Відповідь: Обручки це так красиво і навіть і-магічно: ---------- Додано в 15:07 ---------- Попередній допис був написаний в 15:03 ---------- Може таке..(Трохи запросто як на мене.)
Відповідь: Обручки Ми теж перед весілля зробили на обручках гравірування: імена чи дати мені не подобаються, теж думала про латинський вислів, але врешті-решт зробили український, але що саме не скажу... ну а обручки в нас від ЛЮЗ, з поєданням жовтого золота з білим(тонесенька смужка з одного краю) і з одним маленьким діамантиком. Коли вибирали, мені подобалось коли більше камінчиків ну але для чоловіка то було б вже занадто! Досі просто обожнюю наші обручки. а ще більше тішусь що ЛЮЗ вже досить давно не робить таких моделей
Відповідь: Обручки Мені колись одна мама говорила, що треба прості обручки, типу життя буДе гладке, може воно і має якийсь сенс, але я в це чомус не дуже вірю бо маю наявний приклад(мали гладкі і розлучились), думаю це все не залежить від обручки, а від самих людей.І чомусь не дуже розмумію навіщо міняти обручки, з якими ішли в сімейне життя з такими і потрібно жити(моя думка).
Відповідь: Обручки Якщо сприймати обручки як якийсь оберіг, що обереже вас від розлучення і сварок, то так А якщо правильно сприймати (як прикрасу і символ) то можна і змінити, головне щоб око радувало!
Відповідь: Обручки Отець нам теж говорив не вірити в жодні забобони, на кшталт, "ой впала в церкві обручка- до нещастя". Але обручка, за його словами, це ваша сила і захист. І не даремно всі монархи носили персні. Тому думаю, не варто отак обручку, коли собі хочеш зняв, коли хочеш натягнув це більше звернення до чоловіків А щодо лазерного гравірування, скиньте мені теж контакти в приват пліз, хто робив. Я все-таки більш схиляюся до напису українською, хоча, не сперечаюсь, що ці написи на латині - просто сила. Але хочеться глянути на обручку і одразу зрозуміти, що ти хотів закарбувати цими словами
Відповідь: Обручки для чого змінювати обручки? якщо все в шлюбі класно, тоді яка різниця яка на пальці обручка? А якщо є "тріщини", то зміна обручки швидше за все і не допоможе.. Але найважливіше - в церкві ж обручки освячують, коли шлюб дають.. Для чого замінювати освячені обручки на інші?..
Відповідь: Обручки Мені дивно, чесно, ...як отець може говорити такі речі. Якщо навіть хрестик натільний неможна сприймати як якийсь захист (про що ми також говорили на науках)...А що говорити про обручки... Я впринципі не знавець в релігійних справах, але чомусь мені здається що доречніше ставитись до обручок як до символу...І любити їх))) Бо якщо вкладати в них релігійний зміст, то загубивши обручку можна таке собі понавигадувати...Що втратили захист подружжя, оберіг від проблем...З таким успіхом можна самому довести своє подружжя до сварок і непорозумінь. Взагалі не йшлось про те що коли хтів натягнув, а коли хтів зняв. А говорилось про те щоб за якийсь час змінити обручки. Купити якісь цікаві, які сподобались. Можна ж піти до церкви, освятити їх. І думаю від того гірше не стане А навпаки, люди отримають якесь задоволення
Відповідь: Обручки О, на рахунок обручки мене днями чоловік дуже розсмішив. Щовечора, перед тим як лягти спати він знімає обручку й кладе біля себе на комоді. Поки ми два тиждні були в Моршині він залишався спати в меншій кімнаті де не знайшов якогось місця куди покласти обручку на ніч, і відповідно весь цей час не знімав її. Коли ми з донькою повернулись та почали звично вкладатись спати, муж з таким полегшенням та так картинно знімав свою обручку. Ще й приговорював при тому, що вона йому вже так натиснула палець, що він мало не задихнувся. До слова, обручки у нас титанові.
