Перші тижні вагітності!

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Пупсик, 30 Квітень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Oriana

Oriana Well-Known Member

Відповідь: Перші тижні вагітності!

Просто гормон ХГЛ з кожним днем росте, якщо є вагітність, відповідно й смужечка на тесті має темнішати по чуть-чуть:)
    П.С. Хоча в мене самої все було не як книжка пише - спочатку тест десь на 7-8 день затримки нічого не показав, а через пару днів після цього були дві яскраві-яскраві смужечки:girl_in_love:

2. MarichkaR

MarichkaR Well-Known Member

В мене також, забарвлення другої смужки збільшувалося поступово.

3. mimi

mimi Member

Два дні назад зробила тест на вагітність після трьохденної затримки,друга лінія була ледь помітна,а сьогодні почалися місячні і болить низ живота.Незнаю що робити і куди звертатися.Допоможіть.

4. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

Ось і я , мабуть, поповню ряди пузатиків :)
    Вже другий тидень ниє живіт. Все думала, що от - от почнеться, а нєма. Зробила щойно тест, моментально 2 жирні рожеві полосочки:girl_dance: Завтра ще йду до гінеколога, оскільки оте ниття знизу мене таки турбує. Мужа повідомила, а тепер і тут .
    Кілька днів тому снилось, що мала моя літає по хаті і ще одна маленька дівчинка повзає. Мужу розказала,- запитав а чого не хлопчик?:girl_haha:
    Доречі, минулої вагітності, нудило від запахів готування їжі. Гречку не варили, яйця не смажили :) Зараз ніц такого, тільки постійно металевий присмак в роті- бє...
    Сходіть до лікаря він підкаже... і не затягуйте.

5. nata1

nata1 Member

У мене вагітність була планова і бажана, напевне знала що вагітна для точності перевірила тестом - підтвердилося. Відчуття - радісний спокій і любов до дитинки.

6. Mammy

Mammy Well-Known Member

Перечитала вчора ваші дописи - і ніби хтось по голові стукнув,що я теж відчуваю щось схоже (і поперек ниє,і низ живота, і в животі кілька днів робилось щось,і...),і завагітніти,в принципі, могла... А до КД ще час є... От і думаю,чи я себе накрутила, чи дійсно ми вже з другим!!! малятком:girl_in_dreams: Правда,трохи страшно,синочок ще малий,але... якщо Бог дав, то класно))) в голові така каша!!!:girl_cray:

7. tulula

tulula New Member

Вчора мали початись місячні - нема , Почав нити живіт 3 дні тому, тиждень тому з ранку нудило, стала спокійнішою, якби не кава то в обід лягала б спати, почалися білі виділення, ниє поперек.Питання : Я вагітна?

8. silvia

silvia Well-Known Member

- тест купити не пробували?

9. tulula

tulula New Member

Пробувала, сьогодні зробила, одна полоска(, правда в мене затримка всього 2-й день

10. Mammy

Mammy Well-Known Member

Ну от і я сюди-затримка,тест-2 смужечки :kiss: татко "пурхає",бабусі в шоці (по їх розрахункам ще 2-3 роки чекати:connie_pull-pigtail,адже синочку лише рік... я вчора цілий день проходила в шоці,так страшно було,а сьогодні вже краще))
    з того всього не написала по темі) Під час першої вагітності дууже закачувало в транспорті,багато бігала в туалет,і лежала на підтримці:sad: а зараз (поки що) - нічогісінько :)

11. Acura

Acura Active Member

Mammy, вітаю! маю спільне з тобою - вчора зробила пару тестів - дві смужки (правда одна яскрава а друга світла-світла). відразу купа думок в голові, чи справлюся з двома маленькими? але я звісно рада:) з ознак: не можу чистити зуби (дуже нудить), й погано реагую на їжу. хвилююся ще бо зараз хворію на грип:sad:

12. Mammy

Mammy Well-Known Member

Я теж хворіла,але дякувати Богу,з малим все ок!
    Дякую за привітання,тримайся!

