Відповідь: Орхідеї Дівчата, а хто досягнув успіху в вирощуванні дендробіуму фаленопсису? Бо в мене складаєтбся враження, що ми не розуміємо один одного або в мене бракує терпіння ) Подарував чоловік на 8 березня. Після цвітіння , випустив новий росток, і тат виглядає , що зупинився на якомусь етапі росту. Може він хоче чогось особливого? Температурного режиму- сухості-вологості, як нобіле? Якось з простими фаленопсисами, я краще порозумілась )) ---------- Додано в 16:52 ---------- Попередній допис був написаний в 16:47 ---------- Так він виглядає ---------- Додано в 16:54 ---------- Попередній допис був написаний в 16:52 ---------- І мої всі красуньки зараз всі хором повипускали квітконоси. З початком опалювального сезону переставила їх на стіл, бо на підвіконні дуже спекотно...
Відповідь: Орхідеї А на Зеленій,там де багато гуртівень,часом немає з орхідеями? Sent from my ST27i using Tapatalk 2
Відповідь: Орхідеї Так, їх аж три (дитинки), але не знаю ,як довго чекати на корінчики,щоб їх відщіпити.
Відповідь: Орхідеї підлила свої 4 орхідейки Стимовітом для орхідей, і відразу всі випустили квітконоси - співпадіння чи дійсно він такий чудодійний?
Відповідь: Орхідеї Вчора туди забігала - ціни в межах 140-180 грн, на всіх орхах по 2 гілочки, стан рослин дуже добрий, але особливого асортименту не знайшла. Дівчата, я тут методом спроб дійшла до такого: закріплюю ростучі квітконоси коло палки-держака за допомогою тоненьких силіконових резиночок для волосся. Мені це зручніше, ніж спец. зажимами - вони нерідко травмують стебло рослини, та ще й тонкий квітконосик на ранньому етапі так обламати можна. З резинками мені простіше - тримають цілком добре, за потреби складаю їх вдвоє, щоб щільніше тримало. Розтягуються так, що можна одягти на рослину і нічого при цьому не поранити. Коштують копійки і ще виглядає така конструкція естетичніше. Може комусь мій метод стане в нагоді. В мене зараз всі орхи повипускали активно квітконоси, то активно методом користуюсь. в мене всі "інвалідики", лише один вазон отримала в презент. Інші або віддавали в стані "майже вмерла", або я в Метро брала перемезлі, перелиті і з обпалими квітами.
Відповідь: Орхідеї А де можна придбати палички до орхідей? Вони всі однакової довжини? Моя орха має дуже високі стебла, то шукаю максимально довгі палички.
Відповідь: Орхідеї купувала у квіткових магазинах, бачила і на Шуварі маю такі, але у вигляді букви Г - добре на них вкладую довгі стебла
Відповідь: Орхідеї Нарешті моя орха буде цвісти (пройшло півроку як свекруха її віддала мені на відживку) В мене такого виду вона одна. ЯК її звати?
Відповідь: Орхідеї З фото ніц не бачу.. Може онцидіум (зліва на фото бульби і листки на нього подібні)? Може камбрія, мільтонія чи ще хтось.. Як розцвіте - по квітах побачите.
Відповідь: Орхідеї А мої красуні мабуть обідилися на мене, всі листочки на 3 орхідейках вялі, і нічого не допомагає. Що з ними?