Підбиваємо підсумки року, що минає

Тема у розділі 'Пляц забав', створена користувачем Lady_Opium, 16 Грудень 2009.

1. LuBimaya

LuBimaya New Member

Відповідь: Підбиваємо підсумки року, що минає

1. Людина року: однозначно мій коханий. За цей рік він ще більше виріс в моїх очах. Я дійсно як за кам'яною стіною.
    2. Напій року: кава, що ж іще)
    3. Настрій року: дуже різний. Було і цікаво, і нервово, і весело, і сумно.
    4. Політик року: -
    5. Музика року: Rock-H - я просто закохалася в цих хлопців)))
    6. Знайомство року: за цей рік я познайомилась з дуже багатьма людьми, не злічити)))
    7. Розчарування року: моя свекруха, як би не прикро це було...
    8. Фільм року: напевно "Величне століття", хоча було і багато інших фільмів переглянуто, але цього найбільше)
    9. Особистий смуток року: дуже багато втрат приніс нам цей рік: дядько чоловіка, мама нашого друга, і найболючіше для мене, мамина подруга з донькою загинули в автокатастрофі... досі не можу відійти...
    10. Особиста подія року: початок маленького бізнесу, нарешті є відчуття стабільності та розвитку.
    11. Книга року: однозначно Ю. Винничук "Танго смерті"!!!!
    12. Кабак року: якось не можу визначити щось особливе, в основному на піццу ходили)
    13. Мрія на наступний рік: хочу, щоб в наступному році було побільше позитиву, а відповідно, менше негативу, не було горя, хвороб, і схуднути на 10 кг)))))

2. SoLana

SoLana Well-Known Member

І я спробую :girl_cool:
    Людина року: Я і моя донечка;
    Напій року: незмінно - кава з молоком, і червоне вино;
    Настрій року: мінливий, як ніколи, на початку рішучий і оптимістичний, часами отакий- "Опять он появился в моей жизни....Этот ужасный француз Де Прессняк", але позитивний таки переміг :)
    Політик року: давно цю справу закинула, а цього року переконалася, яке там болото, тому Народ, який виборює собі і нам право на добре життя.
    Музика року: радіо в машині, а от прямо зараз, після перегляду Хоббіта, ну очєнь і очєнь :girl_in_love: Ed Sheeran - I See Fire
    Фільм року: багато їх було і цікавих і не дуже, тому одного такого щоб аж вразив не було.
    Знайомство року: цього року, якось все по старому :)
    Розчарування року: ох, я рідко розчаровуюсь в людях і намагаюся завжди бачити в них більше позитивних речей, але от отримала просто неоціненний життєвий досвід - близька подруга.. чи тепер просто знайома.
    Особиста подія року: спробувала нову справу і побувала в новій для себе професії, цікаво, але не моє.
    Книга року: не можу виділити одну, просто домучила "Самотність у мережі"
    Кабак року: Грушевський, і найчастіше піцерії.
    Мрія на наступний рік: Здоров'я рідним, щастя і затишку. Нехай чоловіку вдаються всі його задуми, нарешті переїхати в будиночок. Багато подорожей.
    Щиро вітаю всіх з Новим Роком і Різдвом Христовим! Миру, злагоди, благополуччя Вашому дому!

3. Just me

Just me Member

Людина року: Важко когось виділити, тому, напевне, переможцем у цій номінації буду я :)
    Напій року: лате, метакса;
    Настрій року: радше умиротворений, знання того, що все - тимчасове - дало мені можливість дивитися на події трохи відсторонено.
    Політик року: Народ України (сподіваюся наступного року написати те саме) Він дав знати, що він є.
    Музика року: Andrea Bocelli, David Garrett, Sylwia Grzeszczak, Lady Antebellum, Квітка Цісик - всіх важко перерахувати. А ще хорватська, сербська, польська музичка загалом.
    Фільм року: Скандинавське кіно - дуже сильне. Взагалі надаю перевагу фільмам, після перегляду яких ще довго знаходишся під враженням
    Знайомство року: новий колектив, кілька українських та іноземних мислителів та журналістів, загалом цього року було багато людей, котрі вражали
    Розчарування року: багато може якихось дрібних, які так і не склалися у одне велике завдяки праці над собою і своїм світобаченням
    Особиста подія року: знову ж, нова робота. І я нарешті частково здійснила свою, можливо для когось дивну мрію - побачити Прибалтику. Вільнюс - місто, варте мого повернення
    Книга року: мені взагалі важко читається
    Кабак року: Кентавр, Монс-Піус і (пс-с-с-с-ссс, нікому не кажіть - мій кабінет :) )
    Мрія на наступний рік: просто щоб усі були живі та здорові, щоб знайшли те, що шукали і це принесло їм радість. Щоб мене увесь рік оточували щасливі люди. А для мене особисто - подорожей, подорожей, подорожей. І нових цікавих знайомств.

