Обручки

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем viltis, 27 Серпень 2008.

1. Samanesvoya

Samanesvoya Active Member

Відповідь: Обручки

В мене знайомі робили в майстерні "ДІАМАНТ" вулиці точно не знаю!то біля польського костелу на площі ринок!і збоку зразу велика книгарня!там взагалі дешево!

2. siriuska

siriuska Member

В мене обручка розділена на дві половинки,одна поливинка займає 1/3 обручки,то як ми її купляли то в неї було напилене золото,і через деякий час воно постиралося,от вам витрибеньки,якби знала то точно б не брала,вони тоді були дорощими десь на 50 грн за грам ніж звичайні гладкі, а в нас загальна вага до 10 грам,то ж прошу дуже,можна було б взяти (це середина 2008 року),ще 2.5 грами на ті гроші.Але люди вчаться на помилках.А міняти я точно зараз не хочу,і не буду,бо воно освящене,і купляти другі то без потреби.

3. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Я теж без обручки відчуваю дискомфорт. Нервуюсь. Щось мені бракує без неї:).То певно вже залежність від неї;)?
    В нас однакові обручки із жовтим та білим золотом. Нам повезло,судячи із попередніх дописів про біле золото, вони дуже якісні, не подряпані і не потускніли за роки спільного життя.

4. TUCR

TUCR Well-Known Member

у мене з чоловіком обручка складається з двох половинок ширша різьблена,а вужча з білого золота в камінцях - не діаманти, я дуже задоволена

5. sunset

sunset Active Member

Дівчатка, маю таке питання)) вчора їздила з коханим вибирати і відразу купувати обручки) зупинили вибір, як наполіг коханий), на звичайних класичних обручках, в міру широких і з фаскою( тобто плоскі обручки, а не опуклі), мені сподобалось))
    Але проблема в розмірі, маю 17 на всі колечка, а тут нам тітонька порадила купити на пів розміру більшу, ми так і зробили, а зараз сиджу і вагаюсь чи нормально це, бо трохи великовата мені)))а ви як розміри обирали?

6. Raven

Raven Мама малятка

Краще брати по свому розмірі, розширити набагато легше, чим звузити. Я тепер свою ношу взимку з заручальним колечком, бо як знімаю рукавиці, то може сповзти. Влітку пальці троха спухають, то мені якраз вона нормальна.

7. siriuska

siriuska Member

Знаю,що багато хто хоче якусь цікаву обручку,(в мене таке саме було),але із часом,то все проходить,і я зараз переосмисливше те все,то точно б поїхала на ювалірку замовила б простку,і без ніяких візерунків обручку,але з діамантиком,а чоловікові без,от Вам вся арифметика,там на львівській ювелірці(не реклама) ціни нормальні,навіть незважаючи на діамант,він ж прикрашає,і ми носимо обручку завжди,а решту перстенів можна не вдягати,бо і так гарно.

8. Michela

Michela New Member

А в нас звичайні обручки... без різблень, без камінців...Широкі досить...моя має вагу десь до 4гр...

9. Відповідь: Обручки

В нас звичайні гладенькі, срібні. пасує мені до вервички :)

10. Almariel

Almariel Well-Known Member

зимою пальці трохи худіші. якщо у вас є колечка, які ви носите і літом і зимою і вони на вас добрі, ніколи не злітають, то я б радила брати звичайний розмір для вас (я так розумію - 17-й).

11. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ми коли ходили вибирати обручки,нам теж одна "добра" тітонька радила брати хоча б на піврозміра більшу мені.Це було в магазині Львівського ювелірного заводу на початку Шота-Руставелі.Авторитетно мені заявляла,що руки згрубнуть і всяке таке.Ми звідти пішли,купили обручки в центрі,теж від Львівського юв.заводу,але я довго міряла два розміри-15.5 і 16,бо зазвичай на тому пальці носила 15.5,лиш кітка трохи ширша і часом туго йде.Але мені той 16ий розмір якось зовсім не так "лежав" на пальці і я таки взяла 15.5 і не шкодую,бо 16 зимою точно би злітав.А так я маю спокій,мені ніц не тисне,але й не злітає,я нормально знімаю обручку. А якщо вже в житті колись станеться так,що пальці таки трохи згрубнуть(що може бути при вагітності),то звичайну обручку можна і розтянути.

12. Michela

Michela New Member

Я так теж зробила. Коли виходила заміж, то мала 17й розмір, а тепер 18,5.
    Тож раджу НЕ БРАТИ НА "ВИРІСТ", бо розтягнути можна...А коли завелика, то незручно та і легко загубити...

13. Dzvinkalviv

Dzvinkalviv New Member

в мене на 0,5 розміру більша, оскільки вона досить широка, то мій звичний розмір був затісний (така ж ситуація в чоловіка). мені вона в холодну пору трохи вільна, а коли жарко то дуже плотно сидить. То ви мусете самі оприділитися, колечка відрізняються одне від одного!

14. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

то правда.Ми заходили в юв.магазин "Золотой век" здається.То там мені 16ий був досить тісно.А от від львівського заводу мій розмір був добрий.

15. allja

allja Well-Known Member

А нас навпаки:)Я думала мені треба буде 18,5, а коли міряли,то вужчі обручки злітали, а таку як ми вибрали мені була вільною, то жіночка в якої ми купляли сказала,щоб я взяла 18 розмір, бо той буде злітати, а як тре буде розширити,то не проблема.То ми і взяли мені 18.Теж з Львівського ювел. заводу:)

16. Almariel

Almariel Well-Known Member

о так, я про це забула сказати. це дуже важливо, оскільки, якщо буде широка затісна обручка, то палець може пріти під нею (в мене така ситуація з колечком одним - то іноді пріє((( )

17. Gossip

Gossip Member

Ми зі своїми обручками вже теж визначились і навідь забрали їх ... Напередодні зайшли в ювелірку, поміряли... переконались, що хочемо саме гладеньку "класичну"... маємо знайомого на ЛЮЗ... то сказали який розмір нам підходить (бо на львівському розміра трішечки не йдуть в те саме що й харківські чи київські) і за 4 дні нам віддали готову роботу :girl_tender:... гарнюні такі!!!... окрім того вийшло на порядок дишевше, ніж в магазині при заводі!!!

а от знайома має проблему ... скільки не думала і не уявляла, як то воно буде весілля, кольца.. все хотіла класичні, а тут халепа :girl_impossible:- поміряла, а воно ну ніяк не пасує до її форми пальців!!! :girl_nea: не те!.. розчарована... шукає іншу..!...

18. Багіра

Багіра Well-Known Member

а ми скільки магазинів не проходили різних - зупинилися на класичних обручках такого типу
    купляли на Львівському заводі, але коханого розміру не було - купили від Дніпропетровського
    коли починала міряти всі ті наворочені моделі, то ніяка не сидить на руці, а багато незручні... дуже хотіла діамантик собі... вибирала між з 3 і з 1 камінчиком.. хотіла з 3, але золото там якесь гірше було і не так гарно дивилося... купили з одним, а тепер дивлюся на нього і хочу щоб взагалі без нічого було)))
    напевно буду камінчиком всередину або вбік носити)

19. La esposa

La esposa Moderator

а воно саме перекручуватися буде ;) маю один перстень такого типу, гладенький, то в мене аж пунктик виробився, що оздоба має бути згори, кожен раз поправляла :)

20. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Ми як приїхали вибирати обручки, то нам винесли декілька мірок, різної ширини - на моє здивування ювелір пояснила, що чим ширший перстень, тим більший буде розмір, тому міряти будемо, залежно від ширини вибраної моделі, в мене виявився 16,25.
    Потім нас відправили погуляти і попросили прийти під-вечір, бо пальці набрякають, і міряти треба ввечері. Мене здивував їх серйозний підхід, а виявилось, що вибрана нами модель з косичкою ручної робот не передбачає звужень чи розширень, тому і до міряння підходили так серйозно.
    Вибором задоволена вже 6 років.[​IMG]

Останнє редагування: 7 Лютий 2011