Обручки

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем viltis, 27 Серпень 2008.

1. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Відповідь: Обручки

Тут є ще такий нюанс - широкі і легкі часто мають досить гострий край по периметру. Ми міряли і на примірці зрозуміли, що в певній ситуації (десь зачепилась тощо) вона могла добряче порізати палець.

2. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Післязавтра розписка, а обручок немає. Про свій стан навіть не хочу писати.
    Просто запитаю, де можна купити обручки з білого неродованого золота американки із зрізаними краями?

3. бетменша

бетменша Well-Known Member

Ми свої, такі самі як ви описали, купували в ювелірному на Шота Руставелі. Правда, назву магазину я призабула. щось ніби "галицький ювелірний центр" чи подібне. Орієнтуйтесь на магазин Львівського ювелірного заводу, вони практично поруч

4. Cornelia

Cornelia Well-Known Member

Ми робили такі обручки (біле неродоване золото американки, але рівні краї) на замовлення. Мушу визнати, що незадоволена. Вони рівненькі, тому швидко царапаються. На білому золоті це дуже помітно. Швидко втратили свій блиск і вигляд загалом. Хоч у носінні я дуже акуратна.

Через два роки перед церковним шлюбом замовили нові обручки - біле родоване золото класичної форми, тоненькі. Американки просто розподобались, вони такі шайби стали для мене. Тепер в інших теж не подобаються. Класичні обручки понадчасові, а американки - то таке собі віяння моди, принаймні для мене. Ще раджу звернути увагу, що біле золото буває дуже різним за кольором. Це сплав, в залежності від співвідношення металів буває холодних і теплих-жовтуватих відтінків.

Sent from my RM-998_eu_russia_911 using Tapatalk

Останнє редагування: 2 Вересень 2014
  5. Vilanda

Vilanda закохана в гори

Обручки з такого золота бачили в Діаманті, тому, що на перехреті Городоцька - пр. Чорновола, а от чи саме такої форми, то не пам"ятаю. В інших магазинах майже всюди родоване біле золото.

Ми такі теж відкинули, з тих же міркувань. З родованого білого золота виглядають, як шматок трубки на пальці, але зі скошеними краями ще може бути:).
    Для себе придбали класичні обручки з жовтого золота, правда, шукали, щоб були товстіші, аби не погнулись з часом.

6. бетменша

А наші носяться чудово! жодних подряпин немає. Напевне, це від виробника залежить. У знайомих так з жовтого золота подряпались в перші ж тижні. Я своїми дуже задоволена. І формою теж, хоч вони американки, але виглядають дуже акуратно, в даному випадку треба дивитись на товщину, чи не надто грубі. А от жовтого золота не люблю

7. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

ми свої купляли в ювелірному магазині "Золотий вік". в центрі є декілька.
    єдине, що не розуміюся в таких деталях
    і
    . в нас "американки" з білого золота

8. Cornelia

Очевидно, що від виробника також залежить. Однак форма також тут віграє певну роль: обручка рівна, тому більше піддається подряпинам. Ми наші американки мали від ЛЮЗу. Порівняно з обручальним колечком обручка-американка швидше втратила вигляд.

Ще від самої долоні залежить, довжини пальців, так би мовити. На довгих делікатних пальчиках американка ще виглядає гарно, але на грубих і коротких широчезна американка, яка наче в'їдається в шкіру... А бачила таке і людям подобається...

Подобається мені обручка-американка з білого золота Насті Станко. Хто звернув увагу, то в неї вона широка така досить, певно понад 5 мм, краї рівні; а обручальне колечко з діамантиком - тоненьке. Дуже гарно рахом виглядає.

9. бетменша

я б не сказала, що американки широчезні, мені в них ширина якраз оптимальна. Але цікаво, термін американка передбачає однакову ширину, чи ті американки різні бувають?
    неродоване біле золото має трошки жовтуватий відтінок, а родоване - срібного кольору. Також різниця в тому, що неродовані можна розширювати-звужувати, а з родованими, казали, так не вийде

10. Clementina

Clementina Well-Known Member

Звужувати і розширювати можна і ті, і ті, якщо вони без гравірування і камінчиків.
    Родовані більше за кольором схожі до платини і блискучіші, також родій захищає від подряпин (родій метал планинової групи, а отже твердіший за золото). Але з часом все одно його треба поновлювати, бо він стирається.

11. Cornelia

Найбільш поширені американки (до речі, звідки походить така назва?) 5 мм.
    У мене була 4 мм (найвужча з можливих), а чоловікова 5 мм. Беруть і ширші, щоб більше золота було :girl_crazy:

Родовані також можна розширити-звузити.

12. AlinaCh

AlinaCh New Member

Так, в мене біле родоване золото, з діамантом. Вже трошки родій постирався, хоч при прибиранні-готування обручку знімаю. Не підкажете, чи можна повторно покривати, якщо обручка з діамантом, і якщо можна, то де?

