Пілатес - для фігури і здоров'я...

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Ujy, 22 Лютий 2008.

1. jozya

jozya Member

Відповідь: Пілатес - для фігури і здоров'я...

Ще б підказали де це воно знаходиться :girl_cool:

2. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Ходила і ходжу на танцювальну аеробіку. Вирішила, що мало - спробую пілатес. І от не пішов він мені. ЗануднИй. Не моє це - спортивні заняття "під балади". Ну і танцювальна аеробіка мене задовільняє як в плані навантаження, так і в моральному. Дуже відволікаюсь після роботи від зайвих думок. Ну і таки стиль життя дає своє - люблю ганяти - тому і швидкий ритм заняття ідеальний.

3. zeza

zeza New Member

І я почала на пілатес ходити. Мені дуже подобається :girl_dance: Я просто балдію. Була тільки три рази. Звичайно, не схудла і м'язи не підтягнулись (в місцях тих, що нижче спини, особливо), але відчуття ніби пір'їнка. Тренер супер - все пояснює, поправляє, коли треба, не грузить. Цікаво, що *крепатури* нема, але вправи ледве виконую(поки прийму вихідне положення, то можна вже нічого не робити:girl_haha:, але я слабачка) сім потів стікає. О, і в них там ще тренажери спеціальні є для пілатесу(на вигляд дивні, якийсь називається "кадилак"), але мені ще до них далеко.

Останнє редагування модератором: 15 Вересень 2011
  4. lodochka

lodochka New Member

Двічата, напишіть хоть хтось, де в центрі є пілатес. Будь-ласка. Або хоч в приват.

5. Adajio

Adajio New Member

Я теж почала займатись не так давно, всього місяць...але ж який то кайф...просто ходиш і кожного заняття бачиш прогрес свого тіла, бачиш як воно працює, відчуваєш мязи, звязки..такі часом що й незнала, що вони взагалі є десь там глибоко))) Відключаєшся від того навколишнього світу, і приділяєш ту годинку лише собі коханій. І дійсно настрій після занять такий чудовий...Всім рекомендую...Ще подобається хатха-йога)) То певно краще навіть від пілатеса, принаймні для мене...

6. Camomil

Camomil New Member

Сьогодні йду перший раз до Жанни в спортклуб "Динамо" на Зеленій. Почитала відгуки про пілатес та вирішила спробувати .

7. Марточка

Марточка Well-Known Member

Скажіть будь-ласка,в який час і які дні там пілатес?

8. SweetMira

SweetMira Well-Known Member

9. Farfalla

Farfalla Member

я на Липинського також кілька років тому ходила. Ну дуууууже класно!!! Стосовно схуднення - не знаю (бо не відвідувала з цією метою), але для загального тонусу і як релакс після трудового дня - ПРОСТО СУПЕР!!! От тільки тепер це ЗНАЧНО дорожче задоволення :girl_cray: а якби були групові заняття, то було б дешевше...

10. Steba

Steba Member

Іду на днях у Формулу краси. Побачу який буде результат, які відчуття. А взагалі як часто можна на пілатес ходити? Я маю на увазі скільки разів на тиждень?Зранку, в обідню пору, чи ввечері після роботи-коли найкраще тіло працює?

11. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Поділіться будь ласка відгуками про заняття там :girl_yes:

12. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Шукаю по і-нету про пілатес у Львові, щось мало інформації... Порадьте де є заняття в першій половині дня? Бо все, що я знайшла, після обіду і пізно ввечері...

13. springusha

springusha New Member

В Арсені по вул.Патона є пілатес на 13.00.(вівторок і пятниця)
    Добре тим що купивши абонемент можна попробувати заняття з йоги,східні танці-вибрати що більше подобається.

14. Farfalla

Farfalla Member

15. Steba

Steba Member

На Левицького у Формулі краси. Понеділок, вівторок, четвер, п"ятниця на 9 ранку. Сама ходжу туди.

16. markysiatko

markysiatko New Member

Zeza, а куди ви на пілатес ходите?

17. springusha

springusha New Member

250гр.-8 занять.
    Глянула розклад,мають ще пілатес в понеділок і четвер на 9 ранку.

18. bubamara

bubamara Member

до якого тренера? я планую відновити заняття у Іри

19. milkozavr

milkozavr New Member

я теж ходжу до Іри в Формулу краси. правда тільки в четвер зранку. до неї дуже багато охочих- сьогодні наприклад 19 осіб було...

20. Steba

Steba Member

А де Ви ходите?