Побутова техніка

Тема у розділі 'Техніка', створена користувачем Войцек, 27 Травень 2007.

1. Liona

Liona Well-Known Member

Відповідь: Побутова техніка

також довго думала над цією покупкою, перелопатила купу інфи в неті - і відмовилася )) Кажуть, дуже тканина страждає від тої сушки, ніби нитка при сушінні заломлюється, від того швидше зношується. Та й прасувати важче (так кажуть принаймні). Так що по-старинці сушу на сушці розкладній ))

А мене більше зацікавив електровіник, той що для підлоги та килимів. Хтось вже має? Дуже цікавить, чи достатньо в ньому потужності для прибирання котячої шерсті з килимового покриття :girl_crazy:

• Подобається Подобається x 2
  2. RUZHAJA

RUZHAJA Well-Known Member

може ті люди висушивали речі аж до повного висихання, якщо нитки псувалися.
    в цих машинках є купа режимів для різних видів тканин і різні ступенні сушіння , можна білизну залишити вологою,щоб прасувати . можна зовсім трішки вологою, тоді обережно поскладати дати полежати і тоді і прасувати не потрібно :) , а можна і повністю висушити. також окремо є дбайливі режими, для шовку і т.п.

а як виглядає той електровіник?

• Подобається Подобається x 3
  3. Liona

Liona Well-Known Member

4. La esposa

La esposa Moderator

5. Liona

Liona Well-Known Member

в нашого кота така шерсть, що дуже легко збирається щіткою. Я це роблю пилососом... але часом хотілось би по-швидкому зібрати, та й електровіник компактніший... Коротше я сумніваюся щодо цієї покупки.. наразі ще тільки збираю відгуки ))

6. Анута

Анута Well-Known Member

дівчатка, вам у вихвалялки треба ;) всіх вітаю і щиро за всіх тішусь! легше господиньці на руки - більше вільного часу і хорошого настрою!

RUZHAJA, такого плану терочка є додатковим прибамбасом до моєї м"ясорубки :)
    тут самий детальний опис. я довго її обирала і саме зупинилась із-за тих терок, і ще спеціальної насадки для витиснення соку або пюре.

• Подобається Подобається x 3
  7. Лянка

Лянка Well-Known Member

Дуже класна і суттєво дешевша мясорубка такого типу - Zelmer (http://www.zelmer.ua/kitchen_appliances/meat_mincers/diana_with_shredder__model_886/). Знайома користується нею вже більше року день в день. Коштує близько 900-1000грн. Якраз думаю її придбати.

8. Liona

Liona Well-Known Member

я такою користуюся вже 2 роки :) ДУЖЕ задоволена, що не купляла брендових в 2 рази дорожчих - паше, як добра конячка, ще навіть ні разу не гострила ножів :) От ще прикуплю насадочки для неї (там вище писали, для тертя та нарізки) - то взагалі ляпота буде )))

9. kati

kati Well-Known Member

Вчора придбала таку мясорубку .Вчора вже наввіть випробувала- робили деруни:)

• Подобається Подобається x 11
  10. natka75

natka75 Well-Known Member

В мене така сама Мулінекс, але менше насадок, там нема такої самої самої дрібненької, як на деруни, але я все одно тру картоплю в ній, виходять такі ниточки картопляні, теж нормально))))))Дуже задоволена нею)))Думаю ти теж оцінила вже)))

• Подобається Подобається x 6
  11. kati

kati Well-Known Member

Я власне вибирала таку щоб були терки, бо я вже рік не роблю деруни, відтоді як полетів мій комбайн.А вчора вже відірвалась:)

• Подобається Подобається x 4
  12. kati

kati Well-Known Member

Дівчата, хто має один з таких пилесосів, можете щось розказати?

[​IMG] Томас 1530

[​IMG] Керхер 361 еко

• Подобається Подобається x 1
  13. natka75

Кать, а що в них такого супермоднього???

14. kitka

kitka Well-Known Member

А в мене для дерунів така во:lol::lol::lol:, дешево й сердито:girl_haha:.
    Про пилесоси. В мене Томас з аква- і НЕРА- фільтром, але інакший. Кать, зайди на форуми, де люди пишуть відгуки про них. Я щойно прочитала, що в того бірюзового короткий шнур і коліщата ненадійні і т.д. А скільки вони у Львові коштують?

• Подобається Подобається x 6
  15. natka75

ха-ха....розсмішила, я думала покажеш нам таку звиклу - а тама чоловік:):):)поки в мене не було Мулінекс, в мене така сама терка була:), бо найгірше не люблю з усього процесу: терти, завжди собі палець пораню !!!

• Подобається Подобається x 5
  16. kati

kati Well-Known Member

наталь, то мені чоловік притарабанив два пилососа, аби одного вибрати, залишила керхер, сховала в кладовку:haha: бо то така байда що нею користуватись щодня просто нереально
    незнаю, бо то не куплялось в магазині:)

17. syavych

syavych Well-Known Member

А я си вкупив тово (нинька підключили). Бум випробовувати :cowboy:

• Подобається Подобається x 4
  18. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

дівчата,стикнулась з проблемою,не можу знайти вбудованої техніки.по задуму дизайнера(мого тата))) пралька і плитка має бути вбудованими(плитка ще й окремо духовка-електрична,верх-газовий і )!в наших чудових супермаркетах нічого цікавого нема!а в інтернеті чесно кажучи не готова купляти!!
    може хтось щось десь бачив??чи має вихід на якусь фірму?

19. kati

kati Well-Known Member

а яке воно має бути? хоч покажи що придумала, тоді може хтось десь схоже бачив то допоможуть...

20. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

та як нема?!!!!!! Ви зле шукаєте - в мене верх газовий, низ - електричний, і це все автономне, не з"єднане між собою - я про духовку і газ. поверхню. Великий вибір є на "Південному" - власне там і замовляли - я порилась в неті, вибрала моделі, які подобаються, поїхала на "Південний" - там все замовила, бо в наявності не було, через тиждень вже все було встановлено :). Причому на "Південному" (там де килими - р-н вул. Щирецької, таких магазинів кілька - ходите і вибираєте, де ціни нижчі - дуже зручно. Гарантійне обслуговування теж є. Анаолгічні моделі у великих супермаркетах чомусь або не були присутні, або коштували так суттєво дорожче. Тому вперед на пошуки! :)

• Подобається Подобається x 5