Особисті переписи - Запитання і зауваження

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

  1. Kasia

    Kasia Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    Лілю, ви самі печете хліб у духовці?
    Я можу чесно сказати, найбільше в світі люблю запах свіжого хліба.
    З власної випічки дуеж люблю пекти саме не солодкі вироби-хліб , багети, пиріжки. А чоловік - солодке любить, я йому печу, а саме хіба попробую і все.
    А от батон сама цілий можу зїсти. Маю дуже стару духовку, і не все мені вдається, але стараюся :).
    зараз хочу спробувати сама спекти ЧАБАТУ.
    А найбільша мрія то хлібопічка, але на мої мікроскопічній кухні на такі прилади місця нема....

    О і про тему забула.

    Ми вечеряли пельменями.


    Варите основу (мяско чи кістка з мяском, цибулька ціла, морква, порей селера), потім картопля, моркву вийняли цілу, порізали і назад.

    Тошення, щавель закладайте у самому кінці, коли усе вже 100 % готове (мяско, картопля). Я щавель мию, ріжу, і трошка протушую на пательні до зміни кольору з олійкою. І цю масу в кінці вивалюю в банячок. Але разом з бульбою, я додаю 2-3 ложки рису, так мені зелений борщ більше смакує. Ну яєчко варене в тарілочку, а бо в банячок - покрищити.
     
    • Подобається Подобається x 10
  2. Alias

    Alias Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    У нас готують зелений борщ з пшоном.в кінці додають щавель, порізану зелену цибульку, кріп, петрушку.Варені яйця ріжуть і додають в банячок.А до пасеровки(без моркви)вливають сметану, протушують і заправляють борщ.
     
    • Подобається Подобається x 7
  3. Kasia

    Kasia Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    Файно!
    Але я ніколи не додую сметани в банячок, бо завжи в мене залишається сметана і я її викидаю. Тому краще налию побільше кожму в тарілку.
     
    • Подобається Подобається x 4
  4. Alias

    Alias Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    А у нас як тато їсть борщ, то не зрозуміло чи то борщ з сметаною . чи сметана з борщем:))
    В червоний борщ сметану не додаємо в пасеровку, тільки до зеленого.
     
    • Подобається Подобається x 2
  5. mamatu

    mamatu Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    точно-точно. я якраз згадала, що перші місяці після народження їла щодня пару печених яблучок та печену картопельку із сметаною.
    ням-ням! і корисно.

    Додано через 3 хвилини
    а у нас вчора був грибний супчик.
    на друге смажена картопля, а на десерт - млинці із полуничним вареням.
    в тісто до млинців додала зернята кунжута. вийшло смачненько.

    Додано через 6 хвилин
    я теж сметаню не даю в баняк. тільки в тарілки наливаємо.
    а взагалі борщ дуже часто готую (через раз: то борщ, то супчик), бо дуже любимо його.
    а так як готую кожного разу по-різному - то й не набридає.
     
    • Подобається Подобається x 5
  6. Оля

    Оля Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    Прочитайте ще тут. http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=39965&postcount=6 Може сподобається. ;)
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    А чоловік вчора город поливав, то ми маємо багато гарної зелені і салєра, і петрушка і коріандр/кінза і щавель і цибулька... Помідорчики, кабачки і баклажани лишень підростають. Зате ягоди цвітуть :)
    Он тільки б ті бурундуки-зарази знову перші до ягід не добрались цього року:sad: :shutup:
     
    • Подобається Подобається x 6
  8. vanilia

    vanilia Miracles are real

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    Та в чоловіка забаганки :))) :ninja: Я переважно сухарі і салати їм :)))

    Додано через 3 хвилини

    Еклери самі пекли? Поділіться рецептиком перевіреним :)
    Бо я збираюся-збираюся і щось руки не доходять :)) Знаю, що вони з заварного тіста.
     
    • Подобається Подобається x 2
  9. Alias

    Alias Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    Сьогодні супермаркетівські:)
    А взагалі можу й сама спекти, нічого там складного немає
    Рецепт пізніше буде.:)або загляніть десь тут на форумі вже хтось давав
     
    • Подобається Подобається x 2
  10. Тошеня

    Тошеня Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    А що таке еклери?
     
  11. Alias

    Alias Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    заварні тістечка :)
     
  12. Wanderlust

    Wanderlust Well-Known Member

    Відповідь: Знимки смаколиків

    ем, а шо з тим "тортиком" робити?
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. odree

    odree Well-Known Member

    Відповідь: Знимки смаколиків

    гамцяти :) розумію, що відразу рука не підніметься, та все ж
     
    • Подобається Подобається x 4
  14. карапуз

    карапуз Well-Known Member

    Відповідь: Знимки смаколиків

    Я так розумію,що він зроблений з підгузків :girl_smile:.
    Я б такого смаколика не їла :girl_haha:.
     
    • Подобається Подобається x 13
  15. Wanderlust

    Wanderlust Well-Known Member

    Відповідь: Знимки смаколиків

    ну, я теж щось не зрозуміла що у ньому їсти....
     
  16. Irusya

    Irusya Well-Known Member

    Відповідь: Знимки смаколиків

    то все, що блистит мона їсти? Щось воно мені не збуджує апетит... То, що то шедевр кулінарний я згідна, але воно більше на пластилін схоже
     
    • Подобається Подобається x 4
  17. Зорянівонька

    Зорянівонька Well-Known Member

    Відповідь: Знимки смаколиків

    Ей, ну ви маєте совість???????????????????????
    Тут півфоруму проти такого бореться, а тут...........
    Все би з"їла......
     
    • Подобається Подобається x 16
  18. Alias

    Alias Well-Known Member

    Варити в пакетах? А то не шкідливо?
     
  19. Milka

    Milka Moderator

    Відповідь: З особистих рецептів.

    Та напевно шкідливо:girl_in_dreams:, але інакше ви його не зварите, бо желатин розійдеться по воді і рулет купки триматися не буде:girl_crazy:.
     
  20. Alias

    Alias Well-Known Member

    Відповідь: З особистих рецептів.

    бо желатин розійдеться по воді і рулет купки триматися не буде

    Так це рулет? Бо ж написано , що сало і про желатин нічого не сказано...Чи може я щось не зрозуміла?