4. Багіра

Багіра Well-Known Member

вже пора підбивати підсумки:)
    Людина року: синочок і чоловік
    Напій року: чай різний
    Настрій року: духовно збагачений, відповідальний, сильна невпевненість і нервовість замінялися абсолютною впевненістю і спокоєм
    Музика року: саундтреки Джона Вільямса, Моцарт, chillout
    Фільм року: багато класних дивилася, але французький "Секса много не бывает" вразив (незважаючи на назву це історія однієї сімї з моменту зачаття дитини і до року) певно дже багато неактуальних для нашого менталітету моментів, тому важко зрозуміти героїв, але всерівно суперовий
    його взагалі варто дивитися тричі, до першої вагітності, під час вагітності і після пологів))) будуть 3 різні сприйняття
    Знайомство року: новоспечені мамусі) і ще одна сімя, яку я дуже полюбила
    Розчарування року: не люблю ділитися негативним і висвітлювати його
    Особиста подія року: народження синочка, моє дорослішання
    Книга року: Вчимося народжувати і Вчимося годувати грудьми:)
    Кабак року: кафешки в центрі і Кінг-кросі, важко щось виділити
    Мрія на наступний рік: звичайно здоровя і благополуччя моїй сімейці, рідним і близьким
    досягти ще кращої фіз. форми, ніж до вагітності) (бажано за перші півроку:) )
    Висновок: якась така я мамська цього року (хоч певно не аж так воно як звучить), хоча відчуваю себе доволі гармонійно, якось все стало на свої місця і я зрозуміла - якщо щось не клеїться в роботі чи інших заняттях, значить це просто не моє, бо коли я дійсно зацікавлена в чомусь, то віддаю всю себе

5. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Людина року: не можу виділити когось, бо багато хто в різних сутуаціях робив мене трохи кращою) Чоловік - дивував своїм терпінням, синочок - невичерпне джерело енергії, моє маленьке сонечко, Юстинка (Марічки-Хайді) - хочу донечку, що ще сказати:girl_in_love:, Марічка(Хайді) - якось я вже не уявляю своє життя-буття без неї, моя Мама - вона хоч і далеко, але завди така близька, батьки чоловіка - дуже нас підримують в квартирному питанні, за що їм вдячна.
    Напій року: кава з молоком, домашнє вино
    Настрій року: позитивний вцілому, але з якимось вічним очікуванням, цілий рік чогось чекала...
    Музика року: те що слухає чоловік), ОЕ
    Фільм року: перший мій фільм який я подивилась в 3Д - "Сталінград"), Голодні ігри 1,2ч.
    Знайомство року: познайомилась з багатьма "посиденьками" і в більшості знайомства ці були з чудовими, талановитими, добрими людьми
    Розчарування року:
    ось та людина, яка не увійшла в "більшість", про яку казала в попередньому пункті. Я навіть не думала, що через ревнощі, можна так недовіряти... Досі мені через те образливо і якось так сумно коли згадаю...
    здоров"я Артемчика після початку відвідування садка, дитина, яка 2 роки не хворіла, за 2 місяці відвідування садка хворіла 3 рази:girl_cray:
    Особиста подія року: не було таких дуже особливих подій. Але з того що запам"яталась, то перша поїздка в село з Артемчиком до його прабабусі, наш хоч і короткий, але такий бажаний відпочинок на морі втрьох
    Просвітлення року: відносини в окремо взятій сім"ї
    Книга року: "Дозор" всі частини, "Код да Вінчі" - чомусь захотілось перечитати, і почала читати "Голодні ігри".
    Кабак року: Челентано, ЯХ - доставка додому.
    Мрія на наступний рік: Вирішила мріяти по-крупному - хочу свою квартиру, бажано 3-хкімнатну, але і 2 підійде:girl_wink:
    здоров"я близьким і рідним і побільше "особистих подій року" і поменше "розчарувань року":girl_claping:

