Питання, на які давно хочеться знайти відповідь

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем La esposa, 14 Вересень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь

як Ви самі до такої перспективи ставитеся? любите готувати? любите балувати чоловіка?він то "цінує", так би мовити?якщо, приміром, його доходи впадуть - з кожним може статися - не випімне Вам, що сидите на шиї?

2. нталька

нталька Well-Known Member

нічого позитивного в тому не бачу. Я би тоді йшла з роботи і або шукала іншу, або більше часу присвячувала собі, чоловікові і науковій роботі.

3. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

тут підтримую. і щодо пошуку нової роботи також.
    а непостійна атмосфера колективу, придирки начальства і незадоволення самим начальством - то, мені здається, є на кожній роботі, коли попрацюєш більше року, відкриваються очі, проходить страх "новенького", краще взнаєш людей. тут просто треба до того ставитись по-філософськи. ви ж на роботу приходите не дружбу шукати. а невдоволені люди нас оточують всюди, всім не вгодиш, навіть, як будеш найкращим працівником, то все одно знайдеться хоч один заздрісник.

4. нталька

нталька Well-Known Member

Як на мене, ви трохи по-іншому реалії трактуєте. Дівчина написала, що робота їй вже нецікава, все, що могла, вже взяла з тої роботи. А тепер і халявить трохи. Цілком може бути незадоволення начальства і через те. Та й робота, куди ти ходиш з небажанням, думаєш, що там нема з ким поспілкуватись нормально, що тобою незадоволені, але змінити в тому нічого не можеш.. Хіба така робота покращить людині життя? Незалежна від чоловіка і незадоволена на роботі? - "хороший вибір".

5. Corena

на початку повідомлення я написала про пошук нової роботи. не уважно читаєте.
    своїм повідомленням хотіла сказати, що звільнятись однозначно не варто, бо робота не вимагає зусиль і багато часу, ще й приносить якийсь дохід. але рухатись вперед - то однозначно потрібно.
    а про роботу, на яку біжиш з задоволенням і не хочеш з неї додому повертатись я ще не чула від жодної людини. життя в нас так складається, що завжди чимось маєш пожертвувати. з досвіду власного та знайомих: є люди, які мають роботу, де дуже душевний колектив, але платять малі гроші і нема професійного розвитку. є люди, для яких робота є практично сенсом життя, найулюбленішою справою, займає весь час, люди навіть жертвують народженням дітей задля кар"єри, але вони постійно стикаються з непорядністю, підставою, підводними каміннями і всякими інтригами. є люди, які просто косять гроші на рівному місці, але кожен день йдуть на роботу, як останній раз ,бо розуміють, що рано чи пізно їх незаконну діяльність викриють і звільнять. і ще 100 прикладів можна навести. зараз я в декреті, але півроку назад моя реальність була така, що я ходила на роботу виключно заради заробітку і професійного вдосконалення.

6. Corena

а мене цікавить ,чи хоч один район Львова був підготований до "несподіваного снігу"? чи то тільки на Панча/Варшавській такі снігові завали? виїхати з возиком з дитиною на прогулянку дорівнює якомусь екстремальному виду спорту :girl_impossible:

7. Dobra

Dobra Well-Known Member

Вони надіялись, що снігу ніхто не помітитись - всі маршрутками переймаються:girl_haha:
    Сніг цього року був такий раптовий, на 2 місяці припізнився) Комунальники думали авось того року пронесе...

8. Shpunka

Shpunka New Member

Дякую, дівчата, за стільки відповідей!
    А на рахунок:
    Звісно, йти в "нікуди" погана ідея. Краще знайти нове місце, на яке одразу ж після звільнення перейти. Але проблема в тому, що розклад навчання в нас ненормований (як, приміром, у Франка, де пари починаються з 4 дня) : то з 8, то з 10, то з 12 і до 14-16 години. Всі нормальні офіси працюють з 9 до 18. Тобто, навіть на пів робочого дня влаштуватися не можу. Кожен день інший розклад, а якщо врахувати час на дорогу, і хоча б перекус...

З тим в мене проблем взагалі немає. "Варити обіди" - то в переносному значенні, просто я б більше часу проводила вдома, і, відповідно, більше уваги йому б приділяла (що безперечно на користь). Він давно каже кидатися того ровера, вважає, що повністю має утримувати сімю, тому про "витикування" і мови не може бути.

Але, все ж певно звільнюсь. Тільки спробую переговорити з керівництвом стосовно можливості працювати фрілансером.

Останнє редагування: 19 Січень 2012
  9. Delfy

Delfy Well-Known Member

скажіть, а чому у дуже багатьох форумлянок зараз аватари з сердечками?
    вони з*явились якось майже одночасно.. це вже до св.Валентина чи є якась інша традиція?

10. SoLana

SoLana Well-Known Member

таак)

11. sani

sani New Member

чим піаніно від фортепіано відрізняється?

12. Holly

Holly Moderator

для мене тільки виглядом:xaxa:
    форепіано
    піаніно

13. Samanesvoya

Samanesvoya Active Member

А мені дуже цікаво чому у мене практично всі друзі в контактах поставили аву жирафу?

14. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Не відгадали загадку :)
    Присилають ось таке: "відгадай загадку: заходиш в кімнату: в кімнаті на ліжку лежить 2 песика, 4 котика. стоїть жирафа та 5 бегемотів. Літає 3 курки і
    сидить одна гуска (маленька-маленька). Скільки ніг в кімнаті? За неправельну відповідь ставиш фотку жирафи на 3 дня...удачі.............граєм якщо не слабо тільки по чесному!!" і все...... :)

15. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

ну не зовсім, мені викладач музики колись казала що фортепіано - загальна назва для піаніно та рояля (на першому фото), переклад - голосно-тихо. Рояль - королівський (по ньому і видно :) ) - концертний інструмент, займає чимало місця, але і звук потужніший, а піаніно - для навчання, репетицій, для приміщень, де немає можливості розмістити рояль, звук не такий потужний, перекладається здається як "тихеньке".

16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

нічим, то загальна назва цього інструменту, піанінно то різновид фортепіаноу ньому струни розташовані вертикально, щоб займати менше місця. Рояль-то рояль, думаю ітак всі знають :)
    це рояль, це також різновид фортепіано

17. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Маю питання щодо "Спільної молитви". Багато хто там пише, а чи багато справді молиться? І як це виглядає? О 22.00 відкриваєте тему і читаєте імена потребуючих, чи як?

18. Orman

Orman Модератор-бомба

Багато моляться, виглядає, підозрюю, що по-різному, коли зручно тоді і моляться (я не прив"язуюсь до години).

19. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відкриваю тему, читаю кому треба допомоги і або зразу молюсь, або запам’ятаю ім’я і потім згадаю в молитві при першій можливості.

Було б бажання, а як згадати чи коли помолитись само собою вдасться.

20. popelushka

popelushka Well-Known Member

виписую собі прохання, переважно молюсь о 15 годині, коли молюсь до Божого милосердя, або ввечері, як випаде перша ж можливість, згадую у молитві ім'я.

Статус теми:
Закрита.