Відповідь: Орхідеї хіба в нас не міні?.... Мої теж мали зрізані квітконоси - надіюсь, не прийдеться чекати 1,5 роки на квіт
Відповідь: Орхідеї Теж похвалюсь Один мій фалик і катлея випускає корінці, а в коліжанки випустила листочок ПРоцес пішов
Відповідь: Орхідеї У мене теж орхідейка №48 нещасна доходяга, боюсь, щоб їй не був гаплик. Спочатку на листочку появилась жовтизна, ніби хтось надгриз верхній шар листочка, листки м'які, жовтіють. Я не поливала її після пересадки майже тиждень. Подивилась зараз на корінці - а вони якісь засохлі, багато повідрізала, бо були коричневі засохші, Залишився тільки 1 більш-менш нормальний корінь, та й той не є такий твердий і свіжий, а якийсь поморщений. Жучків не бачила в жодній орхідейці. Що то таке може бути? І взагалі, дивлячись на коріння орхідейок - здалося мені, що вони забагато були без води, тому що корінці у всіх якісь такі трохи поморщені, дуже сухі. Маю ще питання - орхідеї бояться прямих сонячних променів чи ні? Бо у мене на вікні зараз сонце світить, то думаю, може вони від надмірного сонця такі засохші?
Відповідь: Орхідеї Ось така жовта плямка є на орхідейці №27. І ще питання - на якій стороні краще тримати орхідеї (південь, захід, схід...)?
Відповідь: Орхідеї схід як на мене... у мене все південь, але балкон і дерево файно закривають одне вікто - там і живуть орхи і фіалки ---------- Додано в 11:35 ---------- Попередній допис був написаний в 11:34 ---------- в нас не міні, в нас дітки - молодняк!
Відповідь: Орхідеї а я була переконана, що то міньки... в мене теж на SN48 засохли 2 нижні листочки, але все інше - ніби в нормі...Раз на тиждень ставлю стаканчики наполовину у миску з водою - тримаю так 10 хв, більше не поливаю і не оприскую.
Відповідь: Орхідеї І в моєї №27 така ж сама жовта пляма!.. Але не збілшується, тому поки не панікую.. ---------- Додано в 11:58 ---------- Попередній допис був написаний в 11:51 ---------- мінька в нас тіко одна - №82 Pink Girl, всі інші середні і великі. Просто по віку ще малі.
Відповідь: Орхідеї Ні, не міні, по крайній мірі по вигляду так точно. Бо чоловікова мама має міні, то вони в декілька разів меньші ніж ті що в мене
Відповідь: Орхідеї я обробила фундазолом і тепер мої орхи виглядають як мумії... такі біленькі..наче з паперу.. не знаю, що далі робити з ними.
Відповідь: Орхідеї А мої після пересадки так рости почали! одночасно, і коріння, і листочки! молодчинки мої...
Відповідь: Орхідеї І я нині обробила фундазолом. Але не найшла на орхід-форумі пропорції розведення, тому дала на око (як хтось знайшов, тицьніть пліз). Сидять тепер мої орхи з голеньким корінням в прозорих ємкостях. Ще маю питання: якщо вони без кори, то як часто їх поливати? І я пообрізала нині погане коріння, то перший полив днів через 5 чи скорше? Ще тре проштудіювати про відновлення без коріння, бо боюсь, що в моєї sn47 ті що я лишила також заражені((.
Відповідь: Орхідеї якщо Ви їх обробили,то поливати окремо поки не треба,бо вони отримують воду разом з фундазолом,а його застосовують при лікуванні рослини приблизно раз на 12 днів,і так десь 2 рази,а потім раз на місяць. Я от свій обробила,то теж чекаю до неділі і там ще раз його оброблю. Пропорції приблизно 0,5ч.л фундазолу на 2 ч.л води,щоб утворилась біла кашка,і тоді пензликом нанести на вазонок майже весь.
Відповідь: Орхідеї взагалі, для орх треба всі добрива розводити вдвічі більше (робити слабший розчин) - все одно більше ніж треба не забере, а попалити живі тканини можна.
Відповідь: Орхідеї вже й верхній листочок почав в"янути, а один з нижніх змінився в кольорі - жовтіє... це орха із замовлення, тобто маленька, там всього 4 листочки... що мені з нею робити, нехочу, щоб вона загинула
Відповідь: Орхідеї терміново купляйте фундазол,намазуйте,і чекайте... а я от засіла на цьому форумі...і так втягнулася... http://orchids.targlif.com