Відповідь: Обручки в мене гладкі,але не тому що я вірю в забобони,а тому що мені такі більш подобаються,в кожного смій смак і не варто вірити в ті забобони.
Відповідь: Обручки А я вважаю, що обручки мають бути гладенькими, без всяких камінчиків і узорів, литі з одного металу, вони ж є символом подружнього життя, яке ми теж хочемо, щоб було гладким, без перепон. а я вважаю,що забобони придумані людьми,то чому б і собі не спробувати? от і я собі придумала,що,раз в мене на обручці 5 камінчиків,то це,мабуть,до 5-ти діток?... от тепр побачимо,чи справдиться! правда,тут така штука,що в чоловіка обручка гладенька,проста(ну чомусь зовсім не по-чоловічому виглядали камінці на його руці...),то як то з тими дітьми буде?...
Відповідь: Обручки оце правда!І кожна ппара просто має вибирати обручки,які їм подобаються.Ми довго вибирали,міряли всякі, з камінчиками,з узорами ,але на моєму худому пальці воно просто не гарно дивилося,тільки тому взяли гладенькі.І хоч вона проста і така ,як у дууже багато кого,але для нас вона ітак буде особлива.
Відповідь: Обручки В мене в багатьох друзів гладкі обручки, як і в нас з чоловіком. але на кожну дивлюсь і вони все-рівно трошки всі різні. в когось ширша, в когось, навпаки, тонша. і на різних пальцях дивиться по різному ))))))). А ще як в середині зробити гравірування, то взагалі такої самої ні в кого не буде)))))))). Ще вибирають повністю з білого золота, але тоді треба і інші прикраси купувати з білого золота??? А одна моя знайома має обручку з трьох кілець, які між собою з'єднані (одне кільце з білого золота, одне з нашого жовтого, і одне з червоного). Цікаво дивиться...
Відповідь: Обручки Щось таке? це «trinity» від Cartier, колись було дуже модно, мені дуже подобається ця модель
Відповідь: Обручки в мене знайома має таку вона просто не любить і відповідно не носить прикраси з жовтого золота
Відповідь: Обручки Це я собі не придумала, це так з давен вважалося, можливо це й забобони, але я з цим згідна. У кожного свої погляди, хтось і весільний рушник буде сам вишивати бо вірить що докладе якусь часточку в своє сімейне щастя, а хтось піде і купить його, непереймаючись нічим і це не означає, що в нього сімейне життя не складеться.
Відповідь: Обручки Головне, щоб обручка подобалася. Я вважаю, що обираючи й гладку обручку може бути не все гладко, і навпаки. А ми стояли на сімейному рушникові (вся сім'я на ньому стояла). І всі щасливі (тьфу-тьфу, щоб не зглазити) :xaxa:
Відповідь: Обручки Дуже мені подобається трініті. Хочем свої поміняти на такі, а от як бути з чоловіком не знаю, бо трініті не зовсім чоловічий фасон. Чи є якісь чоловічі? Бо не бачила.
Відповідь: Обручки Моя знайома має обручку дуже схожу на перший варіант (без гравірування і камінців). В них з чоловіком однакові. Виглядає дуже гарно і оригінально.
Відповідь: Обручки ми купували від київського ювелірного магазину,важко було знайти щось оригінальне і водночас симпатичне. там такі знайшли - зовсім не гладенькі , а навпаки ніби посередені перетянути нитка ,тобто з горбиками ,диричкоми. не віри я у це все - обручка це просто символ.
Відповідь: Обручки Ми свою обручки робили у ювеліра на замовлення. Вирішили робити гладенькі (не через те що, віримо у забобони просто такі подобаються більше і більш практичніші а то щось не дуже хочеться перед кожним миттям рук знімати обручку) шириною десь 0.6 з зрізаними краями ніби шайба)
Відповідь: Обручки я за класичні гладенькі обручки, вони завжди актуальні і до любої прикраси личать! але це лише моя думка)
Відповідь: Обручки В нас такі, тільки ще з діамантиком Я точно знала, що хочу широку і плоску, а діамант це сбрприз від чоловіка. Робив нам брат троюрідний. Чоловік носить завжди, інколи коли робить якусь роботу де обручка пошкоджується то знімає. Наша донечка деколи просить у татка обручку потримати коли ми лягаємо спатки, ось так ми одного разу усі заснули разом, я малу переставляю а біля неї обручка. Я поставила на комод, а чоловік не побачив і не одів її то дзвонив з роботи дуже переляканий що немає на руці обручки . А я свою не ношу хоч вона мені дуже подобається , але як була вагітна то пальці дуже пухли і я зняла її, а після родів, пальці збільшились чи що то трішки мене тисне, одіваю як десь йду на забави то тих пару годин вже терпимо. Знаю що можна збільшити і освятити , але все ніяк того не зроблю.
Відповідь: Обручки Ми обрали гладенькі звичайні обручки, я не забобонна, а чолові сказав шо даром так не говорять і така практичніша, вирішила не сваритися
Відповідь: Обручки і я вважаю, що обручки мають бути гладенькі, тому що їнші вже більше схожі на перстень. В нашому РАГСІ обрядова староста в церемонії говорить таку фразу "в обручці немає ні початку, ні кінця, ні тріщинки", як у самих гідних людських якостей - кохання, пошани, довіри. Саме кільце вже впродовж багатьох століть є сполучною ланкою двох люблячих сердець, тому воно символізує вічність.
Відповідь: Обручки Священник, котрий нас вінчав, як побачив наші обручки, так і виголосив на всю церкву, пряма мова: "о, гладенькі обручки.." , шось в тому певне є....
Відповідь: Обручки Мені теж особисто подобаються круглі обручки, без вставок, не через якісь такм забобони, просто мені так символічніше, що це справді обручка. дуже хотілось обручку з обрізаними краями або широку заокруглену, але як дійшла справа до примірки, то ні та ні та на пальці якось не дивиться. Напевне тре бкде зупиниться на зовсім класичному варіанті.
Відповідь: Обручки на рахунок гладких чи не гладких... Маю знайому, в якої обручка різьблена-плетена, і щасливий шлюб і троє дітей, а інша, з гладенькою обручкою, так живе "прекрасно" з чоловіком...що навіть носити ту обручку не хоче. Не позаздриш, словом. а мої дідо з бабцею мали срібні простенькі обручки, і то добре, що цьоця їм подарувала, бо після війни і на такі не мали грошей, то взагалі мали без обручок вінчатись... і плаття весільне бабці з фіранки шили... а дідо костюм позичав... А живуть, як лебеді, вже 57 років, дай їм Бог здоров"я... І дідусь бабці до сих пір кладе подарунки під подушку в ніч на Миколая...
Відповідь: Обручки В свій час також чула від чоловікової мами лекцію про "гладкість обручок". Ну це мінмум дивно йти в церкву брати шлюб і керуватися забабонами. До того ж, невже в подружь попередніх поколінь все чудово? Ні. А тоді робили гладенькі обручки. І взагалі, ця байка про обручки лише причина спихнути сімейні проблеми на кусок металу.