Перші тижні вагітності!

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Пупсик, 30 Квітень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Відповідь: Перші тижні вагітності!

я здавала вчора, тобто якщо рахувати, то в перший день затримки 30-денного циклу - в мене останні місячні були 16 листопада..але справа в тому що в мене цикл скаче..через нерви літом взагалі 1.5 міс. не було, а так цикл - від 30 до 40 днів..тому точно не можу сказати ,чи здавала якби ще до затримки, чи вже була затримка..я орієнтувалась по тому, що мені під час СА стало недобре, таке враження..що сечовий лопне або тисне щось на нього..я аж пішла в туалет - перервали ми цю справу - але так і не сходила..а ще тягнув живіт після того..от і вирішила тести зробити.

2. Brenda

Brenda Member

МОЖЕ!!! Запитайте Invisible, Glasses, - в них не було ніяких симптомів взагалі, на скільки я пам*ятаю. І це дуже добре, що у Вас не ниє живіт:) А токсикоз - я думаю, що ще зарано, або у Вас його не буде - це теж індивідуально! В мене токсикоз почався на 5-му тижні і тривав до 9-ого, був середнього ступеня, хоча і з рвотою. В деяких дівчат, таких як Jalla токсикоз почався відразу і був ужасний, що людина взагалі нічого не могла їсти, а в таких дівчат, як Glasses, Invisible - взагалі не було токсикозу, і в них з вагітністю все чудово:)
    Якщо Ви вчора здавали ХГЧ, то можете перездати його завтра і здайте ще прогестерон про всяк випадок (це все буде як один забір крові) - якраз пройде два дні і Ви подивитесь на динаміку.
    А на рахунок норм Синево, то все у Вас нормально, ХГЧ не може бути зависокий, а у Вас точно він не занизький, у Вас він нормальний:)

3. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

так, саме від 3 тижня починає рахуватися..але в мене в принципі не може бути 4 тижні від овуляції)) в мене довгий цикл а отже овуляція відбувається на 16-21 день від початку циклу..а це аж ніяк не 4 тижні, якщо в мене останні місячні почались 16 листопада..овуляція десь мала бути 2-5 грудня

4. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Тіштесь, що ніц не турбує...
    В мене токсикоз почався десь з 7-8 тижня.

5. Brenda

Brenda Member

Не заморочуйтесь, серйозно! Ви вважаєте, що у Вас зависоке ХГЧ, чи що?

6. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

якщо чесно - навпаки - занизьке..хоч по нормам все відповідає..в мене просто - зрозумійте страхи..і нащо я дзвонила тій гінекологу..вона зразу сказала - ой, це не добре, що груди турбували, а ось раптом перестали ще й на такому терміні - вони мол перестають турбувати тільки на 7 тижні і т.д...і ось я ходила вчора і все трогала їх..це дурня, але напевне я все до серця беру. груди в мене просто більші трошки і соски чутливі..а ще 10 днів тому до них було не доторкнутись..ось за це я переживаю. а так..справді я ні на що не повпливаю - перездам ХГЧ - все що я можу.

• Оптимістично Оптимістично x 1
  7. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Kohaju Ще я для Вас напишу свої хгч)))
    5 днів до затримки-86,71
    2 дні до затримки-414
    тиждень затримки-6030
    ітд. ітп.))), але в мене цикл був досить короткий!

...а груди мене за 10 днів до затримки так 2 дні боліли, аж до сліз, а потім перестали і до тижня 8 напевно не турбували більше...

8. Brenda

Brenda Member

Думаю, це правильне рішення, я ще по сьогоднішній день постійно перевіряю свої груди, чоловік вже змирився з тим моїм заскоком-) Не партесь, серйозно. ХГЧ у Вас реально дуже нормальне. Про не розвиваючу вагітність можна б було судити, якби у Вас було 30-40 ХГЧ, а у Вас воно нормальне.

9. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Дякую, дівчатка. Я в четвер перездам зранку і ще прогестерон..я надіюсь на Божу опіку)) Всім гарного Миколая і чудових подарунків!!!:girl_smile:

10. invisible

invisible Well-Known Member

Правильно дівчата вам пишуть - прекрасний показник ХГЛ! У мене на 5-му тижні був 434 мМЕ/мл. Нормами Синево раджу не дуже заморочуватися, вони в них надто розтягнені. Перездайте просто, як вам радили, і будете бачити динаміку.
    А щодо слів вашого гінеколога про груди - плюньте на то і не переживайте даремно. У мене завжди груди трохи боліли в другій половині циклу, але під час вагітності не болять і не чутливі, лише набряклі і в розмірі збільшилися :)

---------- Додано в 13:11 ---------- Попередній допис був написаний в 13:08 ----------

Підтверджую:) Якби не живіт і не рухи малявки, то я певно і досі би не відчувала, що вагітна:girl_smile: Ну ні, трохи брешу, зараз печія по вечорам додалася і болі в попереку. А до того ні токсикозу, ні запаморочень, нічого такого не було.

11. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

і я за Вас дуже рада)))

12. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Дівчаточка, здала я повторно ХГЧ і за вашою порадою прогестерон.
    Отже в понеділок він в мене був 330, здавала в четвер - 1620. Я так думаю, що це хороша динаміка, адже так?? Я дуже переживаю за позаматкову, лікар по телефону - Філіп`юк І.Т. - сказав що подвоєння коли йде вдвічі то це не може бути позаматкова. Сподіваюсь, що це так.
    Прогестерон в мене 38 (за нормами Сінево має бути від 15 до 90)..
    Дуже за все переживаю. Все ще ніяких ознак, тільки груди збільшені і чутливі.
    Ще тягне більше справа. Сказав що саме там може бути жовте тіло. Чи це тому тягне??
    І скільки так те ХГЧ здавати? Не дуже хочеться бігати, переживати потім за очікування чи все гаразд..
    Ось такі в мене новини.

13. Samhayne

Тіштеся! Нормальна в Вас вагітність!
    Який термін? Скільки тижнів від першого дня останніх місячних?
    Бережіть себе, менше нервуйтесь, більше овочів/фруктів і позитивних емоцій.

14. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Останні місячні були 16 листопада, так що строк десь 3 тижні чи трохи більше від овуляції)
    Єдине що в мене кіста дермоїдна, але лікарі радили вагітніти, хоча є й такі які за операцію були. Але в мене вона начебто невелика - 2*2,5 см

15. Samhayne

Ніхто овуляціями не рахує. У Вас акушерських 5 тижнів. Вітаю!

16. Brenda

Brenda Member

Kohaju, вітаю Вас!!!! У Вас нормально все, показники прекрасні!!! Прогестерон нормальний, нема за що Вам переживати!!!

17. invisible

invisible Well-Known Member

Дуже хороша у вас динаміка ХГЛ, Філіп’юк правий. Прогестерон теж хороший на ваш термін. Не переймайтеся.
    За ознаки також перестаньте хвилюватися, невже вам так хочеться відчути всі прєлєсті токсикозу і всього решта? :girl_crazy: Мене це задоволення повністю оминуло і я дуже з того рада. Будь-які "ознаки" - річ індивідуальна, в когось вони цілим букетом проявляються, а в когось взагалі ніяких ознак, окрім відсутності місячних.
    Щодо болей, у мене також перші тижні тягнуло-боліло справа в боці і в попереку. Ті болі були трохи схожі на овуляційні, але водночас і чимось відрізнялися. Якщо болі не сильні і не різкі і немає кольорових виділень, то це вважається нормальним.

Я загалом здавала 2 рази, щоб побачити, чи є динаміка. Багато дівчат того ХГЛ взагалі не здають і не знають про нього. Все залежить від вас і вашого бажання, але я не бачу потреби бігати-здавати і зайвий раз нервуватися, якщо вас нічого не турбує. Насолоджуйтеся своїм станом і не сприймайте його як щось, що потребує постійного лікарського контролю. Повірте, ті тижні так швидко минають. :girl_smile:

18. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Дуже Вам дякую, дівчатка за підтримку і увагу

19. Tinela

Tinela Active Member

Дівчатка у всіх на перших тижнях таке відчуття що в животі щось робиться...ніби переїла і ние жвіт або як перед місячними? чи це треба скоро іти до лікаря?

20. Brenda

Brenda Member

Так, на рахунок живота, то це росте гормон прогестерон і він притуплює роботу травного тракту, як кажуть, шо це один з проявів токсикозу... В мене до тижня 12ого таке було, що з'іла ніби мало, а таке враження, що проковтнула слона! Таке було майже кожен день +постійне здуття. В другому триместрі все пройшло;)

Статус теми:
Закрита.