Перший танець

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем Inka Blond, 7 Листопад 2008.

1. anajtet

anajtet New Member

Відповідь: Перший танець

і мені, якщо можна

2. Molecule

Molecule New Member

Я хотіла танцювати вальс,але, на жаль,мій кохасик не вміє,а вчитися вже немає як. Тому ми обоє вибрали ось цю пісеньку-Diana Ross - When you tell me that you love me,попробую під неї якись танець поставити.

3. RedApple

RedApple New Member

В мене аналогічна ситуація була,хотіла вальс,але коханий не вміє,тому танцювали під музику Пономарьова-я ніколи нікому тебе не віддам.

4. VolnovaS

VolnovaS New Member

Дівчата,підкажіть будь-ласка хто ходив на постановку першого весільного танцю в СШ№90 що на Сихові?Які враження?

5. Almariel

Almariel Well-Known Member

підкажіть, хто розуміється на музиці і багато чув.
    коханий хоче перший танець під типу ельфійську музику (потім дам ссилочку) і вже навіть вибрав, але хореограф каже, що вона не дуже емоційна, що постановка під неї не вийде ефектна. може хтось підкаже щось у такій ситуації?
    оце наша пісенька: Secret Garden - Green Waves http://pereday.ru/user.php?id=12959595

6. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

В нас під такі пісні дуже багато пар танцюють перший танець. Постановка яскрава мається на увазі підкиданням молодої під стелю? Таке точно не вийде. Буде просто спокійний танець.

7. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Просто гарна, ніжна пісенька. Під неї хіба танцювати в своє задоволення і забити на постановку.
    А що думаєте, якби першим танцем була ця пісня? не занадто сумна? так мені подобається...
    http://www.youtube.com/watch?v=VC01rRhlHAs

8. Maryasik

Maryasik Well-Known Member

мені теж вона дуже подобається)), але для першого танцю вона троха не підходить, якщо в зміст пісні вдуматись.

9. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

так власне я не знаю про що там йдеться...може хтось розкаже? або підкаже пісню зі схожою мелодією?

10. Maryasik

Maryasik Well-Known Member

щось на зразок нерозділеного кохання, в Google, є багато варіантів перекладу пісні "Confessa".

11. Almariel

дякую за поради.
    танцювати я зовсім не вмію, а переступати з ноги на ногу на перший танець не хочеться, тому вирішили зробити постановку. та пісенька справді спокійна, ніби кульмінацій нема.
    ми з коханим подумали-подумали і повернулися до свого першого варіанту - Пономарьов Я Ніколи Нікому Тебе не віддам. вже навіть півтанцю вивчили))) буде гарно, якщо хоч трохи будемо не такі дерев’яні, але це лише постійні тренування. але погано, що коли вдома тренуємося, то в дзеркало себе не бачимо.

12. XelaVoreys

XelaVoreys New Member

Ми ставили танець, що раджу всім: море задоволення від одних лише занять. Так приємно відірватись від передвесільних проблем, потанцювати, що добре дляя душі та тіла...Як би ви не зтанцювали, все буде класно!!! Це ж перший танець!!
    Наша пісня - Джон Ленон Starting over http://www.youtube.com/watch?v=iAJ2AoEwDvY. Лірична, місцями кумедна - є де розвернутис!!! Вчитель був настільки радий ставити нам цей танець (нова, незаїджена пісня, плюс можна зтанцювати різін компоненти - танго, вальс, щось просто кумедне...)

Але потренуйтесь в весільних туфлях і, в платті (особливо якщо з кільцями).

---------- Додано в 00:03 ---------- Попередній допис був написаний в 00:02 ----------

Багато порад і пісень для першого танцю - тут. http://www.гуугля.сом

Останнє редагування модератором: 20 Серпень 2010
  13. Almariel

я погоджуюсь - танцювати з коханим - це одне задоволення. ми не можемо втерпіти, коли вже буде постійне тренування (тобто, коли я прийду з роботи і ми зможемо потренуватися)

14. napoleona

napoleona Well-Known Member

а може хтось знаходив весільний танець на пісню Квітки Цісик "Де ти тепер"?
    скиньте будь ласка:girl_curtsey:

---------- Додано в 19:16 ---------- Попередній допис був написаний в 19:15 ----------

15. classic

classic New Member

мені подобається на перший танець пісня "Перший сніг " і "Кралечка", буду вибирати собі одну із них!:girl_smile:

16. La esposa

La esposa Moderator

17. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

у мене на перший танець була мелодія "Павло Табаков - Н.Валевська - Vivo per lei..". :girl_flirt:у мене друг займається танцями, і він поставив нам танець. правда мелодія задовга, ми її врізали до 3 хв. мені сподобалось! :girl_claping:

18. zhabusya

zhabusya New Member

Порадьте будь - ласка якогось хорошого хореографа для постановки першого танцю весільного

19. vitek

vitek Member

Ми ходили навпроти вул.Щирецької до танцювальної школи до хореографа Павла. Якщо цікавить то напишу докладніше.

20. Karrizo

Karrizo New Member

А мій коханий на відріз відмовляється робити прикольну постановку танцю, :girl_sad:каже "просто потанцюєм під гарну пісню", а я кажу, що просто потанювати можна будь-коли, а це все ж таки один раз в житті, твій день і хочеться, щоб усе було най-най!:girl_tender: