Печу, печу хлібчик

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Olenka, 23 Січень 2008.

  1. Анута

    Анута Well-Known Member

    Відповідь: Печу, печу хлібчик

    Пересилку ліпше ІМХО транспортною компанією, а ми би тут поділились, бо так буде дешевше пересилка ;)
     
  2. Liona

    Liona Well-Known Member

    Відповідь: Печу, печу хлібчик

    а що то за звір і де його знайти? Наперед питаю, щоб знати на що треба бути готовою :)
     
  3. Анута

    Анута Well-Known Member

    Відповідь: Печу, печу хлібчик

    який саме?
     
  4. Liona

    Liona Well-Known Member

    Відповідь: Печу, печу хлібчик

    ну траспортні компанії
     
  5. Olenka

    Olenka Well-Known Member

    Відповідь: Печу, печу хлібчик



    Списала з одного сайту
     
    • Подобається Подобається x 3
  6. Alias

    Alias Well-Known Member

    Відповідь: Печу, печу хлібчик

    Я коханому у Львів подарунок відправляла Автолюксом.Доставили додому на третій день, коштувало то 70 гр.
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. Liona

    Liona Well-Known Member

    Відповідь: Печу, печу хлібчик

    Дівчата! Тим, хто панифарин шукає та солод!
    Я поки що так і не добралася до київмлинівських точок продажу, але знайшла вихід інший ;) Я замість солоду додаю сухий квас (заливаю окропом, охолоджую - і все!). В рецептах від панаса 255 є рецепт заварного хліба, я тепер регулярно його роблю :) замість солода - квас, житнього борошна даю трохи більше, як в рецепті, а пшеничного - менше. Виходить надзвичайно смачно! :)
     
    • Подобається Подобається x 2
  8. Olenka

    Olenka Well-Known Member

    Відповідь: Печу, печу хлібчик

    З квасом трохи інший смак, бо там не тільки солод.
    Я дякуючи varvar теж з квасом роблю.
    А в кіосках Київмлину можна тільки муку і висівки купити, а всі решта "панти" продаються на Червоноармійській (от туди я і хочу потрапити).
     
  9. Olenka

    Olenka Well-Known Member

    Відповідь: Печу, печу хлібчик

    Ось мій сьогоднішній хлібчик
    [​IMG][​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 11
  10. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Відповідь: Печу, печу хлібчик

    А перепис? що то за чудо?
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Olenka

    Olenka Well-Known Member

    Відповідь: Печу, печу хлібчик

    Цей хлібчик у мене був до помідорової зупки, мені дуже сподобалася ідея.
    Тісто просте:
    - 2 ч.л. сухих дріжджів
    - 3 чашки пшеничної муки
    - 2 ст.л. цукру
    - 1 ч.л. солі
    - 50 г масла
    - 1 чашка молока
    -------
    - 2 ст.л. томатної пасти

    Я тісто замішую в ХП без томатної пасти. Потім ділю на дві частини. До другої частини додаю ще трохи муки і 2 ст.л. томатної пасти і трохи орегано.
    Треба зробити 4 рулетика. На спід йде біле тісто, на нього руде. Закручуються рулетики. У мене не вийшла задумка, як я собі намітила, бо малий просився на руки і я клала рулети як мені лягало.
    А можна різні взори/завитушки тими рулетиками викласти, я хотіла римський зигзаг.

    Я викладала рулети 2 на спід і 2 на верх. Зверху між рулетами утворюється яма, то я в ту яму поклала косичку. Поставила щоб підходило. Помазала яйцем, посипала кунжутом і поставила випікати.

    По цій ідеї можна спекти завивенець зі здобного тіста і маку. Доберуся до маку то спробую зробити.
     
    • Подобається Подобається x 5
  12. fat

    fat New Member

    Відповідь: Печу, печу хлібчик

    А у кого нет такой чудо печки хлеб можно печь и в обычной духовке, есть даже рецепт: http://www.smachno.ua/consultation/1760.html получается намного лучше покупного.
     
  13. Єва

    Єва Well-Known Member

    Відповідь: Печу, печу хлібчик

    Поділюся з нашими господиньками своїм рецептом хліба.
    На 1 літр ледь теплої води беру 1/2 палочки дріжджів, по 1 ст. ложці солі, цукру, оцту, 1 яйце (можна і без яйця), 1 ложку олії. Тісто замісити не дуже густе (бо буде як гума). Орієнтовно 8 повних склянок борошна, але треба дивитися, бо борошно буває різної клейкості. Поставити в мисці, щоб підкисло. Потім додати ще одну ложку олії і перемішати. Викласти в змащену олією чавунну форму (такі продаються, на 3 хліба-цеглинки). Почекати, щоб підкисло. пекти в гарячій духовці. Спочатку 15 хв. на великому вогні, що підрумянився, а потім зменшити вогонь і пекти щеи 45-60 хв. По тому ж рецепту можна пекти батони (виходить 6 штук).
     
    • Подобається Подобається x 2
  14. Olenka

    Olenka Well-Known Member

    Відповідь: Печу, печу хлібчик

    Народ, я купила мішок солоду (40 кг), розібрали з іншого сайту, але ще є.
    Хто хоче пишіть в ПП.
    Ціна 6 грн/кг
     
  15. Gala

    Gala Well-Known Member

    Відповідь: Печу, печу хлібчик

    Мій чоловік вчора купив хлібо піч і за рецептом що в інструкціїї до пічки спік кекс-добрий получився,сьогодні теж захотів попробувати інший-дав собаці,бо забув додати розпушувач до тіста.
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. Жемчужинка

    Жемчужинка Well-Known Member

    Відповідь: Печу, печу хлібчик

    Я придивляляся піч LG Вона ще й тісто на вареники і пельмені робить.А я не люблю мати справу з тістом.:8:
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. Liliyah Romanova

    Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

    Відповідь: Печу, печу хлібчик

    Шукаю переписи до хліба з хлібопічки без молочного та без глютену.
    Якби хтось мав, поділіться.
     
  18. Злата

    Злата Well-Known Member

    Відповідь: Печу, печу хлібчик

    У мене хлібопічка LG, задоволена
    а тісто на пельмені/вареники, як на мене, виходить за м'яке, треба товстішим шаром тісто розкачувати

    рецепт з хлібопічки "Французький хліб"
    1 чашка і 2 ст.л. води
    3 чашки муки
    1,5 ч.л. солі
    3 ст. л. цукру
    2 ч.л. дріжджів
     
  19. Liliyah Romanova

    Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

    Відповідь: Печу, печу хлібчик

    Французький хліб печеться із пшеничної муки. Хліб без глютену - це хліб без пшеничної муки.
    У мене до хлібопічки є перепис безглютенового хліба, але там із сиром. От я й переживаю. А ще треба безглютенові дріжджі найти. :no:
     
  20. Злата

    Злата Well-Known Member

    Відповідь: Печу, печу хлібчик

    промахнулася з мукою:confused: