Побутова техніка

Тема у розділі 'Техніка', створена користувачем Войцек, 27 Травень 2007.

1. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Відповідь: Побутова техніка

у нас на верхній шуфляді завжди стоять усілякі варення (малина, калина, чорниці), розпочаті соуси, банки з кукурудзою, горошком, запаси консерв і ін., що використується не дуже часто. Я в морозильну камеру заглядаю частіше, чим на верхню поличку холодильника

2. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

В нас атлант вже 7-й рік, також ноу проблем. Єдине, що тоді ми брали висоту 186см і думали, що з головою хватить, бо що ж там ставити))) а зараз якраз одної полички для банячків не хватає.

3. kitka

kitka Well-Known Member

Особливо після якогось свята, правда:girl_haha:? І в нас 186 см.

4. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

угу, тоді мені і в голову би не прийшло, що в холодильнику буду мати 3л суниць перетертих з цукром, 2л чорниць... сушені трави також там тримаю, аби ніяка молька не завелася.

5. Natalya

Natalya Well-Known Member

А мене наразі цікавить діагональ 19-20 (для кухні) і сторони 4:3.... Обійшли магазини - вибір малий. В інет-магазині надибали Шарп. може хтось такий має? Що скажете?

6. карапуз

карапуз Well-Known Member

Ну бачите, хто як :girl_smile:.

7. odree

odree Well-Known Member

в мене навпаки. в морозилку заглядаю щодня за ягодами на компоти :) і т.п.
    ооооо, в мене так як в OxankaF :)
    але якщо чесно, то коли купували зовсім про це не думала, навпаки тоді то було дико :) до всього звикається, головне щоб було

8. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Я тут похвалюсь нашою покупкою. В неділю нарешті купили новий телевізор.
    вчепили на стіну - тепер маєм здоровенний "катрусин кінозал" до якого мала руками дотярнутись не може)))

9. poputochka

poputochka Well-Known Member

Приніс чоловік додому механічну "напольну" вагу невідомої фірми - дісталася в презенті з технікою,яку замовляв по роботі. Зважилась - на кухні на лінолеумі важу 62,5 кг,в вітальні на килимі- 65,на паркеті-64 кг. Чому вірити? Хто знає, яка найбільша похибка для такої ваги,і на якій поверхні краще зважуватись?

10. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

на одній і тій же, бажано не на килимовій
    поверхня має бути рівна і суха
    вагу бажано не совати, поставити в одному місці, щоб там постійно і стояла.
    і важитися треба завжди в один і той же час-найоптимальніше-вранці з мінімальною кількістю одягу (білизна, а найкраще без) до їжі/кави та після туалету :girl_crazy:, тоді дані будуть макимально точні, різниця з вечірньою вагою (залежить від того скільки їсте/п"єте) приблизно1-1,5 кг.

11. katkas

katkas Well-Known Member

теж маю таку вагу, похибка +/- 1 кг, зважуватися бажано на абсолютно рівній поверхні, в мене на килимі, як зважуся, то бажання їсти якось пропадає, не надовго правда :)

12. kati

kati Well-Known Member

ніколь яку діагональ взяли ?
    Це плазма чи лсд?

13. ksjy

ksjy Well-Known Member

На твердій рівній поверхні, похибка у механічних вагах складає 0.5-1 кг

14. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

діагональ 32", хотіли 37" але в нашу 1 кімнату було б надто здоровенно.
    це ЛСД

15. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Купили ми, нарешті, холодильник. :radist:
    Дивились на Електролюкси, Лібхери, Атланти, а взяли Bosch KGV 39Y30.

Брали на Південному, на Щирецькій за 600 дол; дешевше, ніж в будь-якому інтернет-магазині, і значно дешевше, ніж в магазинах типу Фокстрота...

16. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

а можна детальніше де саме на Щирецькій... бо там є кілька магазинів з технікою. Теж плануєм поміняти холодильник, а то нам нашого замало, особливо в ньому замало морозилки на 67 літрів. Але ще не визначились з виробником і моделлю.

17. kitka

kitka Well-Known Member

Класний! І моя улюблена поличка під пляшки є:girl_claping:. До речі я на ту поличку кладу великий піднос з пляцками на свята, бо там якраз така висота, що воно влазить і не займає окремо місця на скляній поличці.
    А ціна теж десь така як там:girl_in_dreams:?

18. Відповідь: Побутова техніка

Дівчата порадьте, хочу купити кухонний комбайн, намітила Одаціо від Мулінекс. Які про нього відгуки, чи може краще якись інший?

19. kitka

kitka Well-Known Member

Дівчата, хтось має таку красу? Мені подобається, як там той один великий широкий вєньчик (не знаю як укр.) гарно мотуляє, а чаша стоїть на місці, не обертається.
    [​IMG] [​IMG]
    Це є комбайн BOSCH MUM 46R1. Вони є різні, є ще такі, що м'ясорубка кріпиться з одного боку. Скажіть, чи вартує він 200-240$.

20. Galysik

Galysik Well-Known Member

Інночка, користуюсь Одаціо-3 вже 3 роки. Комбайном не просто задоволена, я від нього в захопленні! І дизайн і все до дрібниць продумано, цільно металеві диски для нарізки, млинок є, все працює супер, користуюсь щоразу коли готую, майже щодня. Однозначно раджу брати.