Обручки

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем viltis, 27 Серпень 2008.

1. Trevi

Trevi New Member

Відповідь: Обручки

Не хочу нікого лякати. Просто поділилась інформацією.
    Якби реакція продавців була більш адекватною не було б таких сумнівів. Їхня хамовита відповідь, що вони не відповідають за якість їхніх ж виробів, насторожує, що ми мабуть такі не одні до них звертались. :sad:

За дві обручки вони заплатили десь біля 5 тис. грн. Тому так і обідно :sad:

Сподіваюсь, що іншим повезе більше.

Обручки при вінчанні святяться і є своєрідним оберегом, тому і хочеться, щоб вони оберігали все життя нас а не були просто прикрасою.

2. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

Почали шукати обручки і незнаю,яку обрати для себе,бо для коханого,таку як на фото братимемо...

з самого початку шукала такі,бо подобається,як виглядає разом із заручальним перстнем [​IMG]

та помірявши багато варіантів і такі подобаються...вони виглядають гарно як без заручального персня,так і з ним..та й коли міряла,то кажуть,що повністю в діамантах це скоріш,як звичайний перстень.а не обручка...
    та й консультанти деякі самі відмовляли від таких,бо кажуть,що не практично коли повністю в діамантах,бо постійно знімати потрібно,як щось робиш..

міряла шось типу такого (або з одним камінцем,або три та ближче один до одного)

чи таке

Хто що порадить? можливо хтось має схожі обручки?

3. Trevi

Trevi New Member

Обручка з одним камінцем дуже елегантно виглядає !

4. Barbie

Barbie Well-Known Member

Коли вибирали обручки, то я теж хотіла повністю з діамантів, але по тих же причинах
    Хоч я свою все одно знімаю. Маю комбіновану з білого і жовтого з трьома діамантами і ношу її разом з заручальним.

З одним діамантом шось мені не подобається, а з трьома то як на мене вдалий вибір між
    та

Короче я за три камінці:) З заручальним виглядає файно;)

5. lawyer

lawyer Member

а де таку міряли? бо я хочу щось схоже, але ше всередині планую гравірування зробити. ну, і з жовтого золота хочу. але ше в мене є така мрія, шоб отвір під діамантик і сам діамантик були у формі серця, а в чоловічій просто вирізане сердечко. побачила таку ідею в одному журналі, це Pasquale Bruni і тепер хооочууу!!! тому задумуюсь, щоб обручки виготовляти на замовлення. може, хтось підкаже, де у Львові є добрі майстри по цій справі?

6. zaderyshka

zaderyshka Member

А мені більше з одним подобається, бачила в знайомої дуже файно виглядає. Бо якщо чесно, то заручальний перстень просто набридає носити разом з обручкою , особливо якщо камінець виступає. Я своє так довго і не поносила, бо просто незручно було. Але то як кому. А з трьома діамантиками можна придбати класний перстень на річницю чи на якусь іншу подію, бо мені то більше як перстень виглядає.

7. GONE BABY GONE

були вчора на ювелірній виставці,то там такі міряли.

а потім гуляючи центром зайшли в Ювелірний бутік «Колекція» то в ньому одному я і поміряла всі три обручки,які мені подобались,якщо не замовлятимемо ,то думаю купуватимемо там,бо направду гарний вибір в них

---------- Додано в 09:47 ---------- Попередній допис був написаний в 09:43 ----------

моїй мамі теж таке більше подобається...

8. Paradise

Paradise New Member

Не знаю чи на замовлення Вам таке зроблять, бо ця огранка діаманта є рідкісною. В мене отака обручка:Саме хотіла щоб огранка була "принцеса" (квадратна) на повну товщину колечка, то у Львові не змогла знайти діаманта з такою огранкою, всюди вона кругла, думаю, у формі серця ще важче буде знайти! Ще додам, що все-таки діамант повинен бути в випуклій оправі, тоді правильно заломлюється світло і видно всю красу цього каміння!!!

9. lawyer

lawyer Member

10. Paradise

Paradise New Member

Sorry, тоді таке:

11. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

А ми ніяк не зійдемся на тому які обручки хочемо. І справа не в тому що я хочу якісь з поєднанням різних видів золота чи з камінчиками. Я сама, як і він, за прості :girl_yes2: От тільки я не люблю золота і не ношу. Винятком стало заручальне колечко з білого, яке я планую носити з обручкою. В забобони не вірю, але хочу простеньке оскільки знаю себе і знаю що з часом мені може вже перестати подобатись незвичні. А простеньке то є класика і з додаванням заручального вже буде цікавіше дивитись :girl_wink:

Але знаю що треба походити по ювелірках і поміряти (може і закохаюсь в якесь таке), а мого коханого тяжко витянути на так справу (складається враженн ніби то не він захотів весілля вже за кілька місяців :connie_pull-pigtail )

12. Galinka_meskalo

Galinka_meskalo New Member

ми купляли класичні, правда ії середини нам випилювали наші імена.

13. Lesya Vihot

Lesya Vihot Well-Known Member

14. Almariel

Almariel Well-Known Member

красотєнь!!! це якраз на мій смак: без камінців, проста форма, але водночас зовсім не буденні!

15. Milady

Milady Well-Known Member

St Diamond:girl_claping: Нам з чоловіком декілька моделей припали до душі, але ціни там огоооо!

16. Музик

Музик Мартуська

собі подібні хотіла, але на пальці вони нам здалися трошки дивними, якось пальці дуже квадратні стали, чи що
    ну так, і

17. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Вони мені аля арабік стайл чи індіан :girl_in_dreams:
    але цікаві такі :girl_yes2:

18. GONE BABY GONE

В мене суцільні весільні радості, обручку мені також купили :)
    вона така красива, що вже чекаю не дочекаюсь, коли нарешті буду носити її, от навіть зараз приміряю її.
    Вагалась, яку брати, та коханий сказав, щоб брала така,як мені подобається, бо багато хто казав, яка має бути обручка, як буде зручно, як ні ,тому вирішили нікого не слухати, і тому маю тепер гарнюню обручку з білого золота посипану діамантами, думала в один ряд брати діаманти, але поміряла класнючю в два ряди з діамантів от і купили її :girl_in_love:
    просто краса, а з моїм заручальним колечком взагалі супер :girl_claping:

19. zaderyshka

zaderyshka Member

Прикольно

20. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ги, точно прикольно!!