Дівчатка, з наступаючим! Здоров"я вам і близьким, побільше нових вражень, досягнень і приємних сюрпризів!:kiss:

6. Oduvashka

Oduvashka Well-Known Member

Людина року: Після довгих вагань-мій чоловік. Дуже йому вдячна за терпіння і розуміння.
    Напій року: текіла, брют
    Настрій року: схарений, шалений темп, веселий
    Музика року: Адель, Лана і після стадіонного концерту ОЕ
    Знайомство року: одна шалена сімейка, яка любить текілу і ходить в гості зі своєю іжою)
    Розчарування року: деякі моменти на роботі і я
    Особиста подія року: цей рік був дуже насичений, здається, що то не один рік пробіг, стільки всього було. Багато подорожей, шалений ремонт за 6 місяців, переізд, нова машинка і багато-багато праці.
    Просвітлення року: не треба шукати щастя, треба зупинитись і насолоджуватись життям
    Книга року: почала читати Токарєву і Куніна
    Фільм року: з того що запам'яталось "Гетсбі" і "Безславні виродки"
    Кабак року: Кумпель
    Мрія на наступний рік: Здоров'я всім близьким, не зупинятись на досягнутому, подорожувати, менше бути схареною і зловити ту гармонію. І пора вже розширювати нашу сімейку))

7. Siania

Siania Love Life

Людина року: на жаль я
    Напій року: лате, трішки віскі
    Настрій року: переважно заклопотаний, забіганий, моментами ейфорійний, моментами сумний
    Музика року: нічого конкретного, різна
    Знайомство року: партнер по фотосправі та кілька цікавих людей
    Розчарування року: одне дуже велике
    Особиста подія року: омріяна собака, подорожі
    Просвітлення року: час дуже швидко пролітає, а так багато хочеться зробити! отже, до роботи!
    Книга року: ніколи не памятаю назв
    Фільм року: аналогічно як з книгами
    Кабак року: о, диво, цього року я перестала відвідувати кафе, на це нема часу, і це приємно, бо вже находилась за попередні роки :) Але з цікавого можу відмітити копальню кави, спліт і панораму.
    Мрія на наступний рік: щоб сестричка народила племінничка(у) і всі були здорові, звільнитись з роботи, зустріти цікавих людей, ще більше подорожей

8. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Людина року: Йа :)
    Напій року: чай з перцем, чай з імбиром, взагалі чай-чай-чай
    Настрій року: на диво врівноважений
    Музика року: пісенька про лисичку :)
    Фільм року: запам'ятався іспано-французький фільм "Епідемія", якраз цього року все частіше задумуюсь наскільки ми, люди цивілізації, залежні від звичних речей і як легко історія людства може скінчитись. А взагалі цього року музь остаточно підсадив мене на аніме, тому додам номінацію
    Аніме року: З Нового світу (Shin Sekai yori) - неоднозначне аніме, дещо в ньому мене дико бісило, але загалом справило неабияке враження. Ну і аніме-серіали - піратсько-пригодницький "Ван Піс" (One Piece) і рачинський "Гінтама" (Gintama) - зе бест оф зе бест оф зе бест
    Серіал року: "Гра престолів"
    Знайомство року: були приємні знайомства, але не вражаючі
    Розчарування року: опозиція
    Гордість року: український народ - ми дійсно разом - сила!
    Просвітлення року: я інтроверт і це нот бед :)
    Особиста подія року: особиста, внутрішньодушевна, тому описати словами складно та і не хочеться ;)
    Книга року: серія "Тайный город" Панова - дочекалась продовження, юхуууу!
    Кабак року: ресторанчик "Маестро" в підвальчику Будинку вчених, хочу їх олівьє :)
    Мрія на наступний рік: Минулорічні мрії про здоров'я рідних збулись, загадаю знову, а от про мир - загадаю цього року добробуту і миру для України і нас, українців. А особисто для себе - відпочити нарешті на морі, очєнь хоцца!

