Відповідь: Печу, печу хлібчик тут є відгуки про майже всі хлібопічки, опис характеристик, рецепти, поради і т.п. Дуже класний сайт! Можна. Дивіться посилання вище, а ще по рецептах, наприклад від Мулінекса. Моя модель така. Підкупили багети. Якби не багети купила б цю
Відповідь: Печу, печу хлібчик Не треба лякати людей. Вказана цифра- це максимальна потужність яка може споживатись ( а може і не споживатись) На протязі деякого часу протягом технологічного процесу. Реально загальне споживання електроленергії значно менше. В мене Кенвуд-ВМ256, єдиним недоліком можу назвати необхідність точного дотримання рецептів. Якщо "на око" то може не вийти. А в інструкції є багато рецептів в яких згадуются невідомі мені інгридієнти.
Відповідь: Печу, печу хлібчик чоловік не хоче чомусь , хоча поїсти любить. Але враховуючи, що він взагалі не любить новшеств, я думаю, що тут може - в процесі, коли побачить результат.....запах.... але якщо не вийде , мені:no:
Відповідь: Печу, печу хлібчик тому я і написала Я читала, що завжди треба дивитися на тісто і його пробувати. Бо рецепти написані по одних продуктах (в мене по французьких, бо Мулінекс, або по китайських, бо виготовлена в Китаї ), а ми використовуємо інші. Можу навести приклад звичайних домашніх млинців: деколи даю 300 г муки, деколи 100 г. залежить від муки і яка виходить консистенція. У мене всі рецепти з книжки покищо виходили. Трошки треба було корегувати рецепт з інтернету, бо там він був написаний людиною, яка пече в Панасоніку і у рецептах вживаються для виміру чашки. А у панасоніка і мулінекса різні чашки для замірів: 230 мл і 300 мл відповідно. Для мене було теж декілька нових інгридієнтів, але інет рулить... і майже все є в супермаркетах... От тільки солод ніяк знайти не можу для бородінського хліба. Треба на пивзавод завітати... мій теж не хотів. А тепер каже: зроби хлібчик. Я тепер хліб на кілька сімей печу...
Відповідь: Печу, печу хлібчик Шось я розказала свою ідею чоловіку, а він її не підтримав! Але до мого дня народження ше є трохи часу, шоб його вмовити.А ше є варіант шо він вже просто шось інше примітив,тоді прийдеться дочекатись іншого свята.
Відповідь: Печу, печу хлібчик А яке ви борошно використовуєте? Щось в мене не дуже виходить гарний хлібчик Я вже визначила, що треба давати рідини менше, ніж в рецепті, інакше він зле пропікається всередині. Дріжджі беру оті САФ-момент. Ну не знаю, що ще придумати, от грішу на борошно, що воно в мене якесь не теє... Хлібопічка в мене Мулінекс, отож щасливі володарі Мулінексів - волаю про допомогу!
Відповідь: Печу, печу хлібчик Борошно має значення, це правда. Я беру звичайне, не відбілене. Фішка у тім що борошно може погано виділяти глютин тому і хліб не вдається. Але я зауважила різницю між українськими і закордонними переписами, що в нас в закордонії муки завжди менше йде, бо вона більш клейка.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Спитав в дружини. Рецепти, дійсно, не наші, не розраховані на українські продукти. Каже, що підбирала випробувальним методом. В різних рецептах підхід - різний. В одному - менше дріжджів, в іншому - більше борошна, в третьому - не можна сильно випікати. Але от порада: воду, яку додаєте, слідкуйте щоб температура була кімнатна. Хоча рецепти, досить, вірні щоб пекти нормальний хліб. То як хочете досконалий - то проводьте випробування. ))
Відповідь: Печу, печу хлібчик Вчора прочитала в якомусь журналі, що якщо домашній хліб почав черствіти, потрібно загорнути його в фольгу і прогріти трошки в духовці. Те саме можна робити з випічкою, яка втратила свіжість. Ще там було написано, що не варто давати до борошна занадто багато додатків і наповнювачів (мається на увазі насіння, висівки, цукати), бо порушується консистенція тіста і може не вдатися хлібчик. Ще одне: для хлібопічок, в яких немає опції "тримати в теплі" - краще відразу після приготування витягнути хліб, бо залишаючись в тій хлібопічці, він починає набирати вологи і м'якнути... Таке-то. Сподіваюсь, комусь ці поради будуть корисні.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Борошно має значення. Я купую на млині, де працює знайомий. Тому в муці впевнена. Також має значення кількість і якість дріжджів (подивіться на срок). Важливий порядок закладання. Дріжжі не повинні контактувати з водою, цукром і сіллю. Усі продукти мають бути кімнатної температури, звичайно, якщо інше не передбачувано рецептом. Для мене показником хорошого тіста є його консистенція. Мене ще бабця вчила, що тісто має бути таке як мочка вуха. Не бійтеся заглядати в хлібопічку. У мене всі випікання були вдалі, навіть, коли програму не ту включила. На цьому сайті є відеоролики для мулінекса, як робити тісто, булочки, і тд. Правда, французькою і англійською. Успіхів!
Відповідь: Печу, печу хлібчик Дякую, друзі! Отож я і намагаюся вивести власний рецепт Вже чітко впевнена, що води треба менше, ніж в рецепті. І якщо даю менше солі, ніж в рецепті, то хлібчик підростає ліпше А ще маю питаннячко - чи у всіх така скоринка виходить... хм... досить товстенька? Хотілося б добитися тоншої Виставляла програму на найменш запечену скоринку - все одно якась вона дуже запечена виходить.
Відповідь: Печу, печу хлібчик А ми замість води і сухого молока додаємо таку ж кількість звичайного молока і все виходить супер. Хоч там написано що вживати тільки сухе молоко. В нас чомусь з сухим не вийшло то ми проекспериментували і хлібчик виходив супер. Тільки давно не пекли, спочатку тішилися як забавкою.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Ми їмо зовсім небагато хліба, оту маленьку на 750г буханку можемо тиждень мучити так шо я просто не маю як вправлятися у випіканні хліба )
Відповідь: Печу, печу хлібчик А в нас печення хліба тепер "сімейна справа". Думали купити тістомісилку, але виявилося, що чоловік так добре його місить, що ніяких машин, окрім пічки, нам не треба. Оце наш найперший хлібчик...
Відповідь: Печу, печу хлібчик Учора зі собою взяли в гості. Хлібчик змели за 10 хвилин. Кажуть, дуже добрий. Я ще й насіння льону додаю. Ну, просто того, що дуже його люблю. Ложками їм. Й однозначно кращий ніж із магазину! І дешевший також.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Хлібопічка - то хороша штука Може хто знає де у Львові можна купити житнє борошно, аби той славний бородінський хліб випробувати?
Відповідь: Печу, печу хлібчик А ми вирішили не купувати. Всі відгуки, які читала, і всі наші знайомі мають хлібопічку і нею не користуються. Всіх вистачає на рік, найбільше. Як ми сказали, що думали її купувати, то нам кілька друзів запропонували віддати свою... Але ми відмовилися. Якщо й так відомо, яка перспектива нас із тим чекає, то нащо нам "что-нибудь ненужное"?
Відповідь: Печу, печу хлібчик А ми не купували... нам подарували . Але я користуюся із задоволенням. Печу для діток, бо знаю, що туди закидаю. Менший гризе шкірочку від хліба, а магазинний давати не хочеться.