Відповідь: Обручки І в нас такі ж !!! ---------- Додано в 12:47 ---------- Попередній допис був написаний в 12:44 ---------- Погоджуюсь. Ми з коханим вибирали разом. Вже тоді в нас був спільний бюджет, тому питання, хто має купляти обручки, навіть не піднімалось....
Відповідь: Обручки в нашому випадку коханий купував обручки, попередньо обговорили, походили, подивились, обрали і купили))) я вважаю що повинен- тут недоречне слово, якщо він має бажання- то звичайно, і в більшості випадків чоловік оплачує обручки! наприклад, в іншій області я була на весіллі, то в них заведено купувати одне одному обручки(неречена нареченому і навпаки) так само як і варіант спільного бюджету))
Відповідь: Обручки ми вже 9 років в шлюбі і місяць наза чоловік на роботі загубив своюшкода звичайно,але е нагода купити нові.в нас були звичайні,тонкі,а тепер буде нагода купити якісь класнючі.все що неробиться все до кращого
Відповідь: Обручки Наші обручки купляв мій наречений, він мені сам сказав, що це повинен він робити )), ну а я не сперечалась ))
Відповідь: Обручки Дівчата,зараз я надзвичайно великий і класний вибір обручок.Хай мене вибачить пан Левандівка,але я не можу того не сказати, з3по7 березня на вул Коперніка в палаці,проходить виставка-продаж ювелірних виробів,там стільки обручок,аж голова крутиться,я навіть бачила подібну,як у Ані Лорак.
Відповідь: Обручки А ми з нареченим були на тій виставці і пригледіли собі обручки)) мені таку тоненьку з маленьким діамантиком, а чоловіку простеньку. і досить дешево. правда не купили, бо розмір 15,5 знайти дуже важко....
Відповідь: Обручки проблема в тому, що звичайної не хочу....а з такою от формою самої обручки зі звуженим верхом, але з малим камінчиком...напевно будемо замовляти
Відповідь: Обручки Підкажіть, будь-ласка, чи в ювелірній майстерні "Діамант" (не та,що в магазинах "Діамант", а та, що біля Катедри) роблять гравіровку на обручках і за скільки часу її роблять?
Відповідь: Обручки ой, а в мене заручальне колечко таке, тільки топаз і діамантики))) як на мене , то обручка - то не прикраса, і трохи незручно буде з тим камінчиком, бо мені моє колечко зачіпки на одязі постійно робить а подружка з нареченим собі недавно ось такі з діамантиками купили, казала, що все ок, зручно))
Відповідь: Обручки ми теж з коханим планували зробити гравірування на обручках, пішли у майстерню "Діамант" і тепер не впевненні: там таке жахливе обслуговування, що зникають одразу усі бажання. До нас вийшов майстер і ми попросили, щоб він показав якийсь зразок, як то виглядає( хай би й на виделці чи консервній бляшанці), бо все ж таки робиш таке на все життя, і той надпис для тебе дуже дорогий( бо мали бути НАШІ дуже дорогі для нас слова) та й обручки-річ не дешева, щоб їх зіпсувати, а він сказав, що нічого такого не має, а коли ми вирішили принаймні дізнатися скільки таке коштуватиме, то дуже грубо відповів, що не збирається казати нам ціни, бо ми зразки хочемо глянути і що ніякої розмови більше бути не може.
Відповідь: Обручки моя подружка купила собі обручку - дорогуща до трясці))) як перстень - не погана, але як обручка - то занадто.
Відповідь: Обручки Ох...а ми сьогодні вибирали обручки. Не думла. що так хвилюватимусь, сама з себе дивувалась. Вибрали отаке тільки з жовтого золота, бо біле якось не дивилось. Я страшенно хотіла круглі, але в нареченого на пальці то все виглядає як перетиснена сосиска...ех отакі от враження
Відповідь: Обручки дуже гарні (трішки на наші схожі)) )! мені саме такі подобаються: простенькі, але особливі (не класичні...)
Відповідь: Обручки jylanda ми 1, 5 місяці тому купляли по 330 грн за грам. то такі, як zaderyshka на фото показала вище, нам 2 тис. грн обійшлись.а якщо з якимось діамантиком, то можна ще тисячу добавляти запросто, а то й більше. То вже залежить від розміру камінчиків
Відповідь: Обручки zaderyshka, і в нас такі самі)) з жовтого золота, класичні ))) файненькі такі, правда))?
Відповідь: Обручки ага-ага!!!!! але то все треба так міряти. Навіть не думала, що обручка може не підійти.
Відповідь: Обручки zaderyshka,а то біле золото,більша його частина,то часом не напилення?Бо в нас було напилення і воно стерлося,так шкода,бо виглядалао досить класно.Я навіть не могла собі уявити,що таке може статися.
Відповідь: Обручки І в мене схожі, тільки по середині ще біле золото. Для хлопців дуже малий вибір обручок, а от для дівчат.... любе. Хотілось, щоб і наречений мав щось гарне, а не тільки я, тому спочатку я вибрала мому коханому, а потім він мені. Чому він, ане я?! тому що собі я б взяла такеж саме, а воно мені ....ну не дуже пасувало. Дійсно все треба міряти, не думала, що колечко може не підходити, а тепер ... Дуже багато переміряли перед покупкою, правда мені взяли все (з верху) в камінчиках, а от з низу найшли таке ж як і у нареченого. Хотіли одинакові, тому дуже рада що можу просто перевернути і маєм завсім однаковісінькі (правда з камінчиками мені набагато більше пасує )