Ой, чула, чула, чула... (с)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 8 Листопад 2010.

1. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

Відповідь: Ой, чула, чула, чула... (с)

:girl_haha: о це так,а я думала вже звідси нікого на посиденьках не зустріну

2. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Ромашка,хату знаю , а Вас- ні:girl_nea::girl_impossible:То кричати до всіх,кого побачу на подвір"ї???:girl_blush2:

3. vikulyamamulya

та нє, мене впізнаєте, я в себе така одна, з темним довгим волоссям:)

4. AilataN

AilataN жива

Історія з чупакаброю не може бути достовірною, оскільки Чупакабра означає - та, що смокче кіз, з іспанської чупа- смоктати, кабра- коза. Думаю вивівся новий підвид смоктальних тварин- Чупаконехо, конехо - кріль. Не розумію, чому до сих пір незаслужено Чупаконехів називають Чупакабрами, адже неозброєним оком видно, що це дві різні тварини!:confused::wacko1:

5. vikulyamamulya

думаю то ні то ні друге, казали смьогодні сусіди що це може куниця, або щось інше, але якесь воно дуже сильне, раз розірвало клітку..

6. AilataN

AilataN жива

:girl_crazy::girl_crazy:Чупакуниця?:girl_haha:

7. Just me

Just me Member

Відповідь: нема свідоцтва - не поїдеш

Ну, якби то вся справа в кіднепінгу, то і копії би вистачило... Бо дитину що вкрасти з оригіналом свідоцтва про народження, що зразу з його готовою копією впридачу - штука непроста:crazy:
    Хоча, кіднепінг - не такий же і міф. Мама розказувала, що в польському супермаркеті жінка на мить відвернулась - дитини нема. Вона довго не думала - сказала охороні нікого не випускати з торгового центру, знайшлася її дитина через хвилин 20 вже переодягнена, побрита налисо в руках у якихось людей - на органи дитину хотіли вкрасти!!!:khomyak::8::cesored:

8. Donata

Donata Active Member

9. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

10. Vероніка

Vероніка Never give up

11. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"