Одяг для дружки

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем Marianka, 23 Вересень 2008.

1. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Відповідь: Одяг для дружки

А я з своїми дружками дійшла компромісу, щоб і вони не одягали те, що їм не подобається і по-моєму було - в однаковому стилі. То ж ми разом ходили і вибрали тканину однакову, а вони вже собі в кравчинь шили сукні таких фасонів як захотіли! Результат я побачила вже в день весілля і була приємно вражена гарним смаком і виглядом суконок!

Останнє редагування: 15 Листопад 2011
  2. Virna

Virna Well-Known Member

Недавно я відгуляла своє весілля. Як і кожна мріяла, щоб воно було неперевершене. Дуже хотіла, щоб дружки гармонійно виглядали. Я собі задумала, що в дружок мають бути сукні з одинакової тканини, в дружбів з такої тканини галстуки. І ще в мене був шлейф на платті, то я хотіла для діток, які мені несли той шлейф пасочки, обруч і бабочку теж з ціїє тканини. Вибрала рожево-персиковий колір. Перша дружка погодилася відразу, сказала, що вдягне те що я їй скажу, бо це моє свято. А друга... дуже довго "викабелювалася":aggressive: То їй колір не такий, то вона не в платті піде, а в штанах, то вона в довгому буде, то в міні-сукні. Так мене дістала, що то страх:girl_devil:. Кожен день дзвонила і вибрики свої показувала. Але врешті вийшло як я хотіла:girl_blum:. Дружечки були в довгих сукнях з одинакової тканини різних фасонів. Дуже гарно. Але нервів мені пішло перед тим, ого-го. Дівчата, хто йде за дружку, благаю вас, слухайте наречену, бо для неї це одне з найважливіших свят у житті. Не будьте егоїстками, бо колись і ви побуваєте в ролі молодої

3. myrchuk

myrchuk New Member

Дівчатка підкажіть хто де брав на прокат сукні для дружок(в пп) , або ж де можна недорого пошити!

4. Lelijka

Lelijka Well-Known Member

І мені будь-ласка напишіть в пп, дуже треба!!!

5. Lelijka

Lelijka Well-Known Member

Дівчата підкажіть де можна взяти на прокат чи купити ПЛАХТУ до вишитої сорочки (можна в пп)

6. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

у багатьох весільних салонах є. на Куліша точно бачила.

7. Alicia

Alicia Well-Known Member

8. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

9. LadyLand

LadyLand New Member

для мене особисто це норма лише коли наречена у кольоровій сукні, а у всіх інших випадках вона губиться і відразу очима на фото так і не розбереш хто ж тут наречена.
    Однозначно дружок одягала б у кольорові сукні.
    І ще завжди потрібно мати на увазі, що якщо вже силувати (просити) одягати сукні чи однакового фасону чи з однакової тканини, не забувати про те що купити тканину і пошити сукні обов'язок того - хто це вимагає.

10. SEPTIMA

SEPTIMA миється в бані

Можливо трохи не по темі, але порадьте маю йти на весілля, до брата. Весілля в вересні, але я вже посинаю шукати плаття. Хочеться чогось вечірнього легкого і довгого. Я дуже полюбляю білі речі, вони мені пасуюють, так як я чорнява. Але не знаю чи не буде це трохи занадто, щоб я не дуже перетягувала на себе роль нареченої. Бо в принципі білих вечірніх плать є досить багато. Порадьте, бо з рідними про таке говорити, собі гірше.

11. zaderyshka

zaderyshka Member

Ви ж не в бальному платті і фаті підете :girl_smile: Додайте кольорових аксесуарів, брошку якусь, пояс темний. Якщо дуже вже напряжно з родичами оберіть світлий беж.

12. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

ну я б порадила звернути увагу на пастельні тони одягу - їх безліч і брюнеткам вони пасують)

13. Vandamovna

Vandamovna New Member

Дуже сподобалось кольорове рішення суконь для дружок: стильно, витонченно і не по - рогульськи:girl_wink::

14. Heureuse

Heureuse вірю...

дівчата, порадьте, будь-ласка, в ПП хорошу і не дуже дорогу кравчиню, яка б пошила сукні дружкам.
    буду дуже вдячна!

15. popkorn

popkorn New Member

Підкажіть де можна такі придбати.дякую!

16. GRASIE

GRASIE New Member

Я також вважаю що пастельні кольори для плаття дружки, воно якраз те, що потрібно. Мені особисто подобається рожевий пастельний, чорнявим він дуже підходить, та і білявкам гарно також, спокійний та ніжний колір.

17. kohaniatko

kohaniatko New Member

Дівчаточка привіт.Я тут новенька,тому приймайте до кола.У мене весілля скоро,а мої дружки ніяк не можуть знайти хороших суконь,хочуть бути в однакових.Можливо хтось знає,де можна у Львові взяти на прокат,або недорого купити гарні сукні???Буду дуже вдячна за допомогу.

18. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Мої дружки, на жаль все таки, були в різних сукнях і по кольору і по фасону. Та вибору іншого не було оскільки вони дуже різні: тобто в них і різні фігури, ріст і смаки.

19. Ma Cherie

Ma Cherie Нонконформістка

Влітку сама була дружкою на весіллі в однієї подруги. Вона - дівчина зі специфічним смаком, і тому строго-настрого наказала нам з другою дружкою бути вбраними в довгі чорні сукні - для контрасту, бо вони з нареченим були в білому. Те саме стосувалося і свідків з боку нареченого. Не знаю, як там вийшло з контрастом, але будучи на тому весіллі в 30-градусну спеку у чорному платті, особисто я відчувала себе так, ніби прийшла на похорон. :girl_emo:

Останнє редагування: 22 Вересень 2012
  20. Gorda

Gorda Well-Known Member

Нічого страшного у цьому не бачу. У мене дружки також були у різних сукнях. Я спочатку хотіла їх просити, щоб одягнулись однаково, але потім подумала, чого я буду людям ускладнювати ситуацію з тим всім. Так вони прийшли у тому що хотіли, і почували себе комфортно.