Відповідь: Печу, печу хлібчик Я пекла в ХП за рецептом з хлебопечка.ру (наработки не мої, а автора ) Після останнього замісу можна тісто перекласти в форму, дати підрости і тоді випікати в духовці.
Відповідь: Печу, печу хлібчик о, я за цим рецептом вже 2й рік печу, даю родзинки і цедру з апельсина, смакотааааа! але печу не в ХП, а в духовці - замішую на режимі Тісто, тоді перекладаю в форми, ще хвилин з 30 даю піднятися, тоді печу.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Вже не пам'ятаю, коли пекла хліб І ось приїхала моя племінниця, яка дуже любить тости солодкі, вже з порога їх замовляє, тому спробувала сьогодні спекти тостовий хліб, ось, що вийшло (дуже тонка шкоринка, якраз те, що треба): Спочатку тісто було зовсім не колобковим, рідке, як на мене. Я вже думала, що буду мати коржик-підошву, а тільки перед випічкою він виріс і ттт нормально спікся. Оскільки солі там не було, то пекла на режимі "безсольовий хліб" (хлібопічка муля).
Хлібопіч. Поради для чайника Назва теми говорить про що тут будуть дописи. Пропоную ділитись досвідом використання хлібопічки якою ви користувались, маркою, можливо і смаком, якщо ви спробували хлібчик з кількох таких чудотехнік. Наприклад я в цій темі чайник. І давно думаю чи мені це взагалі потрібно, бо ніколи ще не пробувала хлібчика з хлібопічки.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Дівчатка, хто може поділитись закваскою? Сама я в тому ніц не петраю, чоловік завжди хліб пече То він і попросив мене випросити в когось закваски.
Відповідь: Хлібопіч. Поради для чайника Я маю LG HB-2001BY - все пече, робить масло, йогурт, може ще й джем робити, але я не пробувала. Якщо гарна мука і дріжджі, то проколів ніколи не було. Поки замішує, спостерігаю за колобком, якщо треба додаю трішки муки і все. хліб з житньою мукою виходить трішки глевким, тому печу переважно білий хліб і булки.
Відповідь: Хлібопіч. Поради для чайника Дуже шкода що так мало порад ;( Поділіться хочаби що чувати на ринку про хлібопічки, цей хлібчик хоч трошки за смаком нагадує більш домашній хліб в спечений печі, чи більше схожий на магазинний?
Відповідь: Хлібопіч. Поради для чайника Чоловік вже 1,5 року сам пече хліб. Маємо Панасонік. Хліб по смаку щось середнє між магазинним і з печі. Звичайно, що набагато смачніший. Особливо, зранку, як пахне на цілу хату. Пече різні: і пшеничної муки, з сиром домашнім, бородинський, з цибулькою, кукурудзяний, гречаний. Можу завтра привезти спробувати.
Відповідь: Хлібопіч. Поради для чайника у іншому розділі є схожа темка, про самі хлібопічки може і не дуже багато, але от про хлібчик спечений у них ... http://posydenky.com/showthread.php?t=32279
Відповідь: Хлібопіч. Поради для чайника Людочко, дуже величезне спасибі, дійсно смачний хлібчик і дуже схожий пекла моя бабуся в селі. Реально дівчата, кращий ніж магазинний в 150 разів, я довго вагалася але вирішила все-таки куплю хлібопічку, і малому страшенно сподобався, вже третій кусочок їсть
Відповідь: Хлібопіч. Поради для чайника Я маю хлібопічку Philips HD9046 і вважаю, що то моя найкраща покупка за цей рік. Хлібчик дуже смачний і з магазинним просто не порівняти.
Відповідь: Хлібопіч. Поради для чайника І в нас Панасонік. Довго вагались яку вибрати модель, але по відгуках схилились в сторону цієї марки. Хлібчик дуже смачнючий, а І той аромат цілий день чути. Печу ще кекси, замішую тісто на вареники та пельмені. Можна ще робити джем, компот. Тільки я не знаю де купити пектин. Може хтось порадить де його можна придбати?
Відповідь: Хлібопіч. Поради для чайника Чоловік також пече кекси Вони в нього надзвичайні получаються. Тісто жодного разу не місила, але планую спробувати на піцу замісити. Джемів не плануєм робити. Наразі. Я пробувала хліб з різних хлібопічок, то з Панасоніка сподобався найбільше. Навіть скоринка якась особлива виходить.
Відповідь: Хлібопіч. Поради для чайника Мій нє. Аж цього року зважився спекти собі чорний хліб коли мене не було у Львові, але тільки з моїми настановами по телефону! А Ви варенько пробували робити?
Відповідь: Хлібопіч. Поради для чайника Я на піцу замішую в хлібопічці, і тому частіше стала її пекти, поки духовка нагрівається, хлібопічка замішує, я тільки всі складники нарізаю, натираю сир. Ставлю заміс на режим тіста на макарони, він розрахований на 15 хв (дуже швидко місить). А ще іноді булочки до борщу роблю з часником (оригінальний рецепт має назву "булочки для бургерів"), то тоді ставлю заміс на режим дріжджового тіста (1 год), там все повільніше крутиться, підігрівається до певної температури, щоб підросло тісто. З таким тістом у мене завжди проблеми на новій кухні були, тому що вона велика, стелі високі, і не було такого теплого місця для підходу тіста, а тут хлібопічка все сама замісить/нагріє, я тільки формую булки і в духовку ( маю мулінекс ow 5002)
Відповідь: Хлібопіч. Поради для чайника На днях попробували зробити джем з апельсинового жмиху (залишився після приготування фрешу), зробили по рецепту з книги ( варення з ягід). Вийшло смачно. Хочемо ще спробувати з мандарин.
Відповідь: Хлібопіч. Поради для чайника В нас Панасонік. Жмих 450 грам Цукру 450 грам ( трохи забагато, можна менше, бо вийшло дуже солодке) Лимонного соку 20 грам 1,5 години програма на варення. Часу можна більше, щоб вийшло більш карамелізоване.
Відповідь: Печу, печу хлібчик А Ви робили з жмиху чи з цілих мандаринок? Скільки цукру давали? Напишіть якісь пропорції. Дякую.