Перший танець

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем Inka Blond, 7 Листопад 2008.

1. Almariel

Almariel Well-Known Member

Відповідь: Перший танець

о, і в нас точно так само - таке враження, що в нього ноги до підлоги приросли і не міг рухатися бідний...(((

2. lorelaj

lorelaj Active Member

Ми танцюємо під That's the way ahahaha I like it :) Сподваюсь наші старші гості не полякаються нашого диско))))

3. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

В нас перший танець була мелодія Скорика "Царівна". Дуже романтична.

4. Alicia

Alicia Well-Known Member

Ми вчора були на третьому занятті нашого весільного танцю. Бувають моменти, коли я взагалі хочу відмовитися від тих завчених рухів, які нам не дуже вдаються, щоб не бути схожими на маріонеток на весіллі...Але з кожним разом танцюємо все краще і краще, особливо пишаюся нареченим, бо не вірилося, що він так зможе гарно танцювати.
    На тренування взяла свої весільні туфельки. Дуже зручні та надійні, але ще хочу спробувати взяти свою сукню з розписки. Вона, правда, дуже відрізняється від моєї весільної, але все одно, хоч якась пишність буде, щоб наречений звик до тієї відстані і не боявся наступити на сукню.
    Словом, ми задоволені нашими тренуваннями, але треба ще багато тренуватися вдома, чого ми не робимо...:girl_blush2: Але постараємося виправитися.:girl_smile:

5. allja

allja Well-Known Member

Точно як про нас:girl_blush2:
    Ми також тричі займались, але прогрес не такий очевидний як у Вас...ех, нам ще тренуватись і тренуватись:girl_in_dreams:

6. Alicia

Alicia Well-Known Member

Ми хотіли на наш перший танець пісню українською мовою. Спочатку розглядали, як варіант, "Ти моя" Табакова, але якось само собою вийшло, що в Славському потрапили на концерт, на якому виступала Альоша з Владом Дарвіним. Виконували тоді пісню "Ти найкраща людина", ми вперше її почули і одразу вирішили під неї танцювати перший танець.
    Коли ми ходили на тренування, наш хореограф постійно нас намагалася навчити усі найгарніші рухи (різні розкритя і прогини) робити обличчям до наших гостей. В танцювальному залі навіть поставили кілька стільців, типу, це наші гості. Але на самому весіллі все вийшло якраз навпаки. Ми танцювали усі рухи в сторону до музикантів і відеооператорів з фотографом. Спочатку так переглянулися з нареченим, мовляв, блін, збилися...але потім продовжили танцювати, як ні в чому не бувало. А ще, коли розпочався другий куплет, забули взагалі про одні кружляння і натомість робили одразу наступний рух, але більше часу. Також, сподіваюся, не буде дуже помітно...:girl_flirt:
    Найгарніші моменти були, коли нас обсипали конфеті і пелюстками троянд, і коли вкінці наречений подарував букет з троянд і став на одне коліно...ех, все-таки ми задоволені, що ходили на постановку першого танцю, ніж би ми просто а-ля медляк танцювали...Особливо були приємно вражені гості молодого, хвалили його, що все-таки не полінувався і дійсно старанно готувався до першого танцю. Ми потім деякі наші рухи використовували і під час інших повільних пісень. Вже навіть краще виходило, бо на нас не було стільки уваги:girl_dance:.

7. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Ми то танцювали в правильну сторону, але в залі було темнувато. от тоді-то хлопчик, що монтував відео, використав ті уривки, що ми танцювали, то в парку, то в Замку, то ще десь, і вийшло так гарно і доречно, що мммммм..... краса.

8. Lesya Vihot

Lesya Vihot Well-Known Member

коли танець поставлений - це гарно для гостей весілля, а для самих молодят деколи велике напруження, тоді краще вже просто танцювати повільний танець і показати свої справжні емоції. Хоча є наречені ,які просто фантастично танцюють перший танець,який був поставлений хореографом.

9. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

під час весілля мені так все подобалось!! :) І на відео також.....А через 2,5 роки дивилась - то виглядало так зворушливо-маріонеточно!! :)
    Ми не ходили на уроки - самі собі придумали кілька поворотів....але дуже хвилювались :girl_blush2:

Ми танцювали під "At last" Елли Фіджеральд, але у виконанні саксофону :girl_tender:

10. Heureuse

Heureuse вірю...

я така сама :girl_wink:
    тому наша пісня 100% буде ексклюзивною, і сподіваюсь всім сподобається. я від неї просто млію і вже не можу дочекатись коли ми будем вчити танець :girl_tender:

11. sunset

sunset Active Member

а в нас був вальс зі Шрека))) такого точно ні в кого не було( наша хореограф казала)))) достатньо стандартні рухи, але різниця між тим як танцювати в залі перед гостями, при всій параді дійсно далось в знаки- ми не забули жодного руху, прогину і посмішки)))
    того файно було)))

12. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Я довго вговорювала свого чоловіка потренуватись танцювати перший танець, про хореографа навіть мови не було і вже коли втратила надію, він сам запропонував спробувати. Вчила його найпростіших кроків. Пара ми не танцювальна, тому я вирішила не перейматись тим, що подумають про нас гості, а просто потанцювати собі в задоволененя, кроки рахував чоловік. А пісню ми вибрали Луї Армстронга "What a wonderfull world".

13. Ritamadonna

Ritamadonna Member

14. Almariel

Almariel Well-Known Member

так собі. вразило тільки, як він її перевернув у вертикальній площині. а всі рухи такі "щойно завчені", сирі.. ІМНО

15. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

А мене щось взагалі-взагалі не вразило. Дивилась вчора передачу 4 весілля і реготала, як то кожна з наречених вважала свій танець чудесним, а насправді зі сторони, то тааак смішнувато виглядає.
    Я і далі притримуюсь думки - не танцюристи, то просто собі вальсуйте чи крутіться в повільному танці.

16. zaderyshka

zaderyshka Member

Для людей, які не танцювали професійно, вони цілком пристойно виглядають. Ну, як усі наречені. Ми теж вважали, що ідеально станцювали, а при перегляді відео десь не так стала, муж на секунду руку затримав. Ну, як у всіх, хто не займався танцями і рухливі па виконував лише на дискотеці чи фестивалі.

17. Dobra

Dobra Well-Known Member

Я думаю молодятам вдалось принаймі підняти настрій гостям:girl_crazy:

18. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

то вже файно
    от чого молода постійно то відбігала то набігала на молодого не зрозуміло ггг, якось дуже розірвано все ІМХО, такого плану є набагато вдаліші танці
    але краще так ніж не танцюристи 3,5 хв топчуться на місці, або ще гірше виціловуються, а 100 з лишнім гостей позіхають з думкою "але ж довгий танець"

19. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Я спершу також була такої думки.
    Але коли я нашим хореографам сказала, шо може ми просто вальс танцювати будемо(бо переживала щоб нічого не забути). То вони обоє розсміялися:girl_crazy:Виявляється інколи гарно станцювати вальс набагато важче ніж поставити ось таку постановочку:smile:
    І ще казали, що на вальс зазвичай в них йде набагато більше репетицій)))
    Цілком підтримую.
    Я в нашому танці побачила купу недоліків, хоча гості цього не помітили:)

20. Heureuse

Heureuse вірю...

танець- нічого особливого..давно заїжджена ідея, здерта в американців.
    мене от більше дим зацікавив :girl_crazy: хотіли на наш танець теж таке замовити, але нам сказали, що та машина запускається мінімум на півгодини і її ніяк не виключеш.
    а в них класно так- і не дуже багато диму і він швидко розсмоктується..де б то таке взяти? :girl_in_dreams: