Перша шлюбна ніч.....

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем Niferttiti, 11 Березень 2009.

1. Михайлина

Михайлина New Member

Відповідь: Перша шлюбна ніч.....

Бліннн, виглядає дуже класно! :)

• Подобається Подобається x 1
  2. popelushka

popelushka Well-Known Member

В нас не було першої шлюбної ночі.... Я так бідна хвилювалася цілий день, що як тільки приїхала вже в зал, до мене прийшли "гості", на тиждень раніше!:girl_cray: Сказала чоловікові, він нічого довго не казав, а потім скзав "Ось ВАМ!!!":girl_haha: Приїхали з святкування пізно, роздягнулися і полягали спати:girl_smile:

• Подобається Подобається x 9
  3. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

О,і в мене так само було,плюс,ще на додочу до всього я впала в обморок біля Матінки Божої і розбила голову.Уявляєте реакцію лікарів і пацієнтів в лікарні на Топольній,коли приїхали 2 прикрашені машини,і молода з фатою в крові:girl_haha::girl_haha::girl_haha:.
    Отож,мені ніякої шлюбної ночі не хотілось,бо під вечір страшено розболілась голова:girl_cray::girl_cray::girl_cray:.

• Подобається Подобається x 24
  4. vitalinka

vitalinka Well-Known Member

ми додому приїхали о 7 ранку, так довго було весілля у нас, змучені - просто полягали спати обнявшись, перший подружній секс був в обід, коли проснулися)
    п.с. а гроші ми рахували аж через кілька днів)

• Подобається Подобається x 10
  5. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

оооо:girl_curtsey:.то я вам скажу маєте неабияку витримку:girl_haha::girl_haha:

• Подобається Подобається x 18
  6. Inka Blond

Inka Blond Well-Known Member

А ми додому приїхали разом із дружбами-дружками (вони допомагали нам подарунки привезти). А я так хотіла роздягнутися, бо понатирала мені сукня страшенно (до таких синяків) та ще й діадему мені так втиснули у волосся, що попід її контуром вся голова підпухла (навіть не уявляю як я так цілий день проходила :girl_crazy:), то мені вже й нічого не хотілося. А ще й подзвонили батьки, що приїдуть привезуть продукти, що залишилися з весілля і треба допомогти їх занести наверх. Тому нам нічого більше й не залишалося як рахувати гроші:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 17
  7. enigma

enigma Well-Known Member

Гроші нам добре порахувала моя мама, а нам нічого не залишалося як відрубатись без задніх ніг в готелі "Цитадель". Перед тим з великими стражданнями і видзвонюваннями на рісепшн в пошуках канцелярського ножа коханий розплітав мені зачіску. Але ранок був направду чудовим....

• Подобається Подобається x 17
  8. La esposa

La esposa Moderator

І в нас була романтика... Після святкування ми поїхали додому (в той час ми знімали квартиру), коханий допоміг мені із сукнею і шпильками, потім я помила голову, ми ПОРАХУВАЛИ ГРОШІ:girl_haha:, а потім... ми не спаскудили таке хороше поняття, як шлюбна ніч :)

• Подобається Подобається x 12
  9. Tetjana

Tetjana Well-Known Member

Ми провели першу шлюбну ніч в готелі вінтаж. Вона постаралися: шампанське, фректи, квіти, серця із пелюсток троянд на ліжку!!! Гроші ми навіть і не думали з собою брати (порахували тільки через 2 дні). Так от пів четвертої приїхали в готель, і що ви думаєте, ми завагітніли якраз тої ночі чи наступного ранку)))

• Подобається Подобається x 25
  10. Надька

Надька Well-Known Member

А в мене була хоч не перша але шлюбна. Гроші ми поставили собі під подушку а самі лягли спати. Весілля у нас закінчилось у 6 годині зранку.

