Одяг для дружки

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем Marianka, 23 Вересень 2008.

1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Одяг для дружки

Так запропонуйте їм свій варіант, а може сподобається?

2. Azalia

Azalia New Member

Я також іду за перешу дружку у вересні. Молода забажали, щоб дружки були в одинакових платтях. Другої дружки я ще не бачила і я вже починаю потрохи хвилюватись, коли я встигну все викувити, бо крім плаття, ще і босоніжи і аксесуари підібрати треба. :girl_sad:
    А ще переживаю, щоб ми не були різної комплекції, а то тоді справді буде ціла проблема.:girl_cray:

3. anajtet

anajtet New Member

Дівчата підкажіть будь ласка, у яких салонах ьвова є гарний вибір суконь для дружок, чи їх обов,язково шити?

4. Zaychenya

Zaychenya Пухнастик-гризун

на вул.Виговського, напроти Південного є салон Світлана. Там є багато плать на вибір для дружок: як однакових так і різних в схожих стилях. І не дорого. Я сама особисто, будучи дружкою там брала 3 чи 4 рази плаття. Задоволена!

5. ulcha

ulcha New Member

головне, щоб дружки не були у чорних нарядах. нещодавно бачила таке- не свято, а траурна процесія. за кордоном приходити на весілля у чорному - взагалі дурний тон. а в нас масово

6. Gorgy

Gorgy New Member

В салоні весільних суконь Діва (напроти Магнусу), там де я останній раз міряла платтячка, нам та жіночка сказала, що в них є також плаття для дружок - як однакові, так і окремо...

7. Муська

Муська Well-Known Member

Подобається коли дружки одягнуті в однакові сукні,або принаймі в одному кольорі.
    Знайшла фотку зі своєю сукнею ,яку спеціально купувала коли йшла за дружку(п"ять років тому),червона, з одногу боку обшита бісером,але нажаль на фоті не видно(мо ще пошукаю іншу фотку)

Останнє редагування: 28 Червень 2010
  8. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

коли я виходила заміж,то також забажала щоб дружки були якщо не в одинакових платтях (фасон),то хоча би в одинакових кольорах:girl_smile:, і вони таки прислухалися до мого бажання (ще би:girl_crazy:) і були в платтях кольору бордо,..... а ще краще виглядало б,якщо дружби були в сорочка чи краватках в тон:girl_curtsey:,але нажаль в нас трошки з дружбами не вийшло:girl_nea:,але я все рівно була задоволена:girl_dance:

9. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

сподобалось

10. Taska

Taska Well-Known Member

мої дружки проявили ініціативу бути у вишитому строї, а вже на забаві переодягнулись у вечірні сукні
    між іншим дружби теж були у вишитому, тому досить класно дивились разом

11. RedApple

RedApple New Member

а в мене були в однакових сукнях,брали на прокат,дуже гарно дивилось,хоча дівчата зовсім різні і зовсім не схожі між собою smile:

12. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

в мене дружки були в укр.строях,дружби у сорочках. гарно було! пару раз,поки ми гуляли,їх "використали" до фоток туристи:)
    а потім переодягнулися і.... загубилися поміж людей... аж шкода було...

13. Darcy

Darcy Well-Known Member

А як хто ставиться до того, щоб дружка була у чорному платті?

14. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

в такому випадку головне,щоб молода не була проти.Але от я би не хотіла такого кольору на своїх дружках.Все-таки то свято,кольори у дівчат мають бути веселі,яскраві. Але зрештою,хлопці ж у чорних костюмах...не знаю...

Останнє редагування: 24 Липень 2010
  15. Відповідь: Одяг для дружки

Дуже люблю нарядні плаття чорного кольору....але будучи молодою не хотіла би, щоб мої дружки були одіті в чорне..

16. Niavka

Niavka New Member

Ось в моєї однокласниці було весілля то дружки були у довгих вечірніх платтях (з випускного) і дуже гарно дивилося)
    Хоча... кожна молода сама вирішує, що надіти дружкам, адже це її день))))

17. Iagidka

Iagidka New Member

В мене також дружки були в однакових платтях і брали їх на прокат - дуже гарно дійсно дивилось і всі гості про це говорили. В них були ніжно голубі довгі плаття на бретельках, обидві дружки були блакитноокі і їм ці плаття дуже личили. Всім раджу, щоб дружки були в одноковому вбранні - не важно в якому, головне, щоб це вбрання подобалося і дружкам і молодій (всетаки, це ж її весілля).:girl_tender::girl_yes::girl_smile:

18. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

А мої дружечки будуть мати різні платтячка, але у дружби краватки та букетики будуть під колір плаття дружки, ось так. Я собі так уявила, і дівчатам сподобалася ідея, і хлопці не погубляться:girl_crazy:

19. Darcy

Darcy Well-Known Member

А ми з другою дружкою по суті не домовлялись, але прийшли обоє в синіх платтях, чорних босоніжках і з чорними схожими клатчами. Виглядало мабуть непогано :)

20. Delfy

Delfy Well-Known Member

дівчата, а чи хтось практикував таке, щоб дружки переодягались? якщо, наприклад, вів церкви і до кінця 1 стола - в одних платтях (однакових, довших, закритих), а потім - в коротеньких - теж однакових, інших... то буде виглядати дуже дико чи гарно???