Відповідь: Жіноче пальто, 46-48 р. Може, я трохи помилилася з розміром? Дівчатка! Звертайтеся, торгуйтеся, міряйте... Пальто дуже хороше!
Відповідь: Утеплені та вельветові штани, бодіки, светр, повзунки дівч. від 6міс. до 2 Всі позиції ще актуальні Зголошуйтесь
Відповідь: Весільна сукня (зріст 160-170)+ аксесуари Дівчата, пишіть! Віддам недорого. Мені принесло щастя, хай і вам принесе!!!
Відповідь: Віддам модем МТС-Коннект в ПОДАРУНОК!!! Дівчата, заберайте модем!! Вартість переофрмлення оплачуюю Я )))
Відповідь: Жіноче пальто, 46-48 р. Невже нікого не зацікавило пальто? Дівчатка! Можемо торгуватися! Нехай ця прекрасна річ знайде свого щасливого господаря!
Відповідь: "Підстрибувалка" для барахольних продавців Курточка і светрики, футболки і камізелька в наявності! зголошуйтесь!
Відповідь: "Підстрибувалка" для барахольних продавців Агов люди, песики ще є, чекають на своїх нових хазяїнів.
Відповідь: Светрик, чобітки 24р., 3-є штанців Дівчатка! тема ще актуальна ! ціни мінімальні , хто , що пригледів для свого дитятка - зголошуйтесь ...! Всі речі в відмінному стані !
Відповідь: "Підстрибувалка" для барахольних продавців пропозиції актуальні, ціни мінімальні - зголошуйтеся))