Відповідь: Обручки Завжди була впевнена, що братимемо класичні обручки. Але от тепер сподобалася техніка "мокуме ґане". От і попробуй тепер вибрати А ще такі подобаються
Відповідь: Обручки я як проходжу біля цього магазину, то не можу відірватися від вітрини з обручками - всі кльові!
Відповідь: Весілля: підрахунки витрат мені коханий при освідченні подарував каблучку в білому золоті з діамантом!! половина моїх одногрупниць взагалі думала шо то біжутєрія! мало хто насправді добре в тому розбирається!
Відповідь: Обручки Обручки дійсно надзвичайно гарні і оригінальні. Ми коли вибирали свої також дивилися подібні варіанти, але коли почали приміряти виявилось, що ні мені ні коханому вона є незручною. Дуже відчувається на пальці, досить масивна і широка (на моїй руці виглядала не гарно) ну і мені була важкувата. Можливо з часом звикається до неї, але ми цей варіант відкинули. Тому спочатку поміряйте, відчуйте чи підійде вона і тоді можна сміло купляти (вибір в принципі у Львові є). Наші обручки в поєднанні жовтого і білого золота, товщиною як класичні, а на моїй ще по кругу вставлені діамантики. Досить прості, але ніжні і гарні.
Відповідь: Обручки У нас обручки з неродованого білого золота, але як це не дивно звучить, ми їх робили на замовлення і досить багато иороки було з ними! насправді в наших магазинах дійсно багато обручок на різний смак, але неродоване біле золото простої круглої форми (радянської) ми так і не знайшли.)
Відповідь: Обручки а якої саме мороки? бо ми теж хочемо такі виготовляти. і де ви їх замовляли? До речі, дівчата, скажіть будь ласка, чи дійсно тонкі обручки можуть протиратись із часом? Примітили тоненькі, буквально в 2г вагою...я тепер не знаю наскільки вони можуть бути "довготривалими" :confused:
Відповідь: Обручки - У мене також відносно тоненька (2,88 г), але розмір 16,5. На тонких пальцях товста обручка не надто гарно виглядала.
Відповідь: Обручки Ага ,напевно, постирається ця техніка швидше ніж протруться тоненькі класичні обручки. Останні хоч можна підпаяти, а з першими що? Вони гарні поки нові.
Відповідь: Обручки В принципі не знаю, як на практиці, але ця техніка полягає у тому, що декілька різних металів сплавлють докупи. Тому оцей візерунок не лише ззовні, і не знаю, як він мав би стертися
Відповідь: Обручки ---------- Додано в 14:01 ---------- Попередній допис був написаний в 13:57 ---------- [/COLOR] Морока в тому була, що їх нам переробляли 3 рази!! перший раз віддали одну обручку з тріщиною, 2-й раз коли тріщину зашліфували,вони разом з тим стерли багато золота, воно стало тоншим і відрізнялося від другого (а хотілось абсолютно одинакові), на 3-й раз знову була в цій же ж обручці брак (гостра зацепка була), а потім ми вибрали обручки з іншої серії (діамантова), де вони були чуточку вужчими по ширині, але товстішими.... тоді все вийшло) До речі!! Робити з білого неродованого золота дуже важко, так як його важко зігнути (це нам майстер пояснював) можна нормально зробити дуже маленький і дуже великий розмір. моя обручка 15 розмір, то вона з першого разу норм вийшла, а чоловіка 19 розмір, то саме з ним 3 рази були проблеми) Ми робили через знайомих не офіційно, я думаю що в будь якого виробника можна замовити ) І ще, я б вам порадила брати товсті не "дуті",щоб вага була норм, а ширина в принципі не дуже грає роль, може бути і тоненька, не на пів пальця)
Відповідь: Обручки В мене і в хлопця худі і маленькі пальці, тому широкі нам не підходять, бо негарно виглядають Ці, котрі знайшли з неродованого золота, абсолютно прості, такого совкового типу, шириною десь 3,5 мм, не американки... ну і жіноче важить 1,9 грам, а чоловіче (17,5 або 18 розмір) 2,1 грами....тоненькі якісь обручки)))) Тому тепер вагаюсь, чи їх брати, чи робити на замовленняя) А я ще й з камінчиком хотіла
Відповідь: Обручки В нас у двох худі маленькі пальці,тому і ми не брали широкі, але досить литі - мій 15 розмір - 2,36 г, а чоловіка 18 розмір - 2,64 г.... дуже задоволені) 1-й раз коли нам зробили, то чоловіче було 18 розмір - 2 г, то як на мене було досить тонюсіньке і якось не для мужчини, для жінки можна взяти тоненьке-тоненьке - все одно гарно виглядатиме)
Відповідь: Обручки Тільки що прочита про цю техніку, справді цікаво. Якщо це сплав то це практичніше, я просто подумала, що це якісь прибамбаси наліпили зверху:o:o
Відповідь: Обручки А в мене от чомусь мрія мати широку класичну обручку (6-7мм) з малесеньким діамантиком посередині, - і перед походом по магазинах думала, що буде дуже просто знайти таке колечко. Виявилось, помилялась я ... Зараз стою перед вибором, чи змиритись і купити просто звичайне, яке можна відшукати у кожному ювелірному магазині, чи все-таки втілити свої мрії в рельність і замовити таку, яку хочу. І тут з*являється нова перешкода - якось я не дуже довіряю нашим майстерням та майстрам по виготовленню ювелірних прикрас. Ніби добре і якісно роблять у "Соломії", але тут вони навіть приблизно не можуть сказати, скільки то все буде коштувати - роблять обручки тої ваги, якої їм зручно (ну, і вигідно, напевне). Як варіант розглядаю ще "Геліос". Може хтось порадить на рахунок виготовлення обручок?
Відповідь: Обручки мені колись так подобалось, коли обручка досить вільно сидить на тонких пальцях. Але в житті то незручно.
Відповідь: Обручки А ми якось так цікаво вибирали обручки... Пропозицію коханий мені зробив рівно за три роки до весілля (ну от якось так ). .))) Тато в мене ювелір, він у березні 2011 сказав, що золото буде незабаром дуже дорожчати, тому бажано би замовити обручки якнайшвидше. Ми щось дуже не мали часу походити по магазинах, придивитися, тому вирішили замовляти класичні. Єдине, що я точно знала, що це мають бути не тонкі і не вузькі обручки. Наші обручки шириною 5 мм і загалом важать 10 г. (моя 4 з копійками, чоловікова - 5 з копійками за рахунок більшого розміру). Так обручки були готові за півтора року до весілля Спочатку не могла до неї звикнути, шкодувала, що тоді не приділила час, щоб вибрати щось оригінальніше, але пройшло всього 3 місяці після весілля, і ця освячена в церкві обручка мені якась така рідна, що іншої би точно не хотіла.