9. Brenda

Brenda Member

1. Людина року - Моя квіточка, моє сонечко, моя донечка :)
    2. Напій року - незмінно Лате :)
    3. Настрій року - переживаючий-втомлений-гармонійний-щасливий
    4. Політик року - ніхто
    5. Музика року - ОЕ
    6. Фільм року - такого конкретного нічого, бо не дуже дивилась фільми цього року...
    7. Знайомство року - моя доця-Вікуся:), новоспечені мамусі з ДП:)
    8. Розчарування року - я, коли я лінуюсь (це буває дуууже часто), а також - політики.
    9. Особиста подія року - я стала мамою!
    10. Книга року - Інтернет, книжки про виховання і догляд за дітками:)
    11. Кабак року - Креденс кафе, Вероніка, Б*янко Россо (доставка додому, коли пані Бренді ліньки щось готувати:)))
    12. Мрія на наступний рік - почати робити конкретні кроки щодо купівлі більшої квартири, щоб в чоловіка все получилось з його хобі, здоров*ячка моій коханій сім*ї і моім батькам.

10. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Людина року: донечка :girl_in_love:
    Напій року: кава з молоком, чай з м"ятою
    Настрій року: нестабільно хвилюючий, задьорганий
    Музика року: пісні з Малятка
    Фільм року: "Залізна людина" ходила щоб чоловіка порадувати, але як не дивно фільм і мені сподобався
    Знайомство року: так як цього року я трошка торгувала (на форумі) то познайомилась з багатьма дівчатами. А ще познайомилась з Лілею.
    Розчарування року: мій тато. Розчарувало те, як він себе повів у справі з квартирою(((
    Гордість року: чоловік
    Особиста подія року: немає нічого аж такого особливого((
    Книга року: казочки для доні
    Кабак року: вже даавно ніде не була :girl_cray:
    Мрія на наступний рік: своє жтло, то найзаповітніша. Ще мрію розпочати свою маленьку справу. Доня йде на осінь в садочок-хочу щоб в неї гарно і без проблем пройшла адаптація. Щоб чоловік знайшов прибуткове заняття для душі. Ну і мир у всьому світі))

11. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

Людина року: Маряна Калабай і люди, чиє життя як чудо
    Напій року: апельсин-базилік
    Настрій року: авантюрностабільний ;)
    Музика року: Rock-H і музика, яка викликає ностальгію
    Фільм року: Августин
    Знайомство року: престарі знайомі, яких пізнаю по-новому, а також більша частина цьогорічних знайомств припадає на файних форумлянок.
    Розчарування року: наша машина
    Особиста подія року: експерименти у нових сферах діяльності
    Книга року: усі дитячі книжечки, які захланно скуповую. А ще у нашій колекції є книженції для доні Данусі - Дана і Крук, Дана і дракон. Помалу колекціонуємо :girl_dance:
    Кабак року: Колхіда, а радше люди, які там працюють і одна історія, яка з ними пов"язує :girl_haha::shutup::shy:
    Мрія на наступний рік: Рииииим... знову знову марю ним. Може хоч наступного року виберемось:girl_in_dreams: Ну, і щоб всі були здорові!

12. Virginia

Virginia Well-Known Member

Людина року: мої діти
    Напій року: трохи кави, трохи капучіно, трохи чаю, трохи вина, мартіні
    Настрій року: заклопотаний, втомлений
    Музика року: old mcdonald had a farm, the wheels of the bus
    Фільм року: ні одного нового фільму((
    Знайомство року: Марусинка.
    Розчарування року: на жаль, воно дуже болісне для мене
    Гордість року: Мартуся... яка ж вона розумничка в мене ( а ким ще мама може гордитись?)
    Особиста подія року: я мама двох донечок!
    Книга року: всякі абетки, розмальовки
    Кабак року: найчастіше бували в да вінчі в КК
    Мрія на наступний рік: Про здоров"я свої рідних мріяти не буду, просто буду молитись! А помрію про матеріальні блага. Хочу, щоб чоловік, нарешті знайшов стабільну роботу. Хочу, щоб ми хоча б заклали фундамент нашого сімейного гніздечка. Хочу сісти за руль власного авто. Хочу в Італію на море...
    (так класно мріється під звуки салютів)

П.С. перечитала історію своїх постів в цій темі... прогорнула 5 сторінок життя:) Мрії таки збуваються!

13. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

Вперше підбиваю тут підсумки року. захотілося проаналізуватисвоє життя цього року і намріяти-намріяти чогось файного...:girl_in_love:
    Отже:
    Людина року: мій коханий чоловік(його підтримка і спокійна впевненість у тому, що все буде добре мене дуже підтримувала цього року) і наша маленька Катруся
    Напій року: чай-чай-чай(чорний\зелений\ягідний\трав*Яний...)
    Настрій року: схвильовано-вагітний, умиротворений, щасливо-мамський:)
    Музика року: ОЕ альбом "Земля", особливо пісня "стіна"
    Фільм року: не можу виокремити чого конкретного, хоча передивилася купу всього
    Знайомство року: моя солодка маленька доня
    Особиста подія року: я МАМА! рік почався з того, що я підсвідомо відчула, що нас вже троє і хтось живе в мене в животику:girl_in_love: і ось у вересні ми народили нашу таку бажану манюню:d25:))
    Книга року: Ю. Винничук "Танго смерті" і " Вчимося годувати грудьми"
    Кабак року: вподобала собі "Кумпель" і "Панську чарку"
    Мрія на наступний рік: аби були здорові мої найрідніші люди і всі всі всі, стабільності і впевненості в завтрашньому дні, для себе особисто-схуднути, щоб почуватися комфортно, поїхати сім*єю на море, навчитися в*язати. Щоб в нашій країні припинився хаос останніх років

14. rununkulos

rununkulos Well-Known Member

Людина року: Мій чоловік(не сподівалась, що він у мене такий).
    Напій року: відкрила для себе новий смак кави - лате(оскільки до вагітності -пологів пила виключно чорну міцну).
    Настрій року: вагітний, поствагітний.
    Політик року: ---
    Музика року: та, що на польському каналі(якому-забула);
    Фільм року: передивилась все що можна, а виділити нічого.
    Знайомство року: Моя донечка!
    Розчарування року: найкраща подруга.
    Особиста подія року: народження малятка))як це прекрасно!
    Книга року: багато літератури про ГВ та пологи, а потім книгу замінили ДП.
    Кабак року: всі місця у Львові, де моя ненажерлива вагітність поїдала піцци і бургери;
    Мрія на наступний рік: з"їздити на море, обов"яково схуднути, розпрощатись з ремонтними роботами, ну і щоб всі були здорові!

15. Cornelia

Cornelia Well-Known Member

Людина року: чоловік
    Напій року: зелений чай, бейліс :)
    Настрій року: лінивииий
    Музика року: "На небі" ОЕ
    Фільм року: важко виділити "фільм року"
    Знайомство року: французьке кіно
    Розчарування року: стосунки з мамою
    Гордість року: чоловік
    Особиста подія року: було багато "маленьких" подій
    Книга року: Т. Г. Еріксен "Тиранія моменту", Б. Д. Антоненко-Давидович "Як ми говоримо"
    Кабак року: немає
    Мрія на наступний рік: навчитись організовути свій час, виконати навчальний план з написання статей, навесні взяти церковний шлюб, завершити ремонт і пересились у власне помешкання, відпочинок у Криму.

16. vchitelka

vchitelka New Member

Людина року: син і мама
    Напій року: трав"яні чаї (з м"яти, ромашки)
    Настрій року: депресивно-шалений
    Музика року: Lana Del Rey і Лобода (який настрій - такі пісні :)
    Фільм року: "Великолепный век. Роксолана" (то єдине, на що чи не ритуально відводився час щотижня)
    Знайомство року: проста дівчина з простого голандського села - Евалін. Тепер я знаю, що добробут людей в Європі - поняття відносне.
    Розчарування року: -
    Гордість року: син
    Особиста подія року: послухалась поради : "Треба жити далі"
    Книга року: нові шкільні підручники
    Кабак року: незмінно "Лігумінка" і "Челентано"
    Мрія на наступний рік: переконати малого щодо магістратури за кордоном (і знайти можливість)

17. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

Людина року – незмінно коханий муж :girl_in_love:
    Напій року – cаусеп, мартіні асті, сливове вино і божолє нуово
    Настрій року – вдома – гармонійний та шалено закоханий, на роботі - розслаблено-оптимістичний та непристойно-саркастичний
    Музика року – ОЕ (нарешті перестала сприймати Славка егоїстично виключно як доброго сусіда дитинства та юності)
    Фільм року – цього року я була ще тим кіноманом, жодної очікуваної прем'єри ми з мужем не пропустили та й вдома «кінозал» не простоював, проте найбільше торкнув старезний фільм, який переглядали вже вкотре - "Це прекрасне життя" (1946)
    Політик року – я :girl_crazy: в боротьбі за справедливість, проти системи, проти хабарів. Нескромно))) Не все, що хотілось, вдалось і не всі справи були виграшними, проте багато практичних кроків було зроблено. Саме з нас все починається!
    Розчарування року – найбільше розчарував минулорічний переможець в номінації
    і неприємно вразили окремі сусіди в принципі – на одних погано впливає жага до грошей та їх кількість, на інших навпаки безгрошів’я(

