Обручки

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем viltis, 27 Серпень 2008.

1. Улянка

Улянка Well-Known Member

Відповідь: Обручки

В нас теж з білого і жовтого золота з трьома малесенькими діамантиками посередині. Але форма звичайної обручки. Мені подобається дуже. А чому би і ні? Все таки все життя носити

• Подобається Подобається x 2
  2. Улянка

Улянка Well-Known Member

Я майже всю вагітність обручку не носила. Зранку я її ще натягнути могла але після того як в мене так розпухли пальці що той що з обручкою аж посинів-я того лишилася.
    Чоловік під час роботи весь час знімає. Не варто ризикувати пальцями. Та й самої обручки шкода.

3. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Відповідь: Він купив мені кух.комбайн. Я мало не стерла його в порошок..

Ми купляли обручки в Соломії. Правда я золото теж не люблю,то у мене обручка з білого золота і дуже тоненька з малюсіньким діамантом, і вийшла недорого до 500 грн. А у мужа біле з жовтим. Вибрала таку,бо схожа на срібну.

4. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

а я хтіла просту, ну та й маю її)))

• Подобається Подобається x 1
  5. Olma

Olma Well-Known Member

А тут прийнаято 2 колечка - 1 на заручини, звичайне і одне на весілля - за вибором.
    У нас на заручини такі: (і в середині наші імена вигравіровані - у мене його ім"я, а у чоловіка моє)

А на весіллі я ше таке отримала (тільки з білого золота)

Ношу їх разом і завжди (знімаю тільки коли мащу руки кремом, бо діаманти блистіти перестають як туди крем набивається...)
    І чоловік носить завжди, ше поки не нарікав шо йому не зручно..

6. Marianka

Marianka Well-Known Member

Я не дуже погоджуюся з думкою автора, для мене не настільки важливе питання носить людина обручку чи ні. З таким самим успіхом можна носити обручку і мати погані відносини в сім'ї. Я вважаю, що не потрібно вже так ідеалізувати це питання. Більше нагадує бабусині забобони, типу о ти зняла обручку, все завтра з тобою трапиться нещастя..:) Це трохи смішно як на мене в наш час. Головне відносини та атмосфера, яка панує в сім'ї. Я свого майбутнього чоловіка зовсім не буду заставляти носити обручку, якщо людині не зручно носити, нехай не носить, це зовсім не означатиме, що він мене не любить, не шанує, не поважає...

• Подобається Подобається x 3
  7. ірен

ірен Well-Known Member

ми з чоловіком одружені 1рік і ні я ні він ніколи не знімаємо обручки,крі брудної роботи.я не навязую йому,він сам хоче носити,каже ,що йому подобається.
    А мої батьки обручки одягають лише на урочисті події.і нічого,живуть у шлюбі вже 25 років.

8. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

Я теж думаю шо від носіння обручки стосунки ні тепліші, ні холодніші. Якшо дійсно знімається при потребі то хай знімають. Є різні ж роботи, наприклад, коли вчилась в с.г.універі то коли йшли обробляти плантації універистетські нам казали знімати перстені, бо був випадок шо зачепились за палець і відірвали :scare: Але є випадки, коли реально люди знімають спеціально обручки тоді вже точно це недобре. хоча для чого ті мужики дивні, їх знімають і так є жінки, яким то до лампочки, їм всеодно одружений неодружений :lol:

• Подобається Подобається x 2
  9. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

ага, я вже встигла один раз забути обручку вдома!!! прибирала в хаті, та й зняла її, зранку пішла на роботу та й думаю щось не так, щось забула... так і є, прийшла додому, а чоловік сміється - ти вже почала обручку знімати?)))

10. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

Хех забути то ше нічо! я вже умудрилась зачепити обручкою за ручку мансардного вікна:8: То тільки я таке можу вчудити :umbrage: Отак собі люди біду роблять :no:

11. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Я теж хочу звичайну обручку,але з гравіровкою(імена і дата весілля):o

12. Xenka

Xenka Well-Known Member

А я хочу обручку з білого золота, буду замовляти в "Соломії", там не поганий вибір от тільки два роки тому моя одногрупниця виходила заміж і вони з чоловіеом робили обручки з двох частин одна жовте золото друга жовте золото із напиленням, так от це напилення просто стерлося:no:, але там є послуга безкоштовної гравіровки (якщо замовляти в них обручки :)) треба тільки щось вибрати для надпису

13. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

Золоте напилення??? Чи алмазна гравіровка??? Гравіровка с часом стирається...та і нічого вічного нема!!!

14. Xenka

Xenka Well-Known Member

Так, звичайне золоте напилення, поносила 3 місяці та і по всьому. А за гравіровку не пам'ятаю, не звернула уваги які там особливості її виконання, але тримається

15. algo

а в гравіровку бруд не набивається?

16. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

в мене гравіровки нема, зато вся обручка в брюлах...ніякої проблеми нема!!

17. Xenka

Xenka Well-Known Member

та якщо чесно, то я своїй одногрупниці під обручку не заглядала і руці їй не мила, але як на перший погляд, що там того надпису він же тоненький без рівчаків і бруд не мав би забиватися, хіба тяжко працювати в свекрухи на фазенді, щоб аж обручка порепалася:xaxa:

18. algo

:radist:Як добре, що в моєї свекрухи нема фазенди

19. Xenka

Xenka Well-Known Member

а в моєї є город перед хатою, але вона має "любого" зятя до тої справи тай ще двох дітей крім мого коханого, я не дуже ту справу люблю

20. algo

я трохи люблю, але тільки в квітах порпатись!