Перші тижні вагітності!

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Пупсик, 30 Квітень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. boyechkoVA

boyechkoVA Well-Known Member

токсикоз був, один день так дуже нудило, а потім з кожним днем все менше, і менше, і менше. Звісно надіюсь, що все добре! Читала, що в той період, коли б мали бути міс може якраз так бути.

2. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Вся вагітність така ,якби не ріс животик, а згодом не почула рухи, то вагітності не відчувала зовсім.

• Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  3. Britney

Britney Домашня посиденька :)

А скажіть, Ви проти вовчакового якісь ліки приймаєте?

4. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Так, половинку таблетки дексаметазону.

5. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

А Аспірин вам не призначали? Лише дексаметазон?

6. Happy Fiancee

Ні, тільки дексаметазон. А то ще аспірин призначають?

7. Sonechcko

Це все залежить від лікаря, його тактики ведення, від конкретної пацієнтки. Які аналізи ви здаєте? Лише ВА чи коагулограму також?

8. Happy Fiancee

Тільки ВА. Може якби показник був гіршим то ще щось би призначили. А так по діапазонах сінево, то є верхня межа безпечного рівня. Я взагалі думала, що то добрий результат і нічого не треба буде приймати, але лікар каже що таки треба, бо їхні діапазони то таке. То було на етапі планування в липні. Тепер перездала, то таки трошки ще впав на фоні приймання тих ліків.

• Не подобається Не подобається x 1
  9. Britney

Коли в мене виявили вовчаковий, то призначили аспірин. До 14 тижня вагітності все було ок, він зник. А потім знову проявився в низькому титрі. То призначили Дексаметазон по 0,5 пів таблетки. От йду завтра на аналіз, і так хочу щоб його не виявили:confused:
    А хто Ваш лікуючий лікар?

10. Happy Fiancee

Третякова М.
    А як часто під час вагітності здавали аналіз на ВА? І ще мене цікавить прогестерон? Я так розумію, що прогестеронові препарати буду приймати перший триместр.

11. Britney

За прогестерон не скажу нічого, бо не приймала цих препаратів.
    На початку вагітності здала коагулограму. Під час вагітності здаю що три тижні вовчаковий.
    Ось сьогодні здала,
    Надіюся, все буде гуд, бо не хочеться ще якісь ліки нові приймати

12. Sonechcko

Можливо, як веде Третьякова таких вагітних я не знаю. Але я знаю , що обов язково потрібно здавати ще коагулограму (раз в 2-3 тижні) крім ВА , якщо є підозра на АФС.

13. Kuma Zybulya

Kuma Zybulya Well-Known Member

Мене завжди цікавило:коли відбувається запліднення,то у період коли б мав бути менструальний цикл є симптоми циклу? Чи все тихо?

14. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Я мала всі симптоми початку, але за декілька днів до самих М вони пропали, і то так різко. Але на протязі вже скоро 7ми місяців, я кожного разу відчуваю отой ПМС як перед М. у той свій плановий період. :)

• Інформативно Інформативно x 1
  15. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

у мене були всі симптоми : нагрубання залоз, передменструальниій біль і навіть характерні передместруальні виділення ( тобто більш жовтіші). Тому були думки, а "раптом " , що вагітна ( так , були плануючі, але це був лише перший місяць "планування", то не сподівалася на вагітність з першого ж разу). Але все-таки всі симптоми показували на те, що місячним бути. А їх не було. А от на другий місяць вагітності вже не було ніякої симптоматики

• Подобається Подобається x 2
  16. Smokee

Smokee New Member

Так в той період груди набрякають і болять ще більше аніж перед місячними. Ця біль продовжується довго (наразі в мене 3міс ), ще болять. Відраза до продуктів категорична. Снідати неможливо зате протягом дня все надолужуєш.

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

17. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

В мене навпавки, зранку можу нормально поснідати, а потім вже неможу відкривати холодильник.

18. Happy Fiancee

Виділення насиченого жовтого кольору на фоні прийому прогестеронових препаратів (утрожестану і дуфастону) це нормально?

19. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

може бути жовтуватий колір. Але він не є аж таким яскравим. А аналіз на флору "чистий"? Бо інколи розмноження дріжжового грибка на фоні вагітності теж може давати такий колір виділень.

20. Happy Fiancee

До вагітності - так. Зараз не робила.
    А може то фолієва кислота?

Статус теми:
Закрита.