Підготовка нареченого до весілля

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем La esposa, 30 Листопад 2011.

1. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Відповідь: Макіяж для нареченої

2. sonyachne divcha

sonyachne divcha Well-Known Member

Насправді здивувало ставлення форумчанок до мого висловлювання... Ну але в кожного своя думка по ситуації є.

Звичайно усе це є суто індивідуально, в залежності від зовнішності: тип шкіри і довжина волосся. Але якщо шкіра трошки проблемна, то я не бачу нічого поганого в бажанні майбутнього чоловіка зробити легеньку корекцію у вигляді макіяжу (тонування). Або ж лакування волосся, якщо воно довше від "армійської" стрижки (бо вибачайте за власну думку, але саме так - ніби в армію ідуть - і виглядають зачасту велика кількість чоловіків на власному весіллі, відвідавши перукаря в переддень свята).

---------- Додано в 11:15 ---------- Попередній допис був написаний в 11:11 ----------

Отого я вже не зовсім розумію? бо, судячи по вашому висловлюванню, хороший зовнішній вигляд на весіллі наводиться лише для фотографа.
    Буду трошки саркастичною, але навіщо тоді взагалі купувати хороше плаття, робити вишуканий макіяж нареченій, якщо все це запросто може "домалювати" хороший фотограф за "сотню долярів", як і в принципі, придумувати місця для фотосесії та декорувати зал (це все з легкістю фотограф і так на фото доставити зможе)?

---------- Додано в 11:36 ---------- Попередній допис був написаний в 11:15 ----------

І навіщо ви так про себе???
    Для вас це навпаки великий "ПЛЮС", що Ви можете і вмієте сама собі зробити красивий макіяж.

---------- Додано в 11:46 ---------- Попередній допис був написаний в 11:36 ----------

Ну і ще не втримаюсь - і на тему метросексуалів щось додам.
    Особисто і для мене трошки занадто, коли чоловіки бігають постійно до майстрів манікюру-педікюру, в солярій, спа-центр чи на депіляцію, бо тоді вони і справді можуть "чоловічий облік" за тим всім втратити, але ж і ставлення до себе типу "а нащо душ сьогодні приймати, я ж його три дні тому приймав" - якось ну зовсім неправильне, бо і воду тепер майже не відключають, і до ближніх інколи треба ближче, ніж на 10 м підійти треба. Тому зовсім не розумію, як "підведення марафету" для чоловіка в день весілля закінчується "чистими шкарпетками" і все - вибачайте, а то вже точно не правильно ...

3. WildWind

WildWind Member

Більшість і домальовує))) Мала на увазі що професійний фотограф так зловить світло та профіль, що не буде видно ніяких недоліків. А так тонуй не тонуй при вспишці прямо в очі з відстані 20 см всі недоліки шкіри і так вилізуть.
    Та ми собі гонимо)))
    Але не варто зловживати. Бо коли бачиш весільні фото, де личко нареченого і нареченої в одному тоні.. то якось і смішно і дивно. Та і наштукатурені до неможливості личка дівчат теж не дуже радують якщо чесно. Я по дорозі з перукарні витирала половину макіяжу, і ще замато стерла))
    Можливо комусь везло, але я ще не бачила непомітної роботи візажистів на весіллі. І якщо на нареченій то вже звиклося, то для мужчини то просто катастрофа. Якщо ніхто не здогадався, то чудово. А якщо всім помітно той "рівний тон" то жахливо.

4. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

а чому? чому мало просто одягнути костюм і добре поголитися (тим хто регулярно голиться.)
    Про прийняти душ і вбрати чисті шкарпетки я не говорю, бо це нормальна щоденна процедура. так як почистити зуби. Ми ж не пишемо, що перед весіллям чоловік має почистити зуби, правда?

5. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

Відповідь: Підготовка нареченого до весілля

У мене винекло питання, про білу хустинку, яка часом буває у кишенці в піджаку ,чи вона обов"язкова? Або часом таку хустинку ховають ,собі у декольте наречена. Для чого це робиться ,чи вона обов"язкова ,чи її не брати? Бо я не хочу.

6. oksitigra

oksitigra Member

Замість хустинки наречений буде мати бутоньєрку і вистарчить з нього:girl_blum:

7. StarRace

StarRace миється в бані

Мому чоловікові фотограф шось там спробував підправити чи то пудрою чи то тоналкою, це було не смішно, коли фотографу він пояснив фотографу що той має робити. Залежить від чоловіка, його звичок і переконань.