Відповідь: Обручки Це не було сказано в противагу цьому. Звичайно, на мою думку, обручка не фетиш і її замінити можна, посвятивши попередньо. Це і є долання забобон. І думаю жоден священик не буде проти цього. Але, я маю на увазі, якщо вже носиш обручку, то це певний символ вашої єдності, ваш захист і не варто її ховати в кишеню штанів.
Відповідь: Обручки Мені сподобались ці варіанти обручок - біле, жовте, рожеве золото. Взагалі, мені до вподоби комбіновані оригінальні вироби. На рахунок зміни обручок - не маю нічого проти, сама роздумую над цим. Але чоловік каже - я тобі краще новий перстеник куплю, міняти обручки поки не налаштований.
Відповідь: Обручки А нам нарешті зробили наші нові обручки,буду хвастатись(але соррі,фото з телефону,доберусь до фотіка,тоді докину)
Відповідь: Обручки А ви думаєте, що люди міняючи обручки хочуть щось покращити в сімейних стосунках? Нє...ну може всякі-різні люди є...Але реально, то треба щось в голові мати, щоб думати ніби від вигляду-розміру-ваги-etc. обручки щось залежить у подружньому житті. Я все думала, що люди міняють обручки, бо їм сподобалися інші і хочеться мати щось, що тішить і радує око.
Відповідь: Обручки в мене класична обручка - 5.5 мм й 5 грам жовтого злота - як стало питання про обручки, я іншої собі не уявляла, тільки таку. Чомусь отака гладенька мені асоціюється власне з обручкою, а не з прикрасою. Можливо я хотіла трішки товстішу, але чоловік сказав, що 5.5 мм це максимальна товщина яку вн готовий вдіти (ми хотіли однакові повністю). пс а тепер, крім того, що така подобається, є ще один плюс))) Чоловік свою подарував рибам з кар"єру й тепер відновити його обручку не має жодних проблем - класика завжди є в наявності. ппс Мені здається, що отакі рельєфні обручки, з камінцями etc. підходять тим хто вдома звик знімати перстеник, а хто, так як ми, воліє не знімати обручку взагалі, може мати проблеми з чищенням камінців, чищенням прорізів від мила й тп.
Відповідь: Обручки В мене з чоловіком різні обручки, єдине що однакове-це те, що з білого золота...в нього широка, проста, а в мене вужча і з камінцями...ми якось не зациклювалися на тому, щоб обручки були однаковими...кожен обрав те, що йому подобалося...і якби ж то щастя людей залежало лише від обручок...
Відповідь: Обручки я теж на такі оком кинула, дуже гарні! я б хотіла такі як на останній картинці, тільки без камінців, бо ми хочемо однакові обручки, а мій коханий і камінчики- то троха несумісні речі
Відповідь: Обручки В нас най-най простіші які напевне тільки можуть бути,та й купляли їх за день до весілля,я якось не дуже задумувалася яка має бути обручка.
Відповідь: Обручки ой,а ми вчора купили наші обручки))) ....дуууже довго шукали і вибирали,щоб підійшло і йому,і мені!тяжкувато було і з розмірами в певних моделях (в мене 15,5 - не думала навіть)! Приємно здивувало шампанське і коробочка подарована нам в салоні Соломія,та й замовлення виконувалось не довго - тиждень! Ось вони)) http://www.гуугля.ком.уа [UR L=httр://lines.lvivport.com/vesilni/][ІMG]http://lines.lvivport.com/vesilni/m1836.gif[/IMG][/URL]
Відповідь: Обручки а у мене виникло таке питання от хто робив на замовлення перстні , особливо у приватникіВ, чи вам хтось звітувався які саме домішки вони давали до цієї проби 585? напевне що ні , то як можна гарантувати що вони дійсно з такою пропорцією золота і всього іншого як має бути ? і чи хтось хоч раз звертався перевірити те золото? дякую, питання насправді дуже цікаве!