Одягніть мене! )

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Un.Known, 2 Квітень 2010.

1. Rona

Rona Мама-йожик

@Almariel ще гетри можна одягати на колготи до таких черевиків. Чи, як то кажуть, надколінники :)

• Подобається Подобається x 1
  2. Almariel

Almariel Well-Known Member

Ще одне. Надивились фоток в Гуглі: напівчеревики або туфлі + штани класичні (ті що брюки) і ніяких шкарпеток не видно. Але ж то холодно! Навчіть мене носити шкарпетки під штани (не джинси), бо я ходжу в низькому взутті (тобто не високих чоботах) майже всю зиму, бо воно в нас не є так холодно. Але геть без шкарпеток, то мабуть буде холодно (я про частину ноги між взуттям і штанами)? Хоча я ще не пробувала.

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

3. Rona

Rona Мама-йожик

Хай колір шкарпетки буде ідентичним кольору або черевика, або штанів.

4. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

я тут в темі про шиття радилася, а тепер прийшла сюди:connie_pull-pigtail.
    отже, хочу пошити отаку приблизно спідницю на осінь-зиму
    image1xxl.jpg
    тканина вельвет, колір біло-молочний
    для остаточного прийняття рішення хочу порадитися з чим її можна носити(верх і взуття, і колготи), холодному літу. і взагалі чи вартує?
    пораааадьте, будь ласка:girl_angel:

5. wchasluva

wchasluva Well-Known Member

І я за порадою.
    Скоро д.н. можу замовити чоловіку всьо шо хочу. Нууу не Мальдіви чи BMW...
    Отже, я вибрала таке плаття[​IMG]
    І черевики [​IMG]
    Але не можу оприділитись з кольором взуття.
    Впринципі, мені більше подобаються чорні бо вони, типу, замшеві і їх можна одягнути до чорних надколінників (на фото показано).
    Але як бути з моєю теплою мякою осінню? Якій ідеально підійшли б черевики коричневого кольОру?
    І ще Чи пасує таке плаття до того взуття? І чи нормально так піти на д.н. до подруги в лістаран?
    На мою думку то все разом має бути гарно. Але хочу почути ваші думки.

Надіслано від мого SM-A500H, використовуючи Tapatalk

6. Megan

Megan Well-Known Member

Я ті черевики бачила вживу в магазині, беріть чорні, бо коричневий в реалі не такий коньячний як на фото, а такий, як колись радянські пальта були, не дуже гарний(

7. wchasluva

wchasluva Well-Known Member

А може ви їх міряли? В мене стопа 24,5. Ото думаю чи 37 чи 38 брати
    Чомусь не можу вам надіслати пп

Надіслано від мого SM-A500H, використовуючи Tapatalk

8. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

Мені в н&м взуття завжди великомірить. За см не скажу, але я маю десь 37,5 то в н&м 37 мені трішечки малий. А 38 шльопає. Гляньте розміру сітку на сайті. Там мають бути см)
    А почитала форуми німецько-австрійські, так багато пишуть, що їм взуття з h&m маломірить. Як кому.
    А щось таких не бачу у австрійському додатку на телефон. Чисто теоретично можна англійською написати повідомлення у сервіс. Може вам дадуть конкретну відповідь

Останнє редагування: 17 Жовтень 2016
  9. Materynka

Materynka Well-Known Member

Я дивилася якогось з блогерів, які живуть в Америці, то сказали, що в капронах там не ходять. Зимовий верхній одяг, спідниця, чоботи. І без капронів. Ну от мені теж цікаво: то так не холодно?

10. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Та бо вони там пішки дуже мало ходять: з машини в приміщення, з приміщення в машину і додому :girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 2
  11. Hermi

Hermi Well-Known Member

закордоном якесь зовсім інше сприйняття холоду. Я стояла на зупинці в пуховикові, в шапці і замотана в шарф, а біля мене австрійка в піджаку і балетках. Коли мені треба було взимку перебігти з одної будівлі в іншу, шеф дивився на мене круглими очима коли я пуховик тягнула, та щей питав куди я зібралась, там тільки 20 м перейти вулицею.

12. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Megan

Megan Well-Known Member

Ні, я їх не міряла, я взагалі їхнього взуття не купую, тільки одяг. Але те, що міряла, то можу сказати що їхнє взуття великомірить, в принципі одяг теж. Я ношу 37, то їхній 37 мені були занадто вільні.

14. lilochok

lilochok Well-Known Member

Дівчатка, підкажіть як колір колготок обирати?

наприклад, хочу темнокоричневі замшеві черевики і темнозелену сукню одягнути. Якого кольору колготки обрати?
    а якщо ті ж черевики і сіра сукня?

15. Raven

Raven Мама малятка

коричневі

16. lilochok

lilochok Well-Known Member

в тон черевиків, вірно?

17. Raven

Raven Мама малятка

Можна і світліші. Ноги гарніше дивляться.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Rona

Rona Мама-йожик

Я би вибрала мокко до коричневих, дуже гарний колір. І до сірої сукні теж. Маю звичку мати кілька кольорів колгот вдома і вибирати, дивлячись в дзеркало, а ще краще - фотографуючи себе. Так можна побачити себе збоку.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  19. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

чи можна під такий светрик одягти майку?
    194c17d80eb111e482a1000c29884a9a_959e63c7930947e4b27c2a0ca1c4513c.jpg якусь таку 16027409.1000x0.jpg

20. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Можна, і треба - зима однако не за горами :girl_wink:.
    Можна навіть не білу, а кольорову - рожевий\голубий і т.д. визиратиме в ажурній в'язці і створюватиме дуже цікавий ефект.

• Подобається Подобається x 3
    • Креативно Креативно x 1