Відповідь: Обручки у нас комбіновані обручки з білого і жовтого золота, то білому ніц не є від такого полірування
Відповідь: Обручки Дівчата, скільки коштує на Львівському Ювелірному робота з переплавки обручок? То якщо приносиш стару і переплавляєш її на дві маленькі. Мені казали, що десь 500 грн. Мені здажється, що то задорого? Ну нє?
Відповідь: Обручки То щось дуже дорого. Я вже й не пригадаю скільки таке коштувало, але порядки цін рік тому точно такими не були. Там зараз, здається, не переплавляють. Ви приносите лом і вибираєте з того що вони там мають. Грами міняєте на грами (решту віддають, а от якщо вам бракує, то то вже проблема, доплатити не можете.) а за роботу платите. Правда, забрати відразу не можете, а за якийсь час. за тиждень чи що. Бо якщо забирати відразу то треба заплатити за "терміновість виготовлення виробу".
Відповідь: Обручки дякую за швидку відповідь. А скільки, хоча б приблизно, може коштувати така робота? 200-300 грн?
Відповідь: Обручки А Вам розходиться в тому, щоб це робити на заводі? Можна просто в ювеліра. Моя подруга переплавляла з свого золота обручки по 4гр кожна, то заплатила десь 200грн.
Відповідь: Обручки У нас також звичайні гладенькі обручки. Думаю з такими простіше, чи звузити, чи збільшити проблем не буде.
Відповідь: Обручки В нас теж класика. Зменшували, бо чоловік схуд, то коштувало 30 грн і ніякої мороки. А комбіновані навіть не хочуть брати в роботу..
Відповідь: Обручки То вже напевне від ювеліра залежить. Наші комбіновані, ще й з діамантиками без проблем звузили. І мою і чоловікову
Відповідь: Обручки Всі маніпуляції робились ще до весілля Мою звужували, бо виявилось, що ношу нестандартний розмір. 15,5 - замаленька, 16,0 - завелика. Довелось з 16 робити 15,7. А чоловікову купили на пів розміра завелику. Купували на виставці, тому замовити відповідний розмір не було як)))
Відповідь: Обручки Не так то просто як здається, ту обручку комбіновану і з камінчиками ( а ще, якщо, із гравіруванням з внутрішнього боку, то це взагалі) звузити чи збільшити. Просто це річ, яка на все життя. А якщо вибирати якусь незвичну всяке може статись, з тими змінами розміру. Тому краще брати звичайну і залишатись спокійним. Знаю що люди з такими оригінальними обручками, міняли собі в кінцевому результаті на звичайні.
Відповідь: Обручки Та ніхто її звужувати-збільшувати щотижня не буде))) Ми не обрали прості, проте залишились спокійними. Як нам це вдалось? Все як завжди Хтось вже тут одного разу добре підмітив, що все як у приказці : "кожна свиня своє болото хвалить" Той хто не хоче, шукає причини, а той хто хоче - можливості(це я про непрості обручки)
Відповідь: Обручки Я теж такі випадки знаю, правда про звичайні перстні. Але ж люди всі чітко знають на що йдуть, що всяке може статись... Ну і в разі вже чогось, можна ж обручки змінити. Так само можна обручку загубити...Врешті, і звичайну можна зменшити так, що доведеться переплавлювати... Моя мама так колись зменшила браслет, в місці пайки золото почорніло, довелось переробляти. Якщо люди захотіли для себе обручки не прості, не думаю, що їх мусить щось зупиняти. І говорити, що якісь обручки краще обрати, а якісь "гірше", неправильно, бо у людей різні смаки.
Відповідь: Обручки До весілля купили прямі широкі обручки, виглядали вони ефектно. Але після весілля і мені, і чоловіку виявились незручними (коли щось по хаті робиш, мило під неї залазило, запотівав в палець). Потім я ще збільшувала її розмір під час вагітності в майстерні, але вдома завжди знімала. І, нарешті, на одне з свят купила нам класичні обручки, які посвятили і носимо щасливо та не ніколи не знімаємо і все прекрасно та елегантно (можна такі було брати зразу і не паритись, а ті нарядні тепер - золотий запас в шкатулці)
Відповідь: Обручки Такі самі в моєї сестри і чоловікового брата, але в них вони на кінцях ще й трохи загострені (якщо можна так сказати), то вони казали що не зручні і що інколи навіть поцарапатись ними можна було, також не носять їх дома. Я своє заручальне вже зменшувала два рази (воно з камінчиками і комбіноване) і нічого йому не сталося. Тому тут все залежить від вподобань, а якщо потім треба звузити/збільшити то не є якоюсь великою проблемою.
Відповідь: Обручки Ми з чоловіком обручки шукали 2 тижні, мені здавалося що всі ювелірні магазини обійшли. Я хотіла щось простіше, а чоловік хотів щось оригінальне та з комбінованого золота) і знайшли те що хотіли вибрали обручки з комбінованого золота досить гарно дивляться). Хотіла закинути фото от тільки чомусь не знаю як:umbrage:
Відповідь: Обручки - Я притримуюсь тієї ж думки. Минулої суботи купили класичні обручки середньої товщини за досить привабливою ціною. Зал замовили на червень. Ще з РАЦСом потрібно вирішити проблему.