Відповідь: Печу, печу хлібчик І я до хлібопекарів. Хлібопіч Tefal OW 500130. Наразі пекла в ній хліби "Молочний", "Білий", "Фермерський", "Сільський", "Австралійський", "Білий тостовий", "Хліб з родзинками" (паска), "Бріош", "Швидкий хліб", лимонний кекс. Наступний у планах - хліб з гречаної муки. До речі. Хто знає, де у Львові можна придбати ріпакову олію?
Відповідь: Печу, печу хлібчик щасливі власники хлібопічок! напишіть будь-ласка в приват де ви купували ваше чудо техніки, а то думаю купити хлібопіч у подарунок. дякую
Відповідь: Печу, печу хлібчик Приймаєте в свою компанію? Я стала власницею хлібопічки кілька днів тому.Перших два дні ходила кругом неї,дивилась як баран на нові ворота і думала:"А воно мені треба????" Але вчора таки наважидась її включити,пробувала пекти такий сами простий хлібчик на кислому моліці. І,о чудо, мені вдалось спекти майже ідеальний хліб. Чому майже, а тому що "кришка" впала.... Але сам хліб вийшов пухкий,не кришиться і дуже смачний.Поки він пікся, то на кухні стояв такий не приємний запах нової техніки... Ось як він виглядав Ех,прощай фігура...
Відповідь: Печу, печу хлібчик В інструкції до моєї печі писало, що можливий перші рази неприємний запах з пічки. Можливо, Ви відкривали кришку, коли хлібчик "ріс", тому і впав? В мене часом теж падає, але в основному з житньої муки чи грубого помолу, вірніше, з такої муки він має "плоскішу" верхівку.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Не можливо, а точно Я там заглядала по 15 раз Ще таке, з серії "поради". Мені чоловік радив купувати борошно,на якому написано виробництво м. Деражня,Хмельницька обл. ми надаваєм транспортні послуги тому заводу Борошно з цього заводу одне з найкращих в Україні.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Судячи з структури м"якушки можу припустити, що було зарідке тісто, тому і дах сів.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Вчора пекла цибульковий хлібчик,смааааачнющий вийшов!Вже дала більше муки, то він мені гарно виріс і не впав дах,і добавила маленькі шматочки копченої ковбаски. Знимкувати вже нема що,бо прийшли вчора знайомі і хлібчик йшов краще за шашлик.....
Відповідь: Печу, печу хлібчик Дівчатка, може хтось має рецепт для хлібопічки, щоб хлібчик виходив збитіший, такий як у магазині, а не пухкенький.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Я даю або трохи менше дріжжів, або трохи більше борошна. І на заквасці хлібчик виходить не такий пухкий.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Дякую, випробувала ))) замість 1,5 чайної ложки, дала 1 . мені сподобалося, тепер пектиму так. Брала найпростіший препис- вода, сіль, борошно і дріжжі. ---------- Додано в 13:36 ---------- Попередній допис був написаний в 13:27 ---------- А як ту закваску зробити? і як печеться хліб на заквасці у хлібопічці? Колись мені тут радили місити тісто на заквасці у хлібопічці, а потім давати йому вирости, далі на випікання. А ле якщо чесно, то я побоялася так робити, бо колись місила тісто на заквасці вручну, то воно було таааке тверде, і я подумала що хлібопічка такого тіста не витримає. Розкажіть, будь ласка, як то робите ви.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Тісто по консистенції таке саме як і на дріжжах, навіть м*якше, приємніше на дотик. В мене була "ізюмна" закваска, про свій досвід я тут в темі писала. А інформацію взяла звідси.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Мій перший власноруч спечений хлібчик - житньо-пшеничний. Дуже легко і швидко місився, гарно сходив і добре вдався.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Зріз мого житньо-пшеничного хліба з насінням: ---------- Додано в 09:23 ---------- Попередній допис був написаний в 09:21 ---------- Печемо хліб вже більше півроку. З того часу навіть булочку десь в кіоску купляти не хочеться ---------- Додано в 09:28 ---------- Попередній допис був написаний в 09:23 ---------- і в темі ранкової кави - білий з роздинками та курагою: ---------- Додано в 09:33 ---------- Попередній допис був написаний в 09:28 ---------- точно. ага, забула написати. Хлібопічка в нас Moulinex, модель щось не можу знайти, де пише... нам її вислали в подарунок з Італії
Відповідь: Печу, печу хлібчик нічого не прощай! спекла свій перший хлібчик в 2007 році і досі все в нормі Тому печіть і їжте смакоту у задоволення!
Відповідь: Печу, печу хлібчик бачила на Галицькому базарі в кіоску з різними італійсько-польско-німецькими продуктами. але думаю, десь мусить бути і українська
Відповідь: Невдалі кухонні експерименти (кухонна жилєтка)) а у меня хлеб в хлебопечке не получается - верх совсем некрасивый - я по ходу совсем кривые руки имею...
Відповідь: Печу, печу хлібчик Дівчата, таке питання... Печу хліб вже десь рік і завжди все було нормально, гарно ріс, не падав, а зараз десь місяць часу чомусь став погано рости...не падає, а просто не так росте як звичайно. Дріжджі не міняла, завжди використовую др. Откер, мука теж ніби нормальна..Що це може бути?Хлібопічка Мулінекс.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Протяги? Температура в місці де пічка стоїть? Температура води - чи не згаряча, не захолодна? Подумайте, що ще змінилось.