Знайомство року – новий шеф (чудесно мотивує, холєра :good:)
    Особиста подія року – затишні та душевні сімейні мандри і подорожі; професійні успіхи на роботі, котрі були достойно оцінені (отримала 1 кубок, 4 дипломи-відзнаки, 2 матеріальні подарунки і двічі позапланове підняття зп; не дрібниця, і приємно ж як :girl_claping:)
    Гордість року – мої дівчатка (Юстя – світлий розум та надзвичайна сила духу, Златя – гостра пам’ять та неперевершена винахідливість, Луця – кіндервундер (я просто "в шокови" від сукупності того, що несе в цей чудовий світ моє вже 2-річне янголятко)
    Просвітлення року – разом ми банда СИЛА
    Книга року – 7 habits of highly effective people. S.Covey (майже настільна) / Биті Є. Гоцик. (найбільше вразила)
    Кабак року – ЯХ, Нобіліс та Вероніка за частотою відвідувань
    Мрія на наступний рік – Коби щасливо і здорово! (с)
    а взагалі я геть відкрита до змін, маленьких див і великих чудес, солодко їх очікуююююю :connie_pull-pigtail

18. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Людина року: ...
    Напій року: кава з молоком
    Настрій року: депресивний.
    Політик року: ...
    Музика року: практично ніколи не слухаю музику, тому не можу нічого путнього пригадати, хоча, ні, Дзідзьо.:girl_blush2: Моя Анюта, як тільки сідає в машину, зразу кричить Діді.
    Фільм року:серіал " Breaking bad",фільми Джанго і Гравітація.
    Книга року: Кінг " Необходимые вещи"
    Знайомство року: сусідки, з якими тусуємся на дитячому майданчику
    Розчарування року: я...не досягла нічого, просто прожила надармо цей рік
    Особиста подія року: ніц цікавого
    Кабак року: ЯХ, Чао Белла.
    Мрія на наступний рік: хочу, щоб збулась мрія мого чоловіка, від того залежать всі мої мрії :girl_crazy: але найбільше хочу довготривалого відпочинку.

19. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Людина року: донечка і чоловік
    Напій року: чай зелений, чай чорний, чай фруктовий, м'ятний :girl_crazy:
    Настрій року: замріяний :girl_in_dreams:
    Музика року: "Квін", Проект "Брюссель", Сантана, різний релакс, блюз
    Фільм року: виділю "Найкраща пропозиція", "Великий Гетсбі", "Джанго вільний", "З широко закритими очима" і улюблений серіал "Breaking bad"
    Знайомство року: нові співробітники та інші знайомства
    Розчарування року: свавілля теперішньої влади :girl_devil:
    Гордість року: моя бабуся, яка нещодавно відсвяткувала своє 104-річчя (і ще добре тримається:girl_wink:)
    Особиста подія року: окремої не виділяю
    Книга року: різна фантастика, кулінарні рецепти, цікава література про здоровя
    Кабак року: «Bianco Rosso», "Кумпель", "Валентино", і, звичайно "Mons Pius"
    Мрія на наступний рік: дописати монографію, гарно відпочити в нових краях :girl_yes:

20. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Спробую і я вперше підбти підсумки року.
    Людина року: мої хлопці, меншенький- синулька і старшенький- мій муженьок ненаглядний)
    Напій року: мартіні з льодом.
    Настрій року: позитивний
    Музика року: відкрила для себе групу "Stereophonics"
    Фільм року: Як і в попередні роки все без змін, "Зелена миля", "Втеча з Шоушенка".
    Знайомство року: дуже позитивні люди, які різко увійшли в моє життя.
    Розчарування року: нічого, влада то розчарування століття(
    Гордість року: коли думала, що тут написати, то прибіг мій ненаглядний і каже, "шо тут думати..Я звичайно"))
    Особиста подія року: переїхали у більшу квартиру.
    Книга року: всі книжки Стівена Кінга
    Кабак року: "Тарон"
    Мрія на наступний рік: здійснити те, що не вдалося в попередньому році)