Обручки

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем viltis, 27 Серпень 2008.

1. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Відповідь: Обручки

Ми коли купляли обручки, то ж чоловіковою було все просто , взяли потрібний розмір і все було в порядку.
    Я на тому пальці завжди носила колечка 17р., ну і обручку також обирала 17. Ну і от вибираєм ми, я міряю, а то ж емоції зашкалюють, то так все подобається, короче я не зауважила що обручка чуток вільно на пальці трималась. Ну написано на бірочці 17 ну то я і спокійна. прийшли додому, я потім постійно її передивлялась, міряла ну і ніяк не могла зрозуміти чому вона на пальці вільно, хоча вона важка і відносно широка 5-6 мм, ну але ж так не мало би бути) А потім я її поміряла з іншими кольцами і вона виявилась не 17 см і 17,5...
    Блін.... а я ж бірочку вже відірвала, хоча і мала її в наявності. Бігом в той магазин, кажу - мол купили в вас обручку а там в дійсності розмір більший ніж написано на бірці. Вони переміряють - так, дійсно, більший... ну що робити, запропонували взяти мені інший 17, я його взяла, памьятаю їду з тою вже другою обручкою додому, і ніби задоволена що нормального розміру вже буде... а на душі, таке відчуття що я щось таке цінне втратила, ну чесне слово, так мені шкода було цю мою більшу обручку лишати в тому магазині...
    В общєм приїхала я додому, роздивляюсь її і бачу на внутрішній стороні обручки ледь помітну тріщіну. Чоловік тоді подивився - каже, точно - тріщіна. Ну шо дєлать, беру її знов везу туда в магазин, обміняти вже немає на що, лише пропонують мені забрати обручку яку в них я купила на пів розміра більшу. Виходу немає, беру її, і дівчата - не повірите, так мені добре на душі стало, так нібим моє щось втрачене до мене повернулось знов.
    Ну я ще трошки мучилась з приводу того що вона мені завільна. Але як тільки мені її чоловік вдягнув на палець - мені одразу стало фіолетово що вона трішки вільна. А після народження малої якось трішки суставчики в пальцях збільшились, то вона тепер ідеально сидить, якби була дійсно 17 розміру, то певно вже б з милом лише знімала.

І до речі не кожну з обручок можна збільшувати/зменшувати. Таку як в нас збільшувати можна, а от зменшувати ні. Тоді, свого часу в багатьох ювелірів також питались, то казали що навіть на пів розміру зменшувати - піде деформація.

2. sunset

sunset Active Member

ну просто все як і в мене)))) на вихідних примірялв ще разок наші куплені обручки, ну на пів розміра більша, але якась така вже моя)))) не буду її міняти))) ми ще гравіровку зробимо і все гуд))) най до жовтня лежать:girl_tender:

3. Smorodynka

Smorodynka Member

Де ще, крім майстерні "Діамант", можна зробити гравірування писаними буквами, а не друкованими?

4. AnaaasKooOsi

AnaaasKooOsi New Member

До жовтня?! А в мене в травні весілля а я ще навіть і не придумала яку хочу :sad:
    Напевно саму звичайну, хіба що ще з білим золотом.

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

йой,ми вибирали за кілька тижнів до весілля.І нічого

6. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

На Коперника є майстерня де роблять гравірування писаними літерами...

7. gnatyska

gnatyska New Member

а чого так всі дивуються?
    В нас у вересні весілля, то ми також вже купили на ЛЮЗ. Тим більше, кажуть буде золото дорожчати.... А зараз купили обручки, і вже відчуття зовсім не те. Як замовили зал - то одне, а приміряли обручки - так якось на душі по-іншому стало... :girl_tender:

8. Dzvinkalviv

Dzvinkalviv New Member

а ми за 4 дні :girl_crazy:

9. Raven

Raven Мама малятка

Ми свої за пів року купляли. Просто настрій був, зайшли і купили.

10. La esposa

La esposa Moderator

у нас так само було... купили восени, а весілля було в травні. Але ми за обручки платили по 130 грн за грам, а на час весілля грам коштував 290 грн :girl_mad:

11. BlondyGirl

BlondyGirl Member

Я шукала-шукала обручку, яку хочу, але не знайшла. Робила на замовлення. Дизайн придумала сама з чоловіком, так що в мене тепер ексклюзивна обручка можна сказати, точо знаю що такої самої більше ні в кого немає.

12. allja

allja Well-Known Member

і мені цікаво...в нас теж весілля в жовтні,то обручки ще з грудня вже вдома лежать, то ми купляли по 300 грн. за грам, а вже тепер по 350 і вище....
    і ми б хотіли гравіровку...Дівчата, а скільки коштує гравіровка на обручках?І якщо її зробити, то обручки потім не можна буде звузити чи розширити?

---------- Додано в 18:00 ---------- Попередній допис був написаний в 17:59 ----------

можна подивитись на таку красу?:)

13. sunset

sunset Active Member

оооо) а ми брали по 320 за грам золота))
    гравіровка коштує на площі ринок 5 грн за літеру, і я думаю, що гравіровки не деформуються)
    подруга збільшувала з гравіровкою обручки і все ок, просто легенько ще підправили напис)))

14. pred

pred New Member

привіт!!) і все таки, дівчата, напишіть в ПП, будь ласка, телефони знайомих ювелірів, якщо маєте)) буду дуже вдячна....бо хочу обручки на замовлення, а весілля на носі вже)

Останнє редагування модератором: 18 Лютий 2011
  15. Відповідь: Обручки

обручки ми купили у ювелірному магазині на вул. Староєврейській (біля цукерні). нижній шар-жовте золото, зверху на нього накладено тоншим шаром біле. білий шар вирізьблений, і крутиться:girl_claping:

16. Barbarian

Barbarian New Member

хотіли щось типу того...але батьки важко миряться з новинками...вони хотіли жовте золото...купили гладкі, але з білого золота...натішити не можу:d23:правда мусили міняти розмір моєї:girl_blush2:
    маємо такі:

17. Angel

Angel Well-Known Member

Моя кума робить на замовленя таку обручку

18. Svitodara

Svitodara New Member

Скажіть будь ласка, а хто повинен купувати обручки (платити)? Наречений? Чи кожен окремо? Вибирають ж вдвох.

19. DILEMMA

DILEMMA New Member

Наскільки я знаю за обручку має розраховуватись наречений!

20. Michela

Michela New Member

На мою думку має купляти чоловік (в моєму випадку так було)....
    хоча, якщо не має можливості..то можливо...
    Вибачте, але мені здається, якщо з самого початку спільного життя вже так ділити, то так буде і надалі...