Відповідь: Орхідеї Я ніколи не рухаю то стебло поки воно повністю не засохло, бо якось памятаю воно засохло до половини і прям на межі засохлого і свіжого пустило гілочку на якій зявились квіти...
Відповідь: Орхідеї Тут файно описують як з тим ділом боротися - http://www.orchidee.ws/schadlinge/schildlaeuse/schildlaeuse.htm
Відповідь: Орхідеї Ще невідомо, чи така орхідейка взагалі довго проживе: як вже тут написали, це білі орхідеї, які підживлюють розчиненим барвником. І потім вони багато хворіють
Відповідь: Орхідеї і невідомо ще якою хімією.. голандці годують рослини гормонами, щоб ті швидко виросли і цвіли..
Відповідь: Орхідеї А я така щаслива, всі орхідеї фаленопсиси, які в мене є, повипускали нові квітконоси, навіть ті, що тільки перецвіли, напевно осінь їм подобається
Відповідь: Орхідеї Хочу похвалитися На моїй орхідеї з"явились були дітки, активно впускали корінчики, одна навіть зацвіла! Ну настав час їх розсаджувати-я і розсадила, хоча надії на те, що вони приживуться, було мало... А вони так гарно ростуть собі, одна навіть впускає нову квітконіжку!!! Так тішусь з того! А стовбури, з яких я зрізала діток, теж впускають молоді пагінці!
Відповідь: Орхідеї І я хочу похвалитися, моїх дві орхідейки з СП випустили квітконоси, чесно думала що того ніколи не дочекаюся, перша SN48 в мене вона була рідкісним здохлячком але таки прижилась і надіюсь що найближчим часом вона мене потішить цвітом а друга SN27 має їх аж два(один більший а другий малесенький тільки недавно виліз). А це моя красуння яку я купила на розпродажі за 35 грн., вона мала одну нещасну квіточку, а зараз випустила мені он яку красу, а квіти в неї просто здоровенні 10 см. а це всі мої орхідейки, було ще дві але одну подарувала мамі а одну сестрі.
Відповідь: Орхідеї Дзвонила вчора свекруха і мало не плакала: свекор обрубав квітонос майже наполовину, причому з живими бруньками. Спитаєте для чого? А для того, щоб орхідея формувала крону! :8:
Відповідь: Орхідеї дівчата, порадьте: в орхідеях абсолютно не розуміюсь, брала ще в 1-му СП дві на пробу, вони ціле літо то оживали то гірше їм було, одна ще досі має листочок з плямою, але недавно обидві випустили щось, і чи правильно я розумію що то квітконоси?
Відповідь: Орхідеї Моя одна орхідейка SN220 скинула всі листки, спочатку вони пожовтіли, коріння теж нема лише одненький відросток залененький на кінчику. Чи буде ще щось з неї? Може якось по особливому доглядати?
Відповідь: Орхідеї а підкажіть скільки приблизно треба чекати часу на квіти? в одній квітконос росте дуже швидко, таке враження що по сантиметру на 2 дні.
Відповідь: Орхідеї Олюшка, спробуйте її просто покласти на підвіконні без кори, але не на сонці. Якщо їй судилося жити, то випустить корінчики. А гниль є? Якщо є, то все гарно почистіть і присипте корицею
Відповідь: Орхідеї А я її в кору запхала, почистила все, пообрізала і посадила знову. Кажете витягнути? Та ніби нема, там де листки були і відпали, таке ніби вологе було. Звичайною корицею?
Відповідь: Орхідеї я коли свою рятувала, поклала на підвіконні північного вікна без кори, згодом вона почала випускати корінці, коли вони трохи підросли, то посадила її в кору. Але в мене листя ще було тоді на ній. Може досвідченіші дівчата ще щось порадять. Згадала, ще пишуть, що орхи добре відрощують корінці у сфагнумі. ---------- Додано в 15:52 ---------- Попередній допис був написаний в 15:50 ---------- так. Кориця - антисептик для орхідей. Хоча ще деякі радять припалювати зеленкою, але я щось не ризикувала
Відповідь: Орхідеї Якщо є можливість виставіть фото, так важко щось сказати. Може Ви попали водою у точку росту, за скільки часу орхідея скинула всі листочки? ---------- Додано в 19:17 ---------- Попередній допис був написаний в 19:16 ---------- Я коли обрізаю корінці завжди припалюю зеленкою, але можна і корицею або вугіллям.
Відповідь: Орхідеї Та там вже практично немає що фоткати, залишилося саме сухе коріння. ---------- Додано в 19:28 ---------- Попередній допис був написаний в 19:27 ---------- Ні, бо я за цим уважно слідкую. Та вони спершу почали жовтіти, а потім коли я взяла в руки стаканчик, повідпадали. тут видно ще дещо ніби живе, салатове