Питання, на які давно хочеться знайти відповідь-2

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Мар'яся, 16 Березень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь-2

то все ті підступні калорії:girl_blum:

2. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Зібен, та то багато в кого бувають ті злочинці, але від них помагає не шафу закрити на ключ, а холодильник))))

3. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

Думаю ефективніше зачинити на замок холодильник:girl_wink:

4. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

ага, закривати, але не одежну, а ту, що з солодощами ;)

5. oksanusyk

oksanusyk Well-Known Member

і на рот маленький замочок :girl_crazy:
    А по мені можна ваги перевіряти (замість мірки), ну ніяк не можу поправитися. Якщо і набераю трохи, то не в тих місцях, де б хотілося

6. Dominika

Dominika Well-Known Member

Люди, хто був в центрі... Магазини сьогодні працюють? Цікавлять ті, що з одягом і взуттям...

7. AilataN

AilataN жива

скажу точно за Краківський - працює , можливо і магазини працюють.

8. Fiyalka

Fiyalka Active Member

Дівчата підкажіть, сьогодні гуртівня з тканинами на зеленій біля арсену працює?

9. Ksusha

Ksusha Well-Known Member

а в мене назріло таке питання: на батьківських зборах, коли обговорювали солодкий стіл, який буде накриватися для дітей, було запропоновано купити напій Живчик, на що одна мама сказала, що вона своїм дітям того категорично не купує і тут не хоче Живчика. Вирішили купити сочок (певно буде Садочок). Так ось - то Живчик справді такий поганий і шкідливий? (ми в тому класі нові- тому я непосміла нічого питати..)

10. Just me

Just me Member

Однозначно. Виключна хімія із цукром. Сік Садочок - теж не фонтан. Взагалі, найкращі напої - узвар, холодний каркаде, домашній лимонад і мінеральна вода без газу :)

11. Ksusha

Ksusha Well-Known Member

Так, але в мене буває - он їду з роботи в село. пити хочеться страшенно..Тут вже таких напоїв домашніх нема. Купую мінеральну воду, але люблю і Живчик - читала на етикетці - вроді мінімум тих хім добавок.. Ну та ладно.. А як на рахунок напою Квас ТАрас - теж зле? Полюбила я його останнім часом.. Знову ж таки читаю етикетку - вроді натуральний..

12. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

і ви в то вірите? :)

та всі газ бульки є так чи інакше не добрі.

13. Ksusha

Ksusha Well-Known Member

ну.. вірите не вірите.. Кажуть ж всі - читайте упаковку..Просто я була в гостях, то там поставили якусь газовану воду (не памятаю назви) - такий списочок хім елементів був, що ого..Деякі назви навіть годі було прочитати.. Живчик в мене рахувався, як "той кращий напій". Тай Квас - пише "продукт натурального бродіння". Хочеться вірити. (ех..смачний мені той квас..)

14. maric

maric Well-Known Member

пропрацювавши інженером з якості знаю про якість продуктів багато інфи і сплікувався з людьми які знають технологію виробництва соків. Так от -
    я дивуюся що мами купують сочок дітям і думаю то натуральне - ні то самообман. Найкраще то узвари є і будуть ну і соки домашні. Всі соки які є в магазинах то все робиться з концентратів.Порада наступна - серед соків беріть завжди Одеський сік - але тільки Одеський консервний завод дитячого харчування. Колись на нньому був намальований хлопчик який тримає бутиль з соком. Тепер цей сік називається - НАШ СІК.
    Ну а з квасів найкращими є Львівський квас і Квас Тарас. Все інше то така хімія що ого го.

15. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

То солодкий коктейль, а не сік. Але по-моєму, люди складників не читають.

НАПІЙ БЕЗАЛЬКОГОЛЬНИЙ СОКОВМІСНИЙ СИЛЬНОГАЗОВАНИЙ "ЖИВЧИК ЯБЛУКО + ЕХІНАЦЕЯ"
    Ферментовані напої?
    Моя мама сама робила квас, був дуже смачний. Що саме в ньому некорисного?
    Шукала склад того квасу "Тарас", не знайшла. Хіба рекламні описи. Цікаво, що пише на етикетці.
    Виглядає на те, що так є. Питання тільки, які консерванти. Ну, і пляшка в нього ж не скляна, а пластикова.

16. Vittoriya

для мене газ-бульки то магазинні газовані солодкі води :), то я просто так написала як звикла говорити

---------- Додано в 17:23 ---------- Попередній допис був написаний в 17:22 ----------

точно містить, чи може мало бути не містить, бо в нас тільки такі написи зустрічала наразі

17. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Ну, тут напис саме "містить".
    А квас теж до тої категорії належить?
    По ідеї, я розумію, що магазинне не завжди корисне, але ж і не завжди шкідливе.

18. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Трошки я вклинюсь, з вашого дозволу :)
    Теж звернула на цей запис увагу. Перевірила на двох сайтах, всюди пишуть, що містить гмо.

19. Vittoriya

магазинний квас- ну не вірю , що натуральний. Може я і помиляюся, але довіри не маю. Так само як і до вина в нас-то не з винограду, хоча ж пишуть, що так.

20. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Та бачте, комусь мінімум ОК, а комусь і той мінімум забагато.
    Мені особисто забагато, бо там цукру ВАГОН і ще трошки. А квас, то взагалі окрема тема. Для мене, це просто палений цукор, як колись бабця казала, і ніякої користі.

Хоча пригадую, що малою дитиною ми ставали в чергу і пили квас з бочки. Ото була радість. Сьогодні я б вже таке не зробила. :connie_pull-pigtail

Статус теми:
Закрита.