ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2)

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

1. Xomka

Xomka Well-Known Member

Відповідь: ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2)

Мар'ясю, я оце подумала - до конкурсу ще більше місяця:girl_wink: Подумаєш, додаткові процесики:girl_blum: Знаючи твою швидкість:girl_dance:
    І взагалі, ти хочеш, щоб конкурс був без твоєї мрії??? Давай, до 26 травня залиш кандидатуру на місці, а там видно буде:girl_wink:

2. Анута

Анута Well-Known Member

3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Ми мали чудовий сюрприз від Анути в цю середу. Дістали аж три пачки від неї. :khomyak::khomyak::khomyak:
    Я не так давно жалілася, що в нас тут дитячих майточок не знайти, то Натанчик дістав файнючі кілька пар. Так що тільки я виздоровію, то повернемося до висаджування й буде малюк звикати до білизни. :girl_claping:
    То було вдень. А ввечері Роман мусів ще йти на пошту й приніс два великі важкі пакунки. :khomyak: І вручив мені їх зі словами "ну, тебе твої українські коліжанки дійсно дуже люблять!" :girl_blush2: Так що Анутко, як і були в нього якісь сумніви (правда, незрозуміло на якій підставі), то ти вже їх остаточно розвіяла!! :girl_claping:
    Вертаюся до пакунків та їх вмісту. Там були дві чудові книжки великого формату та з твердих обкладинкою. :khomyak::khomyak::khomyak: "Улюблені вірші" від найфайнішого українського видавництва та Енциклопедія тварин. Дарко зразу зацікавився енциклопедією, але настрашився, що то українською. Я заспокоїла, що не буду його змушувати читати її наголос, але сама йому читатиму. Він зітхнув з полегшенням і просив передати "дякую!!!". :give_rose: А з віршами Анута так вгадала!! Я якраз минулої п'ятниці казала Даркові, щоб він читав Натанчикові саме ці вірші. Але поки мені дійшли руки шукати запис, нам прийшла книжка. :girl_claping:
    Нас із Романом теж не забули! Ми отримали задоволення, читачи великоднє привітання (такі чудові й душевні!!), а магнітика з домініканським зразу причепили на дверцята холодильника!
    Ануточко, безмежно тобі дякуємо за такі чудові подарунки та надзвичайно приємну несподіванку!!! :khomyak::khomyak::khomyak: :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love: То ще й вийшло дуже вчасно, бо моментально розвіяло хмари хандри, що вже починали наді мною згущуватися... Дууууууже тобі дякуємо!!! :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love: То було надзвичайно приємно!!! :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

Останнє редагування: 14 Квітень 2011
  4. Анута

Анута Well-Known Member

Лілюсику, дуже рада що вам сподобалось!
    А на три пакунки наказала наша пошта ділити, але в результаті цікаво вийшло :)
    Треба було ще з денним інтервалом надсилати )))

Дитячих трусиків :)
    В тебе видно автоматично граматику виправляє ;) я спершу і сама не зрозуміла що там таке надіслала )))

5. Liliyah Romanova

Як добре, що в тебе теж така функція є, бо мій айпод часом такі речі видає, що можна луснути зі сміху. :rofl: Вже виправила. :xaxa:
    Воно ще й хмари хандри на хмари Європи виправило. :rofl:

6. Анута

Анута Well-Known Member

Теж подумала що якісь такі хмари особливі :haha:)

Лілю, ІМНО, вам з айподом пора спати :) там досить "глюків" граматичних. Ану бігом лю-лю!

7. Liliyah Romanova

А-а-а-а-а-а-а!!!!! Малий щойно поповз! :girl_phone1::girl_dance::girl_curtsey:
    Я в шоці від тої дитини!

8. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Ми нині ходили в поліклініку важитись. Дєвушка набрала за місяць і тиждень 2,1 кг і важить аж 6,6 кг, зріст 60 см. Вся в татка (він у нас високий).

9. Liliyah Romanova

Наштрикала майже 20 заготовок на листівки. Аж пальці болять... :8: Іду спати. Вишивати буду завтра.

10. terezka

terezka котяка-вишивака

вчора була здивована швидкістю переміщення пуху-синтепуху у Мукачево до kitka: я зранечку приїхала потягом в Ужгород, віддала то все співробітнику (обіцяв на тижні наступному якось закинути), але трапилось так, що я ще була в Ужгороді, а синтепух уже у kitkи:girl_crazy: надшвидкісна доставка:)))

11. kitka

kitka Well-Known Member

Но та ти даєш: то ж синтепух, а не дрова:cool:... Ще й до того ж вітряно вчора було:). Тому нічого дивного. А дивно було, як ми з тим менеджером впізнали один одного. Бо ні він не знав, як я виглядаю, ні я. Іду собі така ділова і тут доганяю, що я не знаю, кого я маю знайти (а домовилися зустрітися біля магазину, де завжди купа людей:girl_impossible:). Но але то було не тєжко. Я побачила його загублений погляд і зрозуміла, що в нього в багажнику є пакет із синтепухом:preved:. Можна сміятися:bye2:.

12. terezka

terezka котяка-вишивака

ото й файно, що все так суперово склалось:) тепер бажаю нових синтепухових процесиків!:)

13. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

А вгадайте де я сьогодні була?

14. Oduvashka

Oduvashka Well-Known Member

:D. Цікаво, він розумів всю важність цієї передачі :girl_smile:
    В мене чоловік би подумав, що я остаточно ку-ку :girl_crazy:
    А я маю терміновий процес, бо не мала баба клопоту... купила маленький кошик, і треба до Пасхи сарветку вишити синочку :girl_impossible: Вчора почала, але поки всіх вклала спати, то в 12 чомусь світло виключили. Буду наздоганяти сьогодні.

15. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Лілю, а конкурс писанок знову пролітає? Чи все таки буде. Так хочеться на ту всю красу подивитись :).

16. Liliyah Romanova

То Цокотушку треба питати.

17. Holly

Holly Moderator

Та що за день такий??? Так прибирала, що не можу знайти коробку з бісером. Мала сьогодні яйця робити, завтра вже треба до церкви занести.

18. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

День нині скажений... Через обід поїхала з коліжанкою за весільною сукнею, вибрали таку красу! Пригнала додому, а там малий скучив: плакав вже за мамою, пішли ми з ним гуляти, то простіше було десяток суконь для десяти наречених вибрати, ніж з моєю дитиною погуляти (чиїсь діти , може, й чемно гуляють, а в нас проводиться акція "Наздожени Андрійка", він ганяє, а я за ним), прийшла додому, впала пляцком, а ще і вечерю приготувати і ще фіранки попрасувала і розумію, що ледве дихаю... А ще маю одну задумку на нині, але то зроблю хіба як не вмру

19. Анута

Анута Well-Known Member

а я без інету сидю - чоловік забрав роутер на роботу (щось там налаштовує вже котрий день).

дорвалась до компа і погнала в тему великодніх листівок :)

а ще в мене Павлусь заслаб :sad: так файно погуляли на ДН в неділю...

а ще мені передали нарешті пачку з скпаршопу. трохи Роман був в шоці, що знизило рівень моїх позитивних емоцій :sad:

ну і приїхала пачка з 123стіч (це вже у відповідній темі)

20. Катруся

Катруся Well-Known Member

Відповідь: Рукодільні вихвалялки

А де ця виставка підкажуть..?