Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь-2 Та я теж не завжди ношу. Носила перший рік, а зараз як коли. Вдома прикраси знімаю, як тільки прихожу. Поспішаючи, можу і забути вдіти. Чоловік носив постійно і завзято, але я йому пояснила, що мені то непринципово. Обоє вдіваємо, якщо їдемо до родичів - там народ може не зрозуміти Певно, я якась неправильна, але обручка для мене - неважливий атрибут. Маю багато улюблених срібних наборів, до яких золота обручка ні в тин, ні в ворота. ---------- Додано в 23:32 ---------- Попередній допис був написаний в 23:29 ---------- О. Згадала. На море їздила з подружкою. Обручку лишила вдома після розповідей, як на морі перстні губляться. Нічого страшного в тому немає
Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь-2 Ну то хоч срібний можна підібрати, чи з платини. А от чому взагалі не носять люди? А деякі довго вибирають модель, носять постійно. Я й сама вдома часто знімаю, заважає коли щось роблю, але переважно ж ношу.
Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь-2 То може як не треба, то й шлюбом не дорожать (або якісь інші причини) ?
Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь-2 а хiба е якись зв'язок мiж носiнням обручки i дорожiнням шлюбом? То е зовнiшня ознака.
Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь-2 Я не ношу і не надаю обручці такого сакрального змісту. В повсякденному житті не люблю носити прикраси.
Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь-2 Аналогічно. Для мене обручка - лише показник для соціуму, що людина "зайнята", ну і для збереження традиції. Так певно вузько на це дивлюсь. Свою ношу лише тому, що завжди згадую як він мені її обирав/купував. То була ціла процедура прожита його і моїм серцем, то був такий особливий момент, десь так як старі люди кажуть "я б тобі небо до ніг прихилив". Тому то цілий символ нашого поєднання для мене. "Среди обычаев прекрасных Мне вспомнить хочется один, Он символ верности и счастья От юных лет и до седин. Ах, этот миг неповторимый, Когда стучат, стучат взволнованно сердца, И не забыть, как мы дарили Друг другу нежно, нежно, нежно два кольца. Обручальное кольцо Не простое украшенье, Двух сердец одно решенье Обручальное кольцо...» Якось не надаю значення чи носить чоловік. Як собі хочеш. Але маю таких панянок, що не те, що надають значення, догризають хлопа тим, чого він без ознаки приналежності виходить з хати, аж до скандалів. Якось двоє різних і не можуть домовитись. Трохи то мені дивно є, хочеш носи, а хочеш не носи. Скандалити через це для мене = витрачати час і нерви на пусте. Але .....
Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь-2 для нас з чоловіком обручки - то атрибут, ознака, але не щось обов'язкове. Я ношу обручку постійно, бо звикла. Як не відчуваю її на пальці, то ніби щось не те зі мною - нема чим бавитись А чоловік майже не вдягає. Зараз він трошки поправився, але навіть раніше забував одягати. Мені не принципово. Хоча, деколи люблю жартома подіставити його на ту тему, наприклад, коли в гості йдемо: я його ловлю міцно за руку і вдягаю обручку, а він мені підіграє - пручається, впирається, по-дитячому капризує, тупає ногами і кричить "Не хочу, не буду!" майже як мала дитина, яка не хоче каші їсти А я йому роблю но-но-но Але то все для сміху, жартома. А ще частенько на весілля забуває вдягати, то я йому свою віддаю (в нас однакові розміри), але теж все по-мирному, весело і з підколюваннями, що йому не можна на дружок заглядати, а мені на дружбів сьогодні можна, бо нині моя черга
Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь-2 те саме, навіть коли на останніх тижнях вагітності обручка стала затісна - вдягла на розмір більшу срібну. А чоловік не носить, бо загубив і все ніяк не збереться піти й замовити таку ж. Я з того трагедії не роблю, але попідколювати часом люблю
Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь-2 ага дивно читати "не пасує" а як перефарбовуєтесь чоловіки з вами не ходять, а вдруг не пасує? вибачте якщо когось зачіпить, але для мене обручка то святе! і не носити її це неповага до таїнства шлюбу
Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь-2 то ваша особиста думка обручка це не більше ніж символ і сама по собі ніякої святості не несе. в шлюбі є інші більш важливі речі, якими треба дорожити
Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь-2 гарно сказано Я обручку одягаю лише якщо виходжу десь на люди (похід в магазин чи гуляти з дитиною не рахується виходом в люди). Не бачу зв"язку між дорожінням/не дорожінням не подобається мені це слово, але ліпшого не можу підібрати шлюбом і носінням обручки.
Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь-2 це йти чи не йти на Євромайдан а носіння обручки-це є символ, традиція(обряд,не знаю як пояснити правильно)...іт.д Цікаво що священнки скаже коли почує "я не ношу обручки бо вона мені до срібних прикрас не підходить". Буду на сповіді, запитаюсь(як не забуду) Або може хто навести тлумачення з Біблії що з цього приводу пише. Буду вдячна. Цікаво
Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь-2 то ви за мене посповідатись хочете навіть не буду це коментувати ,бо і сміх і гріх)
Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь-2 я собі для такого й обрала обручку наполовину з білого наполовину з жовтого. В залежності від прикрас стараюсь перекручувати її кольором на ту сторону, щоб гармоніювало. Але то не завжди вдається, інколи поспіхом я навіть забуваю щось зняти щось одягнути , або вона сама перекручується. Ми з чоловіком якось приросли до обручок, але, думаю, сакральний зміст, то в голові мусить бути. Інакше, якщо загубити обручку чи щось з нею стається, то що вірити відразу у дурні забобони про нещасливість шлюбу ? Обручку ,взагалі дюди дістають на обряді заручин ( цей обряд разом з вінчанням часто тепер йде).Це як символ, того, що людина готується до шлюбу або вже одружена,зайнята
Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь-2 а де таке написано? мені просто цікаво думку церкви і священників на таке порівняння ---------- Додано в 10:37 ---------- Попередній допис був написаний в 10:35 ---------- знаю що люди в таких випадках купують нові обручки та освячують в церкві
Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь-2 та ну, аж смішно читати Сповідь то не бюро інформації... Як комусь, хто не носить обручки стане цікаво, то піде до священника та й спитає. Де написано, що гріх не носити обручку? Чи в тому все відношення людей в сім'ї? В тому міцність її? Я сама ношу завжди, ну бо мені просто так зручно і я про неї взагалі забула, але не бачу нічого жахливого в не носінні. ---------- Додано в 10:06 ---------- Попередній допис був написаний в 10:05 ---------- ну але при чім тут сповідь? На сповідь ми йдемо сповідатися за скоєні гріхи, а не розпитувати відношення церкви до певних речей
Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь-2 Дивна дискусія,до чого тут носіння обручки до поваги шлюбу???? Знаю людей, як чоловіків так і жінок, які носять обручку не знімаючи навіть з коханцями!!!!! Особисто я не ношу обручку, бо вона мені намозолює руку, але моя сім"я цінніша всіх цінностей і преорітетів, які можуть бути в людини. Тому я не згідна з тим що люди, які носять обручку чесні і вірні, а решта бла-бла-бла
Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь-2 І я такої ж думки. Я обручку ношу, бо мені це просто подобається, вона мені ніяк не заважає. Була вагітна - то зняла, бо набрякли пальці, і нічого в нашій сім"ї не сталось, любити один одного ми менше не стали. Обручка - то лише метал, нехай і дорогоцінний, і ще ніколи вона сім"ю не зберігла, якщо відсутна повага, любов, турбота. В моїй родині з чоловіків обручку носить тільки мій чоловік, спочатку дуже тяжко звикав до неї, проте він хотів її носити і зараз вже звик і йому подобається. Але то ще залежить від форми обручки. Брат мого чоловіка зняв обручку через місяць після одруження, бо вона в нього з гострими краями і коли він вітався з співробітниками, то та обручка до крові різала палець. Дехто з чоловіків просто не любить прикрас і все тут. Тому це все в голові, як на мене, і не треба на такі дрібниці звертати увагу, є набагато важливіші речі.
Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь-2 та не принципово на сповіді, просто коли йду з дітьми то ми завжди на вулиці у візочках, не буду бігати ж спеціально за священником тому і написала що на сповіді Я також згідна що носіння обручки це не головне в шлюбі та сім"ї, але дивує таке зневажливе ставлення до цього атрибуту типу "не подобається, не пасує, не хочу...." Нашому знайомому цього року відірвало палець через обручку. Так Бог дав. Він не носить обручки бо не має на чому( Я також знімаю обручку, але по причинах або в силу певних обставин(пологи 2 рази) В дома не ношу нічого окрім обручки, день в день 7 років(2 січня буде)