Відповідь: Обручки А ми з коханим довго думали які ми хочем, я одразу сказала що звичайні нехочу, бо я по спеціальності дизайнер і тому хотіла і обручку мати незвичну і взагалі нелюблю мати таке як у всіх! Довго вибирали і шукали обручки! Облазили весь інтернет і все місто! Нічого несподобалось. Потім пішли на ювелірну виставку і мій коханий побачив обручки і запропонував їх поміряти, в кінцевому результаті довго недумаючи поміряли і купили. Вони різьблені. Я потім їдучи додому трішки почала жаліти думала може варто було купити звичайні, но потім коли показувала батькам порівняла з їхніми звичайними і побачила кардинальну різницю. І після того я вже несамнюваюсь, що наші обручки найліпші! І таких я більше ніде небачила і це тішить.
Відповідь: Обручки Як на мене то яка буде обручка то зовсім немає значення то е просто показуха, бачила дівчину в маршрутці видно ,що бідося аж синя, худа зате обручка як гайка "красота" не те слово, саме головне бути щасливими!!!
Відповідь: Обручки Повністю згодна! Невірю в прекмети нарахунок того що буде нещастливе життя якщо обручки не гладенькі а з різьбленням! :umbrage:
Відповідь: Обручки Я вам скажу що зараз всі поголовно мають різблені, ексклюзивні обручки, мені аж здається що в теперішній час оригінальніше мати просту обручку! Тим більше не всі прості однакові!
Відповідь: Обручки Прості обручки це класика, а класика ніколи не виходить з моди, вони завжди будуть актуальні! А різбленні, з камінчиками, з білим золотом і т.д. це все пройде і про них навіть потім згадувати не будуть (без образ). Я з самого початку хотіла прості, і вони як намене, для мене найкращі. Обручка має бути обручкою, щоб глянув і одразу зрозумів, що це вона, а не так - дивишся і не розумієш чи це обручка, чи звичайне колечко. ІМХО
Відповідь: Обручки Я так зрозуміла, що ажіотаж щодо вибору обручки, її форми актуальним є напередодні весілля. В цей період ми досліджуємо всі ювелірні магазини, вишукуємо фахових ювелірів, хочемо вибрати щось оригінальне і неймовірне, щоб потім можна було перед коліжанками похизуватися... :xaxa: А минає час... Народжуються дітки... Нап"ялив зранку (або і не нап"ялив) і успішно забув про ті красоти...
Відповідь: Обручки скажіть будь-ласка, а що на рахунок ширини обручки? В мого чоловіка ширша ніж в мене, тому що нам такі подобаються, але вже багато друзів і знайомих говорили, що краще поміняти на однакові, а мені не хочеться(
Відповідь: Обручки Я теж вважаю, що обручка має бути класичною: без початку і без кінця, як символ вічного подружнього життя !!!
Відповідь: Обручки Дійсно, вже майже 10 років не згадувала про те, як колись вибирала і щось хотіла...А зараз знов згадала... Чи можна міняти обручки і коли це варто робити?
Відповідь: Обручки Чула традицію, коли на золоте весілля батьки міняють обручки.Так що, Макарено почекайте ще трошки:xaxa::xaxa:
Відповідь: Обручки Я теж хотіла невідомо що, вишукувала, побувала у среціальному ювелірному салоні для молодят, закінчується все тим, що купимо звичайні класичні обручки (але плоскі), не такі як у батьків
Відповідь: Обручки І ми так само собі зробили плоскі і широкі, але робили на замовлення. Щасливаааа-бо зробили так як я хотіла)))) і не дорого зовсім вийшло.
Відповідь: Обручки Кльово, а де роболи, а то ми не можемо знайти де робити, плізз скиньте в приват контакти. Дякую
Відповідь: Обручки Ага-ага! Я свою і не знімаю, тому як нап"ялила, так і тримається :ninja: Але як приємно, коли сиджу собі на манікюрі, а мене майстер питає за обручку, що, мол, і незвично і красиво і водночас майже традиційна Я зразу голову вверх вся така модна і горда з себе, бо тоді довго в неті шарила, щоб знайти щось:dance: Чого ж не можна! Дочекайся річниці чи якоїсь знаменної дати, підіть посвятіть їх, можна повторити свої обітниці шлюбні. І красиво, і романтично і згадаєш всі свої і його (!!!) слова заодно
Відповідь: Обручки Я теж подумую щоб поміняти обручки. У нас різьблені, з білим і жовтим золотом, але чоловікова вже стерлася і деформувалася, бо не раз рятувала йому палець. Не знаю, до 10-ї річниці ще далеко, чи то собі без причини поміняти:confused:. Хочеться знов чогось особливого. Дівчата, а які ціни зараз на золото?
Відповідь: Обручки Ми з Коханим, шукаючи обручки, заходили на Львівський і на Київський ювелірний завод. На Київському ціни від 270 грн/г, а на Львівському від 215грн/г до 250грн/г. Але говорять, що ціни мають далі підніматися. Ми вибрали собі обручки різьбленні з жовтого золота!!
Відповідь: Обручки А в нас обручки срібні, бо я не дуже люблю золото. Хочемо пізніше зробити ще золоті, освятити і мати собі комплект про запас. А в ідеалі я б хотіла платинові обручки, коли розписувались фінанси не дуже позволяли, ремонтттттттттттттттт все витягував, а так може колись........
Відповідь: Обручки Ми замовляли свої обручки на Львівському Ювелірному Заводі через знайомих, класичні, з золота, але широкі, обійшлось десь в 1400 за дві обручки. правда мені прийшлось готову обручку звужувати з 15.5 на 15 розмір бо злітала....:shy::shy::shy:
Відповідь: Обручки у нас звичайні, теж на ювелірному брали 10 років тому. цілком звичайні, але всередині вигравіювано імена і дату шлюбу.