• Подобається Подобається x 1
  11. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

перша шлюбна ніч в Дністрі, як тут вже писали: чудовий двохкімнатний номер, свічки,шампанське, цукерки, подарунок:) ми разом зняли сукню, повитягували сотні шпильокі я пішла "відмочувати"голову, а чоловік за той час збігав і захопив ще ікорницю з тостами, вийшла з ванни, пили шампанське, їли ложками ікру, коханий протягом години розминав мені ножки і ми обмінювались емоціями за день, потім пішли в спальну...ніч була чудова, але я теж задумувалась про камери:)було б весело подивитись запис:) але найбільше враження-ранок-великі панормні вікна від підлоги до стелі і все місто як на долоні+замовили сніданок в номер "по повній програмі" привезли купа всього різного з фуршетного столу, ми ще полюбувались містом...один одним і ближче до обіду почали збиратись додому. Гроші рахували через 3 дні:)

• Подобається Подобається x 22
  12. Virginia

Virginia Well-Known Member

У нас перша шлюбна ніч була вдома. Ми після весілля поїхали додому, як порядне, господаське подружжя порахували грошики і приступили виконувати подружні обов"язки! Відчуття були неймовірні! Це все що було:shy: до весілля, в духовному плані, не зрівняється з тим що є тепер!

• Подобається Подобається x 25
  13. Мама Даши

Мама Даши Well-Known Member

Як згадаю,то аж смішно!!! Ми були такі змучені,що сил вистачило тільки на те,щоб порахувати гроші і подарунки подивитись(а як же без того)!!! Шлюбна ніч у нас була на другий день.....

• Подобається Подобається x 3
  14. LiliyaGal

LiliyaGal Active Member

Це точно! В нас шлюбна ніч була... через тиждень))) Це ж треба було "ЇМ" початися за день до весілля. Готель відмінили, похали до дому) гроші рахувати) але... коханий був задоволений! ;)

• Подобається Подобається x 4
  15. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

В нас весілля було не у Львові.
    я хотіла після нього лишатися у готелі, а чоловік казав, що поїдемо до нього додому (до свекрухи).
    І до самого весілля стояв на своєму.
    А коли гості після весілля почали розходитися, то він виявився таким змученим, що попросив мене ніде не їхати і лишатися в готелі:girl_spruce_up:
    Усі наші надаровані гроші свекруха забрала, щоб в нас їх ніхто не поцупив у тому готелі:girl_crazy:. тому рахувати ми не мали що, чоловік в номері якось ожив і нічка вдалася на славу:girl_claping:

• Подобається Подобається x 8
  16. nim

nim Well-Known Member

В нас вийшло так.що після весілля ми йшли спати до сусідів чоловіка.Йти було не далеко,але падав дощ і ми добре змокли.Кімнатку нам виділили окрему.Коханий допоміг витягнути шпильки з голови,зняти плаття і виявилось,що ми приготували сюрприз один одному(білизна була уххх)тож виконавши обовязки,заснули.Нам дали гарненько виспатись.І ми пішли до нього до дому,там прийняли ванну в двох,порахували гроші.Трошки посиділи на поправинах в нього вдома,потім в мене і втікли від всіх на пару днів на дачу.

• Подобається Подобається x 6
  17. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

:girl_haha:, прямо в першу шлюбну ніч і вже обов"язки:girl_haha:...То ж добровільно треба:girl_in_love:

• Подобається Подобається x 10
  18. nim

nim Well-Known Member

Ми ж вже одружились і обовязки зявились.:)

19. пандочка

пандочка Well-Known Member

А у нас шлюбної ночі не було швидше це був шлюбний ранок:girl_haha:додому приїхали десь о 6 ранку поки гроші порахували ну а потім все решта :girl_in_love:і спати вже не лягали бо мали прийти гості.

20. arina

arina Active Member

ех.. так би хотілось написати про шось таке на кшталт номера в готелі, але... 3 роки тому нам навіть думка така в голову не приходила:girl_sad:
    Поїхали ми до чоловіка додому, пороздягались, порахувались, покохались і ...відрубались. Зранку проснувшись не могли налюбуватись обручками:girl_in_love: потім були поправини і підготовка до медового місяця:girl_cool:
    Доречі, на рахунок романтичної ночі в прекрасному готелі - може не пізно ще повернути втрачений шанс, наприклад замовити номер - подарунок коханому на іменини:girl_in_dreams:
    що скажете?:shy: