Перша шлюбна ніч.....

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем Niferttiti, 11 Березень 2009.

1. SevenDays

SevenDays New Member

Відповідь: Перша шлюбна ніч.....

Ще не було в мене першої шлюбної ночі, але ж, дівоньки, рахувати гроші тільки переступивши поріг?????????:girl_impossible: так нікуди вони не втечуть) а зараз біля вас кохана людина і як кажуть мої вже заміжні подружечки відчуття і бажання відрізняються, коли розумієш, що це Твоя найрідніша і найжаданіша людина, і що від сьогодні тільки Твоя.:girl_dance:

2. katysik

katysik Well-Known Member

Ми в нашу першу шлюбну ніч СПАЛИ як забиті ))) Прийшли додому в 5.30, помились і спатоньки, все решта було на наступний день :)

• Подобається Подобається x 1
  3. Kandya

Kandya Well-Known Member

От чим мені подобається форум -- можна згадати і написати про такі приємні миті. От поки не попалась на очі назва теми, так би і не згадувала своєї першої шлюбної ночі...

Як на мене, у мене була ідеальна шлюбна ніч.

По-перше, десь за місяць до весілля припинили інтимні стосунки. Щоб, так сказать, соскучітса.

По друге, нам друзі замовили номер у готелі, то їхній подарунок (відразу скажу, що це дуже класно, коли хтось третій організовує готель. Бо якби я сама вибирала номер, то для мене вже б не було сюрпризом і несподіванкою. Якби коханий, то коли б мені щось не сподобалось, то всю б злість на нього виливала і зіпусувала б шлюбну ніч і собі і йому) Номер був просто супер! У готелі... здаєься "старий лев" називаєтьсь (бічна Гвардійської)

Весілля у нас було в неділю, то вельон знімали десь в 12, бо багато хто хотів додому -- бо ж завтра на роботу. Ото зняли вельон -- і звалили. Гості собі ше до ранку бавились. Оскільки досить рано пішли, то і змучені дуже не були

Ну в готелі все було красіво, романтично, ванну з пелюстакми роз прийняли... А дальше -- любофф. Ніякий секс-рекордів не ставили і сексмарафонів не проходили. Один раз із красівою прилюдією -- і спатоньки. Вранці нам принесли сніданок, забігла в гості дружка (яка і подарувала нам той номер), ми випили коньячку, послухали від дружки хто шо про весілля казав. Тоді вона пішла, і лише тоді ми почали рахувати гроші. То вже десь третя дня була
    і то є правда. відчуття просто неземні. Я просто фізично відчувала різницю між інтимом, який був до шлюбу і після

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Саме так, рахувати гроші, або спати і рахувати гроші уві сні!
    То тримайте її , бо втече!
    А якщо серйозно, та яка різниця в якому порядку пройде післявесільна ніч чи ранок. Ми рахували мані.Так класно було переривати всі ті листівочки...
    І спати, спати...

5. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

і ми як приїхали додому вночі, то спалиии як вбиті :) зранку ще муж розважав своїх батьків, а я досипала:girl_crazy: тоді поправини, а тоді вже була і ніч, і все було:girl_in_love:
    про гроші ми згадали десь на 3й день, пакет собі стояв і чекав. гроші, це ж не головне:girl_haha:

6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Я взагалі не розумію, в чому проблема, ми все встигли, і гроші порахувати, і листівки почитати, і першу шлюбну ніч відбути, і навіть поспати.

7. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Першу шлюбну ніч ми відбули, як вимагається , зранку розпаковували подарунки і приймали гостей. А гроші "рахували" через місяць!. І то навіть не рахували, а виймали з конвертів і листівок. Ми просто про них забули.

8. sonyafortuna

sonyafortuna Sonya Fortuna

Точно, точно,:girl_haha: саме це все в сукупності і є шлюбна ніч. Ех класно було, весілля було на ДН чоловіка 23 лютого, нас любов гріла і подарунки в конвертиках не меньше:girl_in_love:

9. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

аналогічно, тільки ми прийшли в 6 ранк і просто вирубились))))

10. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Осьо, читаю і такої шлюбної ночі, як в нас ніхто не мав- в мене почались КД :girl_flag_of_truce:
    Зате чоловік тепер каже, що і його кд почались того дня:girl_haha:

11. Inglor

Inglor Well-Known Member

Е ні, і в нас тако ніч "романтична" була...

12. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

всього звичайно не вирахувати, але я рахувала рік наперед ! І не промахнулась..

13. preciosa

preciosa Well-Known Member

І я, виявляється, вирахувала... Думали робити 3 серпня, але потім все змінили на 10 серпня. І вийшло, що в плані кд саме 10 серпня вийшло вдалим:)

14. rununkulos

rununkulos Well-Known Member

І ми таке "щастя" мали, хоч я теж вираховувала півроку наперед, була майже готова до такого повороту подій і так сталось, що не оминуло))
    Але ніч була таки першою шлюбною, втому як рукою зняло і все встигли без проблем:girl_wink:

15. Biddy

Biddy New Member

А мені от цікаво: чи є такі пари, у яких дійсно була справжня перша шлюбна ніч? Ключове слово "перша"))

16. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

Ми з чоловіком вирішили перед нашим весіллям зробити "перерву", десь близько 2 місяців, звісно, це не те, але наша перша шлюбна ніч минула прекрасно, не зважаючи на втому. Був і масаж з олійкою, і ніжності. А ще це була наша перша ніч без презерватива.

• Подобається Подобається x 1
  17. Inglor

Inglor Well-Known Member

Та воно то так))) І я ніби вирахувала, і вже все було домовлено (зал і т.д.). І тут сталось найцікавіше...відбувся збій циклу. І таке буває.

Останнє редагування: 28 Жовтень 2014
  18. Smurfyk

Smurfyk Well-Known Member

Ми з чоловіком рік жили разом до весілля і заміж я виходила десь на 5-6 місяці, от і перша шлюбна ніч в нас була цікава, їхали ми на таксі з усіма квітами (ресторан не дозволив забрати на наст день) приїхали з торбами і почали вигружати то все, перше що я зробила то розплітала волосся, бо від лаку все чесалось брррр, а тим часом чоловік вже заснув і тут до мене доходить що я у весільній сукні на шнуровку і сама її точно не зніму, почала будити чоловіка а він і стогнав і казав що мені то сниться і загалом десь в 4 ранку я його добудилась і він все таки розшнурував мене і я впала на ліжко)))

19. Нюта

Нюта Well-Known Member

Мій чоловік вийняв котеджик там де мисвяткували весілля ( древній град) все було в пелюстках троянд...., хоч я була на 3 місяці і з диким токсикозом. Я не встояла. Було чудово! Дякую йому за такі милі моменти.