Відповідь: Ой,слаба я...слаба...треба в санаторій... Ми були з 6 місячним синочком в Криму в санаторію, якби питалася, то б не дозволили, а так приїхали і домовлялися на місці, було багато маленьких дітей, для них працювала дитяча кімната з вихователем, щоб батьки на процедури могли сходити.
Відповідь: Ой,слаба я...слаба...треба в санаторій... Справа в тому що я хочу брати путівку через соцстрах
Відповідь: Ой,слаба я...слаба...треба в санаторій... Може хтось відпочивав в санаторії "Шаян" в Хустському районі?
Підкажіть, будь ласка, санаторій де лікують захворювання дихальних шляхів, сестра хоче діток оздоровити. Також шукаю санаторій для мами, де лікують варикоз(варикозні виразки), можливо хтось був, можете порадити.
Хотіли в Одесу - в центр здоров"я Матері і дитини - ціни там цілком адекватні, але в лютому вже путівок не було((
дівчатка, моїй подрузі треба звозити дитину в санаторій-базу-чи ще кудись, щоб відновити шкіру. берегово, шаян? куди?
Підніму тему. Шукаю свіжі відгуки про санаторії Моршина. Треба звозити дітей, а то у нас знову животики почалися. Колись нам Моршин дуже поміг і сподобався, але зараз хочу в санаторій, щоб в одному місці і лікування, і житло, і дієтичне харчуванні. Так як платимо самі, то хотілося б оптимально ціна-якість. Всім буду вдячна за поради.
Напишу свій відгук про санаторіх у Трускавці 1. Роял Гранд, Женева і їх мережа. Найкраще у них СПА, непогані номери, харчування погане (радянське), контенгент відпочиваючих різний (і бабусі СССР і заможні нові українці). Власна парковка. 2. Міротель. Дуже класне харчування, Спа так собі (мало саун, подібно тільки 3, 2 джакузі, 3 басейни). Хороший тренажерний зал. Номери класні, але дуже все чути, тобто звукоізоляція відсутня повністю. Контенгент - багато російськомовних відпочиваючих. Великий плюс - в ценрі курорту. Власна парковка. 3. Ріксос. харчування хороше, хоча вибір не такий великий, як в Міротелі. Спа непогане - великий басейн, джакузі, пару саун. Номери нормальні, звукоізоляція чудова - не чутно нічого. Контенгент - багато наших зі Львова та областей. Мінуси - трошки на відшибі. Власна парковка.
Дівчата, поділіться "свіжими " відгуками про курорти (цікавить Трускавець, Моршин). Для старшої жінки (загальне оздоровлення (є проблеми з тиском), різні лікувальні процедури, масажі...щоб не було нудно. Гарна природа, зручне розташування, нормальне харчування). Дякую.