Перший танець

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем Inka Blond, 7 Листопад 2008.

1. Talya

Talya Well-Known Member

Відповідь: Перший танець

наш перший весільний танець ми танцювали під пісню Гайтани і Другої ріки "Не йди". нам вона сподобалася найбільше. танцювали без постановки, хоча дуже хотіли. хотіли доти, доки не походили півроку на бальні танці і зрозуміли що з того нічого, нажаль, не вийде. а танцювати і подумки рахувати кроки, рухи і з зосередженим виразом обличчя - то несерйозно. хотілося просто насолоджуватися і не перейматися, що щось не так:girl_bye:. нам сподобалося

2. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

Чи може хтось порадити хорошу танцювальну студію чи вчителя танцю? Ми хочемо танцювати перший танець професійно і під нашу пісню))):girl_in_love:

3. Milongera

Milongera Well-Known Member

А ми танцювали під Квітку Цісик "Де ти тепер" справжній віденський вальс.
    Я ще за півроку до весілля як її почула - відразу осінило, воно!
    І досі як слухаю аж щемить все всередині, та вже й спогади з весілля додаються.

• Подобається Подобається x 1
  4. Gysochka

Gysochka Member

І мені подобається для першого танцю вальс Квітки Цісик

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Дійсно шикарна пісня. Але під таку пісню треба тільки з постановкою танцювати!:girl_in_dreams:
    і мене щемить,просто так..бо чарівна музика і голос неймовірний...
    http://www.youtube.com/watch?v=BKCscM4OHiQ

6. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А мені не треба було постановки бо мій коханий чудово танцює, ну і я не дуже там в ногах пльонтаюсь. :girl_flirt:

Пісня справді чудова, але чомусь вона мені на перший танець не дуже, так само як Черемшина. Ми були на укр. весіллі то молоді під цю пісню танцювали.

http://www.youtube.com/watch?v=JqT_odrrSP0

7. Martunka

Martunka New Member

І ми також))) Музика просто надзвичайна:girl_in_love::girl_in_dreams:

8. Клубнічка

Клубнічка New Member

Ми перший танець танцювали під пісню Табакова "Тільки ти моя". А під пісню Квітки Цісик "Де ти тепер" ми в школі на випускному вальс танцювали, дійсно чудова пісня, але однозначно вальс під неї має бути постановочний.

9. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

10. Zaychenya

Zaychenya Пухнастик-гризун

Спочатку також хотіли вибрати Табакова "Ти моя", але якось разом слухали Пономарьова "Ніколи" - закохалися з перших нот!

11. vitok

vitok New Member

ми думаєм іти учитись танцювати вальс,а про пісню навіть не думали ще!!!!!

12. Сіроманка

Сіроманка Active Member

ідентична ситуація:girl_claping:

13. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

Ми тоже довго шукали пісню яка б нам сподобалась та планували піти в танцшколу, щоб підготовити перший танець. Але під час приготувань до весілля вирішили що станцюємо як ми хочемо і будемо насолоджуватись танцем аніж постійно думати щоб нічого не пропустити або ж не збитись. Тому так і зробили танцювали без всяких постановок,тільки взяли холодні вогні і генератор який випускав багато сердечок, дуже романтично:girl_tender:

14. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

А ми зробили постановку, ходили до хореографів, про що зовсім не шкодую Всі гості були просто в захопленні. Танцювали повільну постановку під Unchained melody,а післі того рок-н-рол:) Отримали шквал оплесків і море задоволення,і всім раджу робити постановку:girl_tender:

15. domino

domino Well-Known Member

а де той генератор ви брали і що це таке?

16. Maksutka

Генератор замовляли в хлопців, які займаються піротехнікою.А сам генератор виглядає так:всередині є вже закладений порізаний папір ( може бути в різному виді, ми хотіли сердечка) і при включенні цей папір розвіюється над молодятами

17. vitok

vitok New Member

ми теж думаєм про танець з сюрпризом,але коханий побоюється,все ж таки купа родичів,як хто сприйме не відомо!!!!

18. Maksutka

Так виглядав наш перший танець:girl_curtsey:

19. Nedotroga

Nedotroga New Member

Ми хотіли також йти до хореографа...але на то ніяк не вистачає часу, ще й трошки далеко один від одного. Тільки думаємо яку б то пісню взяти на перший танець? Щось хочеться таке особливе і романтичне:girl_in_dreams:

20. lessy

lessy New Member

Просто неперевершено:girl_claping:
    а можна координати тих з генератором і салютом.

Дуже дякую.