Підгузники - одноразові чи багаторазові?

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем loreniya, 20 Листопад 2009.

1. Багіра

Багіра Well-Known Member

Відповідь: Підгузники - одноразові чи багаторазові?

а багаторазовий з якого матеріалу? бо серед них є бавовняні і ні
    і як доглядаєте за шкірою?

2. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

А ми навпаки вирішили з преміум кеа перейти на щось бюджетніше, бо ціна зараз таааак виросла.
    Взяли Даду. Мені тааак сподобались! Трохи вони товстіші за преміум кеа, але ота зона набухання в них розташована по-іншому.
    В памперс, після 2-3 попісів той підгузник так обвисає між ногами, в діток які вже ходять. А Дада не обвисає і то мені дуже сподобалось.

Але не довго щастя тривало. Вже вчора після вулиці малий мав почервоніння на яйках... І запах після пізгузника неприємний(таке враження, що запарюється попа). З памперс такого не було((
    Як пройде почервоніння, то спробую ще раз Даду, але скоріше всього таки повернемось до памперс. Вони нам з народження були ідеальні.

3. Almariel

Almariel Well-Known Member

Бавовняний. Суть не в підгузнику, а в тому, що багато прошарків тканини і нема доступу прямого повітря. Хоча наші підгузники без непромокаючого прошарку. Від почервонінь виуористовую крем з календулою - гомеопатичний засіб, засипаю пудрою - спорами плавуна, коли вже дуже червона - крем з цинком. Просто напрягає щось робити постійно. З старшою нічим не користувалась, тільки коли цілий день в підгузнику в жару, тоді ставала червона попа.

Надіслано від мого HTC Desire C, використовуючи Tapatalk

4. Raven

Raven Мама малятка

Спробуйте памперси Хелен Харпер, дешеві і по якості нічим не гірші за памперс.
    Я наніч вдіваю преміум, а на день даю Харпер.

5. popelushka

popelushka Well-Known Member

нам вони не підійшли, після першого попісу підгузник так набухає, дитині аж незручно ходити, таке враження, що там всередині одна вата.
    В основному користуємось "Дада" або "Ліберо" (ціна на них тепер також дуже піднялась), вдома користуємось багаторазовими підгузниками, а на прогулянку - одноразовими.
    Ех, а був час, коли родичі привозили такі хороші польські підгузники (виготовляють їх тільки для "Теско"), ціна їхня була 70 грн/68 шт.

6. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

а як називаються? в нас на базарчику чоловік має багато товарів з Теско і підгузники бачила в нього

7. popelushka

popelushka Well-Known Member

8. Raven

Raven Мама малятка

дивно, бо в нас вони не розбухають сильно, повзати-скакати не заважає.

9. Paradise

Paradise New Member

Всі пишуть що памперс преміум такі хороші, а нам не підійшли, дупка від них червона я думаю, що це через сіточку всередині яка вічно приліпає до дупки.Якщо користуюся почергово з памперс актів бейбі то краще, а коли самі преміум то дупка завжди червона...

10. Raven

Raven Мама малятка

а вони з наповнювачем ароматичним, дехто реакцію на те має
    ще в роддомі то казали, бо беруть для дитини саме-саме

11. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Хто то всі?
    Комусь підходять, комусь ні.
    Треба пробувати інші, якщо дупка червона.
    В нас дупка червона була на хагіси і на ектів бебі. А на преміум кеа ніякої реакції.
    Ну і сіточка мені дуууже подобалась і до попи ніколи не прилипала, тому коли в 4 розмірі сіточки не стало, я трохи розчарувалась.
    В нас довго були рідкі каки і з тією сіточкою підгузник вбирав все гарно, що на попі навіть нічого не залишалось. А в підгузниках без сіточки, каки прилипали до попи))

---------- Додано в 12:38 ---------- Попередній допис був написаний в 12:37 ----------

Мені ще не траплялись підгузники без запаху. Всі мають певний запах.

12. Raven

Raven Мама малятка

хеппі, харпер не пахнуть))
    або мені позакладало

13. Paradise

Paradise New Member

А нам сіточка прилипає до дупки, і здається через це і подразнення. Але справді це все дуже індивідуально...

14. rununkulos

rununkulos Well-Known Member

Тут певно малось на увазі, що підгузник в середині без отих прошарків з алое чи ще чогось, бо справді харпер біленькі, а запах хіба такий, як у всієї продукції з відділів промислових товарів.

Нам ті Хелен харпер теж не підходять. Вони дуже на дотик "мокрі" і неодноразово протікали з ночі.

15. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Ми останнім часом для прогулянок беремо підгузки Babydream (теж не мають різкого запаху) - мені вони кращі за Даду, а ціна така ж, здається,
    Вдома - багаторазові, а на ніч нам тільки памперс ектів бейбі підходить поки.

16. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Памятаю, як малій купляли підгузники (коли то було :girl_in_dreams:), то починали з Памперс для новонароджених, потім трохи брали Ліберо (доволі непогані, але, памятаю, "грубуваті" якісь. Ще пробували дешевші Памперси, ті що з запахом - то була жесть, алергія, почервоніння, і на ароматизатор я реагувала (теж не розуміла чому всі так Памперси рекламували, нам ця фірма не найкраща), згодом довший час брали сині Хаггіс, і потім Белла Хеппі, подобались, головне не викликали подразнень і ароматизарота не мали. Пізніше пару раз купували памперси-трусики, і перейшли на горшок. Чула що багато хвалять японські підгузники, вони дорожчі правда. І ще, якщо були подразнення чи запарювання, то моментально допомагав крем Деситин (його зараз чомусь нема в аптеках), або Судокрем, трохи не то, правда, та інші креми, присипки тільки гірше робили.

17. Virna

Virna Well-Known Member

Я в пологовий купувала Памперс Преміум, теж мені та сіточка сподобалася. А коли прийшла додому, то свекри з Польщі мені привезви велику пачку тих зелених Памперсів. Уявіть собі мій шок, коли я роздягала малого після хрестин, а в нього опухша піся. Потім довго було червоне на кінчику. Зараз купила Хаггіс Ньюборн, то бачу, що то почервоніння сходить. Але ці Хаггіс Ньюборн є тільки в розмірі 1 і 2. Трійка вже йдуть якісь інакші. А двійка для малого вже маленькувата. Маю ще трійку Памперс Преміум, але вони великі ще. Не думала, що то така проблема з тими підгузниками.

18. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

В мого теж недавно подразнення на пісюнчику з"явилися, але ми підгузники не змінювали, тому роблю висновок, що то може какуні потрапили і якийсь мікробик.
    Промивала фурациліном, старались довше голодупити і багаторазові підгузники використовувати! Вже сходить по-трохи!

19. La esposa

La esposa Moderator

мене від запаху хеппі аж нудить... з народженням малого організувала собі такий міні-смітничок в кімнаті, щоб з кожною ваткою до кухні не бігати, а виносити в кінці дня, а тепер мушу ліквідовувати, бо як кину туди підгузник, то чую той запах, де б не була(((

А щодо сіточки - нам теж прилипала і були подразнення, але зараз я б хотіла, щоб та сіточка була, бо підгузник не встигає вбирати все, що какаємо з ночі.

20. Chekay

Chekay Well-Known Member

я також користувалася такими підгузками, а трійку вже брала з серії Ultra Comfort, там вже йде поділ на хлочиків, дівчат і є універсальні - дуже задоволена, бо ніякі інші нам не підходять - за день-два вилазять попрілості