передвісники пологів

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Kapitulinka, 16 Липень 2009.

1. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Мені казала лікарка що треба 2, але я випила 1.

2. Melian

Melian Well-Known Member

Дівчата, як ви думаєте, неприємні відчуття в районі копчика може бути предвісником?

Надіслано від мого LG-D410, використовуючи Tapatalk

3. Zozuljka

Zozuljka Well-Known Member

Ніколи не читала про передвісники, бо знала, що вони далеко не у всіх, і вирішила себе не накручувати.
    А тут вже вирішила зайти, бо:
    1) дитина опустилась, це відчуваю по полегшенню для нирок, шлунку, збільшення живота в штанах, і словах лікарки з пологового;
    2) як трохи походжу, то тягне поясниця;
    3) болить (особливо ввечері-вночі) кістка там внизу (не знаю, лобкова, не лобкова, але в самому низу);
    4) набагато зменшилась молочниця.
    Як думаєте, з такими симптомами є шанс народити до 40 тижня?

• Співчуваю Співчуваю x 1
  4. Freedom UK

Freedom UK Well-Known Member

Шанс є. Так само він є народити до 41 тижня, і до 42 :).
    Я сама з такими ознаками другий тиждень живу.
    І взагалі, трохи вже заплуталась, стараюсь не думати про час Х, коли він там настане.
    З різних джерел:
    1) якщо в останні тижні вагітності малюк активно борсається, рухається - то це він готується до пологів і пологи будуть ось-ось.
    2) якщо в останні тижні вагітності малюк навпрочуд спокійний, майже не рухається - то це він готується до пологів, відпочиває і пологи будуть ось-ось.
    3) якщо в останні тижні вагітності малюк веде себе то активно, то навпаки спокійний - то це він готується до пологів і пологи будуть ось-ось.
    :girl_crazy:

Єдине що особисто мене заспокоює, так це те, чим далі я від ДП, то більша вірогідність, що пологи дійсно будуть ось-ось :). (а на сьогодні я вже 5й день після ПДП). А, також заспокоює досвід знайомих - зокрема, одна мама 4х хлопців сказала, що в неї її хлопці раніше 41го тижня навіть не думали виходити погуляти :)

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 2
  5. Rona

Rona Мама-йожик

Мій малюк теж опустився, чую тверде в самому низу живота, раніше такого не мож було намацати, живіт твердне кілька разів на день, поперек і бедра ниють, трусики часто вологі, може й підтікають води по чайній ложці, а може то виділення такі, не знаю... Малюк став чуть спокійніший, слідкую за рухами. А коли вирішить показатись нам - не знаю :)

• Подобається Подобається x 1
  6. Freedom UK

Так, щось в мене відбувається.
    З восьмої вечора на протязі 2 годин нараховувала перейми (перейми?) з проміжком 20 хв, потім по 7-9. Далі трохи затихло. А от тепер вже 4ту перейму з проміжком 9 хвилин "спостерігаю". по 30-40-50 секунд.
    Ось що не дає спокою.. Чи точно то перейма: дещо середнє між болючими відчуттями при КД та спазмом, вибачте, прямої кишки. Може просто там щось готується-скорочується, але не переймається? :)
    А, і ще ввечері були мінішматочки пробки (всього з пів чайної ложки), але вже з прожилками. До цього напротязі 2х тижнів пару раз трохи слизоподібно пробка підтікала, чиста.
    О, ще одну "перейму" зловила :).
    Термін 41 т 2 дні

7. invisible

invisible Well-Known Member

Так, це перейми, просто може ще не сильні, але по відчуттях це схоже на описане вами. Навряд чи тренувальні вже на такому терміні :)

• Подобається Подобається x 3
  8. Женічка

Женічка Well-Known Member

Ну якщо з прожилками - то фінішна пряма :)

• Подобається Подобається x 2
  9. Freedom UK

Ну шо :)
    Проміжок по 4-5 хвилин, ще якщо таких разів 5 нарахую, буду викликати таксі.
    Ніби - воно. В крайньому разі - прокачусь нічним містом :girl_crazy:
    ех, вилітає з голови вся інструкція, що я собі начитувала :). Головне пам'ятаю: спокій та позитив :)
    і це пройде (с)

• Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • мімімі мімімі x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Rona

Rona Мама-йожик

@Freedom UK успіхів і спакойствія! :girl_dance:

11. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Ото Миколайко в вас! :) мімімі...

12. Lyscka

Lyscka Member

Вже можна вітати ?!))

13. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Чиатала я цю тему, читала, вслухалася в себе, а передвісників в мене не було ніяких-жодного. Просто почались перейми і все.

14. Rona

Rona Мама-йожик

@synuchechka в мене так само було з першим сином. Корок не знаю коли відійшов, я його не бачила. А води - водночас з народженням.
    Ну нив поперек десь за 2 дні перед пологами. Ходила з відкриттям в 1 палець кілька днів.

15. Lyscka

Lyscka Member

В мене теж : два рази пологи- два рази жодних передвісників

16. Freedom UK

Так, все сталося:).
    Таксі мене привезло в Медінститут десь в 2.30 (до останнього мені не вірилось, що "час" :)), відкриття 7.5 см. О 6.00 без анестезії та стимуляції народився хлопчик. Не Миколай :girl_dance:
    Сьогодні вдома, вже повну історію відпишу в відповідній темі про пологи.
    Дякую за підтримку :)

• Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • мімімі мімімі x 1
  17. Rona

Rona Мама-йожик

В мене нежить не проходить, звиклий імбир вже його не знімає до кінця. Кажуть дівчата, що то теж може бути передвісником. В когось ще таке було?

18. sunny_girl

sunny_girl Well-Known Member

Цікаво ☺ в мене сьогодні зявився нежить. Або предвісник такий цікавий, або зміна погоди.
    Термін 40 тижнів і 3 дні. Думаю, що в будь якому випадку скоро народжу, максимум за два тижні ☺

Надіслано від мого ONDA A9 Core4, використовуючи Tapatalk

• Смішно Смішно x 2
  19. Freedom UK

В мене на 39т був тижневий нежить :)

20. Lyscka

Lyscka Member

розкажіть щось,як почуваєтесь, в кого народжували...............