ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2)

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

1. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

Відповідь: ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2)

і я, і я, і я ВИШИВАЮЮЮ:girl_spruce_up:

на мене прекрасно подіяли тривалі вихідні - вдень продуктивно господарюю вдома і відпочиваю з дітками, а вночі продуктивно вишиваю)
    завершила вишиванку Юстинці, вчора вона вже в ній дефілювала - тішила око широкій родині :girl_tender:
    розпочала новий невеличкий процес - знову мушлі - в глибині душі певні хочу на море) :girl_in_dreams:

:radist: свято наближається, свято наближається)

2. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

І я хочу на вишиванковий конкурс. Вишила Мартинові на рочок вишиванку на старому домотканому полотні з візерунком, як на городенківській давній сорочці мужа. Сорочка ще трошки й замала на нього буде (тоді перешию рукави й вставлю клини з боків, шмат полотна ще є). Але ж я немаю фото процесу :sad: де ж я могла подумати що мені то знадобиться, чи таки не знадобиться?
    І ще одне, то має бути лише фото на вішаку, чи можна ще й і на живій моделі? Наприклад ось таке

3. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

ні, не можна, власне тому, що хочемо, щоб оцінювалася робота, а не модель :)
    фото в процесі будемо просити, якщо виникнуть сумніви в авторстві роботи

4. Tsokotukha

Все зрозуміло.
    Дякую

5. La esposa

La esposa Moderator

Виклала знимку метрики, і згадала собі одну подію з хепі-ендом...

Коротше, йду собі, нікого не чіпаю, музику слухаю.. :music:
    Заходжу в "Клейнод".. Хто пам"ятає - там приміщення - напівпідвальне, біля входу стоїть пані, котра приймає роботи, і по телефону розмовляє. Заходжу всередину, чекаю її або кого-небудь, щоб мені мою картинку віддали. Тихо, прохолодно, спокійно ... раптом чую вереск! ні, не так ... ВЕРЕСК!!! :shout: і ще якийсь тоненьке дзявкання, як маленька собачка. Дивлюся на двері і розумію, що це кричить та жіночка з вулиці.. кричить, і начебто біжить на мене (мені не видно, чую лише крик і тупіт). Підходжу до дверей, чомусь думаю, що за нею женеться собака, і зараз жінка вбіжить, а я закрию за нею двері швиденько... дивлюся... готуюсь... вереск стає голоснішим, і раптом.!!

з-за рогу вибігає щур.. за щуром біжить рудий кіт (я завжди його там бачу), а за ними ця жіночка... щур жене на мене, просто в двері.. я не довго думаючи закриваю ці двері (проживання на першому поверсі старого будинку змусило вивчити "техніку безпеки" без пам"яті))), але закриваю так, що півщура ніби за дверима, а друга половина - вже ніби всередині :khomyak: Тут до дверей добігає та жіночка, з вулиці штовхає ті кляті двері з такою силою (мабуть, думала, що той щур десь в неї під ногами), і я розумію, що коли двері відпустити, то щур накинеться на мене... і пошматує мене на дрібненькі кавальчики :eek:
    Двері відчиняються, щур вивалюється напівживий ще на сходинку вниз, і тут мене пробило .. я починаю верещати і кликати когось на допомогу :scare::clapping:
    Це ж все відбувалося на протязі якихось секунд, ніхто не встиг прибігти... коротше, прибіг хлопчина з майстерні, взяв шуфельку, і якось не хоче до напівживого щура так близько підходити :shy: Кинув шуфельку, пішов на вулицю, відловив кота :preved: Кіт вхопив щура, а ми залишилися обговорювати подію)))

Ось такі дива :girl_crazy:

6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Похвалюся вам тихенько. :girl_blush2:

7. ntv

ntv Well-Known Member

Давно вже мене не було на форумі. Якось не було настрою навіть заходити
    просто любуватись роботами, читати, спілкуватись .
    Причина - дитина моя на Паску зломала руку. Ми ще й були в селі, де самі розумієте, який там ренген і т.д.
    На ранок приїхали в Київ, в хваленний ОХМАТдит, діагноз: перелом ладьєвидної кістки із зміщенням, лікар налякав нас , що це дуже серйозно -
    3 місяця гіпс, 6 місяців реабілітація і лише ще через півроку повна роботоздатність кісті.
    ГОТУЙТЕСЬ - лікування дороге і довге, і дай Бог щоб кістка зрослась, а як ні - то операція, винт і т.д.

10 днів були ми в гіпсі, поки не звернулись в інститут травмотології і ортопедії до травматолога.
    Не буду багато писати - після чергового рентгену виявилось, що ніякого перелому НЕМАЄ! У малої просто був сильний забій ! Ну що тут сказати?
    Ми щасливі, а лікарям з такої авторитетної лікарні - палкий привіт!
    Я потихеньку повернулась до вишивання, скоро покажу процес, життя налагоджується.....

8. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

вишиваю хрестильну сорочечку для синочка куми.
    сьогодні вишивала коло фонтану коло парку культури під шум фонтану, бризки води, звук не так вже і часто проїжджаючих мимо авто і сон Марти (майже в парку ж).
    і тішусь шо нема жари, хто б що не казав.
    люблю літо і не люблю спеки, а літо тепер спекотне, тому мені така погода дуже подобається, гуляти можна довгоооо, вишивання-перекуски брати з собою.
    отаке.
    скоро моя Марта піде, дуже вже націлюється, і як вона класно стоїть:)
    отак і минув майже рік, цілісінький рік як місяць. куди той час біжить?

9. simona

simona Well-Known Member

я на конкурс не встигаю подати роботу, не знаю що потрібно мені щоб закінчити перед і ще один рукав))))прикро мені з того, ну нічого ... заздрю білою заздрістю тим хто подав роботи вітаю вас дівчатка

10. Holly

Holly Moderator

могли б зустрітись :) Мене муж тягнув до фонтану, але я вже не мала сил. Ми машину біля монументу лишили, і мені ліньки було вверх-вниз ходити.

11. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

та я по фото бачу шо могли б
    бо ми теж на каруселі ходили після Каляк-Маляк:)
    Вітаю тебе, 6 років тобі вже огого, ювілей ше той!

12. Holly

Holly Moderator

Дівчата, ніхто не знає де поділась Olena-m? Ще як в лютому заходила і пропала

13. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я вже більше не витримую тих проблем на купу. Діти вдома і постійно на мені, муж має старий паспорт і йому не дали візу в дурнувату хранцію на дурних 24-ри години, роботи просто завал, як багато вдома, робота та котра основна просто надоїла і все доходить просто до такого стану, що ЖАХ!!! Буду казати нехай мене звільняють, я б сама пішла тільки грошей немає... просто немає, ні копійки в запасі. Тут щей муж надумався їхати в Україну і хоче купувати подарунки, дітям нові речі, щоб не казали, що обідранці з гАмерики приїхали... але брати будь-що на кредитну картку відмовляється, а я за цей місяць була вдома пораховані дні. Завтра знову в дорогу, по-роботі. На три дні. Потім, наші ідіоти придумали волочити весь колектив в ліс - тім білдіньґ. ІДІОТИ!!! Моя психолог мені порадила на вході підвернути собі ногу, і піти додому. Зараз у нас всім тим майноріті зелене світло всюди, бо придурки при владі і повно тих гавкаючих лібералів, які будуть підгавкувати як песики, бо думають, що їм кісточку кинуть.
    Надоїло!!! Як все надоїло!!! А найбільше надоїла людська тупість!!!

14. Tsokotukha

Дівчаточка, хто має якісь українсько-львівські контакти Вишиванки? Дуже-дуже треба.
    Списувались з нею ще минулого тиждня та, нажаль, я не встигла дати повної позитивної відповіді, а зараз он-лайн контакту немає.
    Це дуже важливо для її донечки, своєрідний подарунок.
    Дуже прошу кинути в пп хоч якусь інформацію, або передати їй мій номер (у багатьох ж є;)). З мене чукуляда

15. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

В мене є супер-вихвалялка:girl_in_love:
    В мене скоро буде своя творча кімната під дахом з величезним вікном. Ось там вже до мене муза як прийде, то я її вже не відпущу.

16. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Ну от скажіть, як можна не любити Посиденьки і зокрема вернісаж? Трошки більше ніж пів-року тому писала тут

А сьогодні я вже двічі щаслива! В мене є маленька хрещена донечка Даринка І чудова кума Мар"яся. Сьогодні тримала до хресту цей маленький згорточок, красуню в чудесній вишиванці. Дуже затишно було і так якось на душі радісно. Потім відсвяткували в приємному колі. Словом гарний-гарний-гарний день!
    В суммі маю двох своїх і трьох хрещених діток. Я багачка

17. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Півтори годинки тому відправила кумасю з родиною назад в Кананаду. Так файно було. Побули вони трохи в нас, я трохи повиховувала її розбишак, вони трохи повоювали з моїми дітисками. Одним словом - було весело! Спочатку було аж важко, бо ми так відвикли від того, що дітей тре пильнувати, що вони всюди лізуть, включають і виключають вимикачі світла, влаштовують концерти на ф-но (похресничок вроджений Рахманінов...:girl_crazy:) влаштовують істерику, як мама сховається з виду. Фух... забула я що то таке малі діти. Але то тільки перший день так було, що все незвично. На наступний, вже було відчуття, що так і має бути і що ми всі маємо жити на купу.:ed4d70def841dc74b57 )))) Ми навіть мали собі маленьку форумівку в суботу ввечері. Гарно провели час, шкода, що мало. Я тішусь, що не пішла нині на роботу, бо б себе картала, що не провела останніх годин з кумасею. Зараз сиджу, працювати не хочу, але притворяюсь. В хаті стало пусто, а ще недавно було ТАК шумно!:girl_in_dreams:

Ми спокійно можемо в себе розмістити родину з кількох осіб, так, що - сезон відкрито! Хто наступний? Коли чекати в гості?:girl_in_love:

18. Mariya

Mariya Well-Known Member

Всьо, пішла торбу рихтувати :girl_spruce_up:

19. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А со, тобі мало, що ми ще два рази будемо в тебе трошки гостювати? ;)
    Ой, то було щось із чимось! У Львові теж піяніно є, ото дідусі з бабусями наслухаються концертів. Треба буде попередити, аби вже готувалися. :girl_flag_of_truce:
    Ми тобі дуже вдячні, що не пішла! (Обіцяємо сектерну інформацію не видавати. :girl_crazy:) І взагалі ви з Андрієм молодці, так класно нам у вас гостювалося й так спокійно!! Сподіваюся, що тепер і ви до нас усім сімейством приїдете. :girl_in_love:
    Ой, я така рада, що нарешті познайомилася з нашою Daisy, ще й отримала один із її бісерних шедеврів у подарунок! Дуже класно посиділи, шкода, що так коротко, бо мені треба було відвезти свекра. Зате отримала високу похвалу щодо своїх водійських здібностей. :girl_yes:

20. zetta

zetta Well-Known Member

Поначитувалась я вас , і теж хочу шоб до мене хтось в гості приїхав, але шось таке малоймовірно.
    Ви молодці. Ше би фото за кинули )