13. Cornelia

Можна покрти повторно. Вам відрестарують колечко - відполірують і знову покриють родієм. Реставрувала своє у Соломії.

14. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Хочу розповісти нашу історію під назвою "Обручки".
    Я почала вибирати обручки ще рік тому (десь навіть на форумі писала про це). Так як ношу виключно срібло, жовте золото мене абсолютно це цікавило. Одним словом вирішили брати з білого золота, але неродованого. Прості, без різьблень, вставок чи ще чогось.
    Тепер форма. Класичні мені не підходили, зупинились на американках. Але в якомусь салоні нам дали поміряти американки із зрізаними краями (фасками). Такий варіант припав нам до душі, тому в подальшому шукали лиш такі.
    Основна проблема львівських ювелірних салонів - це те, що обручки-американки дууууже легенькі, тобто товщина мінімалістична і важать близько 2-2,5 гр. (17 розмір). Ми побоялись, що з часом такі обручки можуть погнутись, тому вирішили робити під замовлення.
    Отже, замовили ми обручки десь за місяць до розписки (3 вересня). Сказали, що до 26 серпня будуть готові. 26, 27 серпня я чекаю, обручок немає. 28 серпня дзвоню, питаю, жіночка, в якої ми замовляли переносить зустріч на 29 (п'ятниця). Ок. В п'ятницю після обіду телефоную, питаю де зустрінемось, вона каже, що ще не встигли їх відполірувати, тому переносимо на понеділок. В мене починається хвилювання, а чи встигнуть?
    В понеділок в обід кажу, що до 16:00 в мене на руках повинні бути або обручки або гроші (так, як давали їй завдаток). Вона каже, що підвезе куди мені зручно. І тут, увага!, після 16:00 жіночка не бере трубки! Ні з мого, ні з інших номерів! Дзвонила їй десь до 11 вечора, але у відповідь чула лиш гудки. Уявіть: вечір понеділка, обручок немає, а в середу розписка. Мій стан десь отакий :khomyak: :khomyak: :khomyak:
    У вівторок зранку алярмово їдемо в салони. Тут ця пані дзвонить, каже, що забула телефон в коліжанки і, що обручки будуть в 12 годині. В мене були лише нецензурні слова в її адрес, тому спілкувався чоловік. Результат - аж близько 5 вечора ми отримали обручки.
    Моя нервова система конкретно постраждала після цього, "как вспомню, так вздрогну".
    Зараз носимо обручки кожного дня, то поки практичні :)
    P.S. коли ми ще вибирали в салонах, продавці щиро дивувались, як таке можливо, що в нареченого розмір такий маленький (17,5). А в мене був пунктик, щоб на відео, коли зніматимуть наші обручки моя не виглядала більшою. Боже, чим я переймалась? :girl_crazy:

15. Svitlandija

Svitlandija New Member

Ми обирали обручки за два дні до весілля (але і вся підготовка тривала три дні). Були на Шота Руставелі, і обійшли всі магазини в центрі. Переміряли дуже багато усього. Хотіли комбіновані, з плетенням, вставками і всяке таке...)))
    А обрали класичні американки із звичайного золота (білого ми не носимо, хоча мені дуже подобається).
    Правда в моїй обручці йде рядок камінчиків ( от пасують вони до моїх пальців), а в коханого звичайна)

Останнє редагування модератором: 31 Жовтень 2014
  16. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

В нас класичні обручки, спершу хотіла американки, але вони нам непідійшли.
    Свою обручку ношу разом з заручальним колечком, коли на кухні маю якусь роботу з тістом то знімаю. Чоловік ніколи не знімає, хоча має тяжку роботу руками.

17. Багіра

Багіра Well-Known Member

дівчата, де зараз хороший вибір і вигідні ціни? підкажіть в пп
    помагаю з вибором

18. Mashulia

Mashulia Well-Known Member

Ми купували в магазині зліва від Оперного. Називається чи Галицькі ювеліри чи якось так. Мені було важко визначитиь - ні в одному магазині нічого не сподобалось, а там відразу кілька обручок впало в око.

19. Відповідь: Обручки

Багато обручок гарно виглядають на вітрині і дуже негарно на пальцях, зокрема усі, що мають сплав жовтого золота з білим - це просто кашмар, але,що мене найбільше дивує, це неймовірно популярно, хоч і неймовірно жахливо.

20. Chekay

Chekay Well-Known Member

Хм, а нічого що комусь подобається? Як на рахунок того, що на колір і смак товариш не всяк? Для себе ми обрали абсолютно прості класичні обручки, бо так нам захотілося, я теж не в захваті від комбінованих - бо то не моє, але це не означає що вони жахливі