Відповідь: Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом? тепер Ви дивіться в спамі, бо відповідь пішла 2 години тому
Відповідь: Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом? Наши ряди поповнюються! Молодці дівчатка, чим більше тим цікавіше бавитись, особливо "Холмсам") А я вже по-трошки формую подаруночок (сьогодні одну частинку купила і 2 придумала), тим більше що на наступному тижні чоловік їде у відрядження на 2 тижні, то буду з малим сама, то користуюсь моментом поки він ще є.
Відповідь: Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом? і я з вами бавлюсь , чекаю на підтвердження вже є невеличка ідейка
Відповідь: Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом? я також відіслала щойно заявку, буду трішки у Львові, то якраз в цей період і надішлю подарунок! гарно!
Відповідь: Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом? я правильно зрозуміла, подаруночок має бути тематичний? Це я так, щоб мене не в ту "степь" не занесло.
Відповідь: Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом? Бажано тематичний! Все, що Вам асоціюється зі словами кава/чай можна дарувати! На крайній випадок хоча б кава чи чай у подарунку мають бути присутніми
Відповідь: Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом? І я буду кавувати з вами лист відправила, жду підтвердження.
Відповідь: Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом? Горіла хата - най хлів горитьЯ з вами. Яко затята чаєманка - такого пропустити не можу
Відповідь: Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом? А я вже все купила для подарунку. Надіюсь дітиска не заникають кудись, бо вони в мене такі. Ласі до всього. Як тільки биду знати свою форумлянку, то ще дороблю рукотворну частину, і можна висилати.
Відповідь: Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом? ой дівчата, ви мене лякаєте, я ще не починала формувати подарунку, але з наступного тижня обіцяю взятись за цю справу!
Відповідь: Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом? не лякайтесь, я, для прикладу, почну підбирати подарунок тоді, коли буду знати форумлянку для котрої той подарунок має бути (інакше не вмію) доречі, якщо ще хтось бажає приєднатись до учасників, нагадую: завтра останній день подання заявок, не зволікайте, будь ласка!
Відповідь: Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом? Нині останній день. скоро будем мати адреси, а в мене щось нуль уяви)
Відповідь: Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом? О,то тобі треба було сьогодні сходити на фестиваль кави, я там тааак надихнулась, стільки ідей і прикупила вже пару заготовок.
Відповідь: Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом? Отож, дівчата, ось список усіх зареєстрованих бажаючих взяти участь у забавці: Alexx algo cherepashka Donata Dzintars Fistawka Fleshka gnoma guculyanka Haidee Halina Hanny Holly hrystusja irushka kvVItKA Liliyah Romanova Marcipanka Mavpysuk MILITARIYA MYR Nana11 napoleona Nastylove nataliachita nattsol Nemi oksumoron ola-lyola olena olerusya Orman roksolanka Sera slobodianka terezka Trumbumbulja Usmishka Vika Virchuk Virna Virginia Zetta Zlatovlaska Zlju4ka Адріася Іспанка Мар"яся марта Маруся-мама Музик Незабудка Т@нюшк@ Ука хельга Каті Прошу уважно переглянути список, і, якщо себе там не знайшли - відразу ж писати ПП координаторам забавки.
Відповідь: Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом? переглянула)) прекрасний букет. я є )) з нетерпінням чекаю кого то я маю осюрпризувати ))
Відповідь: Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом? Чух-чух-чух останній вагон потребує зголошення ще однієї форумляночки! прошу дуже, не минайте УПД: уже зголосились, дякую дуже! чекайте скоро прибуття ПП