Відповідь: Обручки Про прикмети про згубу обручок. Може у цьому щось є, але, маю знайомого, який згубив обручку і розлучився. Але як він її загубив! Знімав кожен раз як йшов з друзяками гуляти і бачив гарну панянку, отже згуба обручки тут нідочого. У мене мама з татом не носять обручки уже років 15, живуть разом більше 33 років, тато мамі сніданок у ліжко носить і в коханні признається, хоч і сваряться ,куди без цього. І обручка лише аксесуар, а не гарантія щасливого чи невдалого шлюбу.
Відповідь: Обручки Кажуть,що не окислюються.Цікавляють їхній колір чи ближче до срібла чи білого золота.В себе в місті не бачила,в інтернеті не зрозуміло як точно виглядають
Відповідь: Обручки Як на мене, то більш до срібла, є ще в поєднанні з позолотою, то вони більш на вигляд як біле і жовте золото.
Відповідь: Обручки Так вони можуть бути з покриттям і тоді взагалі проблем нема. Як каже мій знайомий: "любе і різне"
Відповідь: Обручки Цікаво, при теперішньому курсі долара, які ціни на обручки? Ще кілька місяців тому думали-думали купляти з коханим і дочекалися.... Навіть не знаємо, чи таки купляти, чи ще почекати....
Відповідь: Обручки Ціни на золото не дуже зросли, але те, що вони падати не будуть - це факт! Зараз перед Новим Роком та святами можуть бути хороші знижки
Відповідь: Обручки Дівчата, може хтось купляв недавно золото. Цікавить ціна за грам, де дешевше. Зокрема, скільки грам золота коштує на ювелірному заводі?
Ми дивились лише в центрі, але обійшли багато магазинів. Найбільший вибір у "Золотий вік" напроти Міцкевича, ще й знижки до кінця місяця до 50%, також знижки у "Київських Ювелірах", але трошки менший вибір. У ГЮЦі навпаки, ні вибору, ні знижок.
Дякую за пораду! Ми теж заходили в Золотий Вік напроти Міцкевича, вибір гарний і ціни середні. Якщо діють знижки, то це взагалі казка. А що ви думаєте про Львівський ювелірний завод? чи є там біле золото і якої якості, може хтось собі замовляв? Маю заручальне колечко з білого золота, то єдиний мінус - затирається з часом. Хоча я чула, що за кілька років можна поновити покриття.
так, майже всюди, але тоді грам золота оцінюється приблизно 500 грн та ще за роботу потрібно заплатити, нам за дві обручки сказали 1900 за роботу.
Коли я купляла на заводі то брали грам за грам без ціни і за роботу було 150 грн. Тобто 2 грами здаєш отримує обручку на 2 грами а доплачуєш за роботу ну і діаманти, якщо вони там є... А от в ювелірних магазинах було так як ви кажете, абсолютно невигідно.. Це було 4 роки тому, може зараз і завод вже так не працює... П.с. В той час в ювелірному центрі Діамант була стійка від Дніпропетровського ЮЗ, то вони щей міняли по пробі.. Я мала золото з зубноі коронки то вони мені ту вищу пробу перевели в 585 чи як та стандартна йде, тобто я здала менше золота, щей доплатили мені)) а от Львівський завод так тоді не працював, брав все золото 585 і вище проби грам до грама іхнього
Кажуть всі, хто давніше одружувався, що затираються, гнуться, то вже мабуть таки треба буде поновлювати згодом Ми так і зробили, в "Золотому Віці", правда не у Львові. За роботу доплатили 300 грн. В мене була звідти каблучка з білого і жовтого золота, носилась прекрасно.
На лівій руці носять обручку, бо вважають, що від серця( з тоі сторони, близько). Жіноча- з бриліантом, чоловіча- типу нашоі. Це не понти, а традиціі, культура. до речі, багато хто справжні потім до сейфу, а носять підробки-замінники. От таке. --- дописи об"єднано, 26 Лютий 2015 --- Вважається, що обручка має бути без візерунків на "рівне, безпроблемне" життя. Може вигадки.
Скажіть будь ласка, чи хтось здавав обручки в ювелірний магазин чи завод для того, щоб їх відполірували? Чи дійсно це допомагає?