13. glasses

glasses Member

Дівчатка, і я нарешті вже до вас. Діліться, що приймаєте, що їсте чим займаєтесь, як поводитесь, наставте на путь істинний

14. silvia

silvia Well-Known Member

- тю, зараз як раз сезон різноманітних фруктів а скоро й домашні овочі підуть, так що насолоджуйтесь.

- як правило лікарі радять до 12 тижня приймати фолієву кислоту (Під час вагітності жінка потребує істотно більшій кількості фолієвої кислоти, ніж до цього. Вся справа в тому, що вітамін В9 грає важливу роль у формуванні плаценти, через що його недолік може стати причиною плацентарної недостатності і навіть передчасного переривання вагітності. Комплекс вітамінів В9 і В12 життєво необхідний для ділення клітин, тому фолієва кислота особливо нужнав період зародження і росту ембріона. Крім того цей вітамін бере участь у кровотворенні та освіті нуклеїнових кислот, які і відповідають за точну передачу спадкових ознак.

Фолієва кислота особливо важлива для формування нервової трубки дитини. Дефіцит цього вітаміну незмінно призводить до важких пороків розвитку, наприклад, до гідроцефалії, мозковим грижам, природженої потворності, відсутності головного мозку, затримок фізичного та розумового розвитку, народження мертвої дитини. Брак такого корисного вітаміну позначається і на самопочутті самої вагітної, так як вона страждає від токсикозу, анемії, депресії, болю в ногах.

Закладання основ фізичного та психологічного здоров'я дитини відбувається ще на ранніх термінах вагітності, тому фолієва кислота повинна надходити в організм у достатній кількості протягом всієї вагітності
    .), але вітамін В 9 є в рослин із зеленим листям, наприклад, петрушка, салат, брюссельська капуста, брокколі. Також він міститься в авокадо, цитрусових фруктах, дині, бобах, абрикосах.
    а головне - насолоджуватись))))

15. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

Фоліо - фолієва кислота і йод, Магне В6, вітамін Є, 2 тижні пила персен, а тепер призначили ще Дуфастон.

Усе, що їстивне :) Намагаюсь їсти побільше зелені, фруктів - золота пора почалась.
    Так сьогодні захотіла диню, а вони не продали,- бачте ціну ще їм господар не сказав:girl_devil: Облизалась і далі пішла.
    Останні два дні дуже дошкуляє грижа, тому ,переважно, в горизонтальному положенні :girl_sad: Та ще й така спека, що не хочеться з дому виходити, хіба ввечері після 19:00 на пісочницю з малою...
    Дуже хтю днями в кінопалац на Мадагаскар, тільки не впевнена, що дошкандибаю :sad:

16. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Вмерти не встати. А то всі мають напихатися медикаментами? Невже нема здорової їжі, тим більше в таку пору?
    Як на мене, впихати в себе медпрепарати, навіть якщо лікарі всім призначають, це вже безвідповідально, а писати про це в порадах іншим - то взагалі.
    Ой, вважайте з тим. Кожного дня треба ходити, хоч по трохи в кожну пору.
    Кажуть, що дитина буде мати погано розвинений вестибулярний апарат, якщо мама багато лежить чи сидить під час вагітності.

17. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Я теж приймала до 16 тижнів йодомарин, вітамін Є, фолієву кислоту і Дуфастон. Але то все по призначенню лікаря.

18. Liliyah Romanova

Зацікавило, що то за препарат такий.

І побічні дії такі нецікаві...
    І персен глянула.
    То з якою метою вагітним такі ліки виписують?

19. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

я розумію вітамінки, фолієва кислота і т.д., але чому дуфастон? оце прочитала що це гормонозамісний препарат. а читаючи побічні дії взагалі не розумію навіщо його приймати?

---------- Додано в 18:53 ---------- Попередній допис був написаний в 18:52 ----------

Лілю, ми водночас дали собі одне й те саме запитання)

20. Liliyah Romanova

А потому сечогінні на набряки будуть виписувати. Так, аби не нудно було чи як?

Статус теми:
Закрита.