраси купувати з білого золота???
    А одна моя знайома має обручку з трьох кілець, які між собою з'єднані (одне кільце з білого золота, одне з нашого жовтого, і одне з червоного). Цікаво дивиться...

5. La esposa

La esposa Moderator

Щось таке?

[​IMG] [​IMG]

це «trinity» від Cartier, колись було дуже модно, мені дуже подобається ця модель :)

6. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

в мене знайома має таку
    вона просто не любить і відповідно не носить прикраси з жовтого золота

7. Karrizo

Karrizo New Member

Це я собі не придумала, це так з давен вважалося, можливо це й забобони, але я з цим згідна. У кожного свої погляди, хтось і весільний рушник буде сам вишивати бо вірить що докладе якусь часточку в своє сімейне щастя, а хтось піде і купить його, непереймаючись нічим і це не означає, що в нього сімейне життя не складеться.

8. LadyBlond

LadyBlond New Member

Головне, щоб обручка подобалася. Я вважаю, що обираючи й гладку обручку може бути не все гладко, і навпаки.
    А ми стояли на сімейному рушникові (вся сім'я на ньому стояла). І всі щасливі (тьфу-тьфу, щоб не зглазити) :xaxa:

9. Яруська

Яруська Well-Known Member

Дуже мені подобається трініті. Хочем свої поміняти на такі, а от як бути з чоловіком не знаю, бо трініті не зовсім чоловічий фасон. Чи є якісь чоловічі? Бо не бачила.

10. LadyBlond

LadyBlond New Member

Моя знайома має обручку дуже схожу на перший варіант (без гравірування і камінців). В них з чоловіком однакові. Виглядає дуже гарно і оригінально.

11. lessy

lessy New Member

ми купували від київського ювелірного магазину,важко було знайти щось оригінальне і водночас симпатичне. там такі знайшли - зовсім не гладенькі , а навпаки ніби посередені перетянути нитка ,тобто з горбиками ,диричкоми. не віри я у це все - обручка це просто символ.

12. zhabusya

zhabusya New Member

Ми свою обручки робили у ювеліра на замовлення. Вирішили робити гладенькі (не через те що, віримо у забобони просто такі подобаються більше і більш практичніші а то щось не дуже хочеться перед кожним миттям рук знімати обручку) шириною десь 0.6 з зрізаними краями ніби шайба)

13. classic

classic New Member

я за класичні гладенькі обручки, вони завжди актуальні і до любої прикраси личать! але це лише моя думка)

14. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

В нас такі, тільки ще з діамантиком
    Я точно знала, що хочу широку і плоску, а діамант це сбрприз від чоловіка. Робив нам брат троюрідний. Чоловік носить завжди, інколи коли робить якусь роботу де обручка пошкоджується то знімає. Наша донечка деколи просить у татка обручку потримати коли ми лягаємо спатки, ось так ми одного разу усі заснули разом, я малу переставляю а біля неї обручка. Я поставила на комод, а чоловік не побачив і не одів її то дзвонив з роботи дуже переляканий що немає на руці обручки . А я свою не ношу хоч вона мені дуже подобається , але як була вагітна то пальці дуже пухли і я зняла її, а після родів, пальці збільшились чи що то трішки мене тисне, одіваю як десь йду на забави то тих пару годин вже терпимо. Знаю що можна збільшити і освятити , але все ніяк того не зроблю.

15. Raven

Raven Мама малятка

Ми обрали гладенькі звичайні обручки, я не забобонна, а чолові сказав шо даром так не говорять і така практичніша:girl_flag_of_truce:, вирішила не сваритися

Останнє редагування: 12 Жовтень 2010
  16. Vendy

Vendy Active Member

і я вважаю, що обручки мають бути гладенькі, тому що їнші вже більше схожі на перстень.
    В нашому РАГСІ обрядова староста в церемонії говорить таку фразу "в обручці немає ні початку, ні кінця, ні тріщинки", як у самих гідних людських якостей - кохання, пошани, довіри. Саме кільце вже впродовж багатьох століть є сполучною ланкою двох люблячих сердець, тому воно символізує вічність.

17. Raven

Raven Мама малятка

Священник, котрий нас вінчав, як побачив наші обручки, так і виголосив на всю церкву, пряма мова: "о, гладенькі обручки.." :girl_smile::girl_smile:, шось в тому певне є....

18. zaderyshka

zaderyshka Member

Мені теж особисто подобаються круглі обручки, без вставок, не через якісь такм забобони, просто мені так символічніше, що це справді обручка. дуже хотілось обручку з обрізаними краями або широку заокруглену, але як дійшла справа до примірки, то ні та ні та на пальці якось не дивиться. Напевне тре бкде зупиниться на зовсім класичному варіанті.

19. Kviten

Kviten Member

на рахунок гладких чи не гладких... Маю знайому, в якої обручка різьблена-плетена, і щасливий шлюб і троє дітей, а інша, з гладенькою обручкою, так живе "прекрасно" з чоловіком...що навіть носити ту обручку не хоче. Не позаздриш, словом.
    а мої дідо з бабцею мали срібні простенькі обручки, і то добре, що цьоця їм подарувала, бо після війни і на такі не мали грошей, то взагалі мали без обручок вінчатись... і плаття весільне бабці з фіранки шили... а дідо костюм позичав... :haha: А живуть, як лебеді, вже 57 років, дай їм Бог здоров"я...
    І дідусь бабці до сих пір кладе подарунки під подушку в ніч на Миколая...

20. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

В свій час також чула від чоловікової мами лекцію про "гладкість обручок". Ну це мінмум дивно йти в церкву брати шлюб і керуватися забабонами. До того ж, невже в подружь попередніх поколінь все чудово? Ні. А тоді робили гладенькі обручки.
    І взагалі, ця байка про обручки лише причина спихнути сімейні проблеми на кусок металу.