Відповідь: Обручки В нас теж з білого і жовтого золота з трьома малесенькими діамантиками посередині. Але форма звичайної обручки. Мені подобається дуже. А чому би і ні? Все таки все життя носити
Відповідь: Обручки Я майже всю вагітність обручку не носила. Зранку я її ще натягнути могла але після того як в мене так розпухли пальці що той що з обручкою аж посинів-я того лишилася. Чоловік під час роботи весь час знімає. Не варто ризикувати пальцями. Та й самої обручки шкода.
Відповідь: Він купив мені кух.комбайн. Я мало не стерла його в порошок.. Ми купляли обручки в Соломії. Правда я золото теж не люблю,то у мене обручка з білого золота і дуже тоненька з малюсіньким діамантом, і вийшла недорого до 500 грн. А у мужа біле з жовтим. Вибрала таку,бо схожа на срібну.
Відповідь: Обручки А тут прийнаято 2 колечка - 1 на заручини, звичайне і одне на весілля - за вибором. У нас на заручини такі: (і в середині наші імена вигравіровані - у мене його ім"я, а у чоловіка моє) А на весіллі я ше таке отримала (тільки з білого золота) Ношу їх разом і завжди (знімаю тільки коли мащу руки кремом, бо діаманти блистіти перестають як туди крем набивається...) І чоловік носить завжди, ше поки не нарікав шо йому не зручно..
Відповідь: Обручки Я не дуже погоджуюся з думкою автора, для мене не настільки важливе питання носить людина обручку чи ні. З таким самим успіхом можна носити обручку і мати погані відносини в сім'ї. Я вважаю, що не потрібно вже так ідеалізувати це питання. Більше нагадує бабусині забобони, типу о ти зняла обручку, все завтра з тобою трапиться нещастя.. Це трохи смішно як на мене в наш час. Головне відносини та атмосфера, яка панує в сім'ї. Я свого майбутнього чоловіка зовсім не буду заставляти носити обручку, якщо людині не зручно носити, нехай не носить, це зовсім не означатиме, що він мене не любить, не шанує, не поважає...
Відповідь: Обручки ми з чоловіком одружені 1рік і ні я ні він ніколи не знімаємо обручки,крі брудної роботи.я не навязую йому,він сам хоче носити,каже ,що йому подобається. А мої батьки обручки одягають лише на урочисті події.і нічого,живуть у шлюбі вже 25 років.
Відповідь: Обручки Я теж думаю шо від носіння обручки стосунки ні тепліші, ні холодніші. Якшо дійсно знімається при потребі то хай знімають. Є різні ж роботи, наприклад, коли вчилась в с.г.універі то коли йшли обробляти плантації універистетські нам казали знімати перстені, бо був випадок шо зачепились за палець і відірвали Але є випадки, коли реально люди знімають спеціально обручки тоді вже точно це недобре. хоча для чого ті мужики дивні, їх знімають і так є жінки, яким то до лампочки, їм всеодно одружений неодружений
Відповідь: Обручки ага, я вже встигла один раз забути обручку вдома!!! прибирала в хаті, та й зняла її, зранку пішла на роботу та й думаю щось не так, щось забула... так і є, прийшла додому, а чоловік сміється - ти вже почала обручку знімати?)))
Відповідь: Обручки Хех забути то ше нічо! я вже умудрилась зачепити обручкою за ручку мансардного вікна:8: То тільки я таке можу вчудити :umbrage: Отак собі люди біду роблять :no:
Відповідь: Обручки А я хочу обручку з білого золота, буду замовляти в "Соломії", там не поганий вибір от тільки два роки тому моя одногрупниця виходила заміж і вони з чоловіеом робили обручки з двох частин одна жовте золото друга жовте золото із напиленням, так от це напилення просто стерлося:no:, але там є послуга безкоштовної гравіровки (якщо замовляти в них обручки ) треба тільки щось вибрати для надпису
Відповідь: Обручки Золоте напилення??? Чи алмазна гравіровка??? Гравіровка с часом стирається...та і нічого вічного нема!!!
Відповідь: Обручки Так, звичайне золоте напилення, поносила 3 місяці та і по всьому. А за гравіровку не пам'ятаю, не звернула уваги які там особливості її виконання, але тримається
Відповідь: Обручки та якщо чесно, то я своїй одногрупниці під обручку не заглядала і руці їй не мила, але як на перший погляд, що там того надпису він же тоненький без рівчаків і бруд не мав би забиватися, хіба тяжко працювати в свекрухи на фазенді, щоб аж обручка порепалася:xaxa:
Відповідь: Обручки а в моєї є город перед хатою, але вона має "любого" зятя до тої справи тай ще двох дітей крім мого коханого, я не дуже ту справу люблю